סיכוי ממשי: אום אל פאחם תופיע הערב עם הנוער מול אחי נצרת
לא עבר בבקרה. הדרי (צילום: אתר ספורט 5)
מאת: מיכאל וייסרמן | 30.09.13 | 11:20
פרסום ראשון: מאז שעות הבוקר נמצאים ראשי אום אל פאחם בהתאחדות עם בעיה חדשה: לא פחות מעשרה שחקנים והמאמן שמעון הדרי לא עברו בבקרה התקציבית שמצידה מחכה לאישור המחלקה המשפטית. אם זה לא יקרה, פאחם תופיע עם הנוער. התשובה בשעתיים הקרובות.
לאחר שסופסוף קיבלו את הגושפנקה הסופית על כך שהקבוצה תשחק בליגה הלאומית נמצאים ראשי מכבי אום אל פאחם בבעיה חדשה: העברת השחקנים והצוות המקצועי בבקרה התקציבית.
בקבוצה אמרו כי ישנו סיכוי יותר מסביר כי הבקרה לא תאשר את אלה מה שאומר כי היא תעלה היום למשחק בעילוט (19:00) עם קבוצת הנוער.
ראשי המועדון נמצאים כעת בבקרה התקציבית ומחכים שזו תאשר את שחקני הרכש של הקבוצה ואת המאמן שמעון הדרי. מנגד, בבקרה מחכים לאישור המחלקה המשפטית של ההתאחדות לכדורגל שתאפשר את העברת השחקנים לאחר מועד ההעברות הרשמית של ההתאחדות לכדורגל שהסתיים ב-17 בספטמבר.
באום אל פאחם מקווים כי המחלקה המשפטית תתחשב בחוסר הוודאות בו הייתה הקבוצה עד לשבוע שעבר והנושא יוסדר בשעות הקרובות.
הדרי: "נכון לרגע זה אנחנו לא יודעים מי ישחק מול אחי נצרת. אני מקווה שהנושא יוסדר תוך שעתיים ונחשוב רק על הכדורגל. אם לא, אז קבוצת הנוער תעלה על כר הדשא".
תגובות
+ הוסף תגובה