שטיין: "ההתנהלות בשבועיים האחרונים לא מקובלת עלינו"
הנהלת אסי גלבוע בפתיחת העונה
מאת: מיכאל וייסרמן | 30.09.13 | 14:16
בהנהלת אסי גלבוע רואים בחומרה את מה שקורה סביב הקבוצה מתחילת העונה. במועדון מספרים כי שחקנים שלא יעמדו בקוד המשמעת ייקנסו, כולל עבור כרטיסים צהובים מיותרים.
לא כך קיוו באסי גלבוע להתחיל את העונה. שני הפסדים תוך שבועיים (אחד בגביע המדינה), שני מורחקים ובעיקר מספר אירועי משמעת שפגעו בהתנהלות הקבוצה.
בשנים האחרונות יצא למועדון מהתענכים שם של כאחד המקומות המסודרים בליגה, אך משהו בתחילת העונה הזאת נראה שלא דופק שם כראוי ולאו דווקא בחלק המקצועי.
נתחיל מהסוף, מעמדו של המאמן מאיר ארמה איתן ובגלבוע בטוחים כי הוא מסוגל להוציא את הקבוצה מהבוץ: "ארמה הגיע לאחר מספר שיחות בהן השתכנעו קברניטי הקבוצה שהוא האיש המתאים להוביל. זה לא השתנה אחרי שני משחקים" אמר גורם בהנהלה.

דווקא הנושא החברתי מטרידה יותר את ראשי הקבוצה. יו"ר המועדון ארז שטיין אמר בנושא: "ההתנהלות בשבועיים האחרונים לא מקובלת עלינו. אנחנו שוקלים כיצד לטפל נכון במצב בו אנחנו נמצאים. אין ספק שלא כך רצינו לראות את הקבוצה העונה". בהנהלת הקבוצה החליטו בשלב זה לא לשחרר שחקנים בכירים אלא דווקא להזמין חלק מהם לשיחות אישיות ולהסביר להם את אי שביעות הרצון מתפקודם.
בנוסף בעקבות שתי הרחקות בשני משחקים (חים קימה וסולטן זועבי) החליטו ראשי המועדון לקחת את נושא המשמעת לראש סדר העדיפויות וכבר בתקופה הקרובה, אמרו כי שחקן שלא יעמוד בנהלי המועדון יספוג קנס כספי כבד: "מי שיקבל אפילו כרטיס צהוב על ויכוח מיותר עם שופט או על עבירה ללא כדור בשחקן יריב יוזמן לועדת משמעת פנימית של המועדון" אמר גורם בכיר בהנהלה.
תגובות
+ הוסף תגובה