מאת: מערכת דאבל פס | 28.09.13 | 11:17
מכבי נתניה הוכיחה שיש ממש בכל הדיבורים לפני פתיחת העונה כשגברה במשחק המרכזי של המחזור 2:3 על הפועל פ"ת. הכח ר"ג עדיין מושלמת עם 2:4 גדול בבית על מכבי יבנה. אשקלון והפועל ירושלים מתרחקות מהצמרת אחרי 0:0. מהפך דרמטי בלוד
כמו בליגה א' גם בלאומית היה יום שישי הפכפך ומלא בשערים ואירועים. לא פחות מ-16 שערים הובקעו בארבעת משחקי היום והיה גם תיקו 0:0 אחד...
כ-5,000 צופים ויותר התעלמו מהשידור הישיר בטלוויזיה והוכיחו כי גם לליגה השנייה בישראל יש עניין במחזור הרביעי ולא רק לקראת סיום העונה.
מכבי נתניה פתחה מצוין ושלטה במגרש. בדקה ה-34 עלתה ראשונה ליתרון כשאבי איבגי (הצלע היותר חזקה בהרכב של פ"ת), הדף לא טוב כדור רוחב של ערן לוי ועידן שריקי בעט מקרוב פנימה. בדקה ה-41 הכפילה לנתניה את היתרון כשהגבהה של רן רול הגיעה למיודענו, ניר אברג'יל (אקס טבריה) שנגח פנימה, 0:2 מהמם למוליכה.

המחצית השנייה כבר הייתה בשליטה של המארחת. שלוש דקות בתוכה הגביה שי רביבו כדור חופשי לאורי פסו שנגח פנימה, 2:1. משחק חדש. עשר דקןת מאוחר יותר נרשם השוויון במבצע אישי של ליאור אסולין.
מי שחשב שנתניה תסתפק בתיקו – טעה. שלוש דקות לסיום כדור טועה הגיע לעברו של לוי וזה כמו וינר אמיתי הפציץ את הרשת של איבגי, 2:3 ענק לנתניה שהתבססה בראש הטבלה בבדידות מזהרת.
הפועל אשקלון-הפועל ירושלים 0:0
.jpg)
הפועל ירושלים החמיצה הזדמנות גדולה להיצמד לנתניה כשהסתפקה רק בתיקו 0:0 באשקלון. דווקא המקומיים יכולים להיות מאוכזבים לאחר שבדקה ה-70 נותרה ירושלים ב-10 שחקנים כשבן בוטבול הורחק בצהוב שני ופנדל נפסק לטובת אשקלון. אחרי דקתיים של ויכוחים, ניגס אוסיי מאולי לבעיטה אך החטיא ברשלנות והתיקו נשמר.
הכח מכבי ר"ג- מכבי יבנה 2:4
מי שנותרה מושלמת גם אחרי אתמול היא הכח עמידר ר"ג (שיחקה רק 3 משחקים ופתחה את העונה עם מינוס 3). שחקניו של סלמן עמר המשיכו את המומנטום האדיר שלהם כשניצחו בבית 2:4 את מכבי יבנה.
בן אז'ובל אותת על כוונותיה של הכח בדקה ה-28 כשכבש בנגיחה. נבו מזרחי השווה בדקה ה-42 וקבע את תוצאת המחצית.
הכח לא ויתרה ובדקה ה-65 היה זה מייקל טוקורה שהחזיר לה את היתרון בעיטה אדירה מ-30 מטר. בדקה ה-78 ספגה יבנה מכה נוספת כשאוראל אדרי הורחק בצהוב שני על דיבורים.
דקה לסיום הבטיח לנרי קהינדה את הניצחון כשקבע 1:3. יבנה עוד עשתה קולות של חזרה עם שער מצמק של מאור פרץ שתי דקות בתוספת הזמן אך דקה מאוחר יותר היה זה איציק נאש שסגר עניין עם 2:4 גדול לסגולים.
בני לוד-הפועל עפולה 2:3
עוד משחק אדיר היה בלוד שם נחנך האצטדיון המקומי במשחק בין בני לוד להפועל עפולה. שתי הקבוצות חיפשו ניצחון בכורה העונה.
המשחק נפתח בסערה וכבר בדקה ה-5 קבע רן בן שמעון יתרון ללוד. יובל שואט השווה חמש דקות מאוחר יותר ובדקה ה-33 היה זה שחר סימנטוב שהשלים את המהפך.
.jpg)
כשנדמה היה כאילו עפולה בדרך לניצחון ראשון הגיע המהפך הנגדי המדהים של לוד. רז שביט השווה בדקה ה-88 ובדקה ה-91 היה זה בן שמעון שכבש את שער הניצחון הדרמטי והורחק מיד לאחר מכן בצהוב שני לאחר שהוריד את חולצתו בחגיגות. עפולה נותרה בתחתית עם שתי נקודות בלבד.
תגובות
+ הוסף תגובה