הכסף ידבר? ליגה א' דרום יוצאת לדרך

מחר תצא ליגה א' דרום לדרך. האם קרית גת תנצל את תקציבה האסטרונומי ותעפיל ללאומית או שמא קביליו יפו תצליח לתת פייט?. מי תאבק על הפלייאוף, מי על הירידה?. תחזית העונה של "דאבל פס".

בשעה טובה ומוצלחת תפתח מחר (שישי) אחת העונות המסקרנות שידענו בשנים האחרונות בליגה א' דרום.
 זו גם תהיה הפעם הראשונה שהליגה התחזקה בכל כך הרבה שחקנים "שירדו" לראשונה בקריירה לליגה א' וינסו לשדרג את מועדונם לעונה מוצלחת.

עירוני קרית גת כמובן היא הפייבוריטית הגדולה לעלייה וכל דבר אחר ייחשב כהפתעה ענקית כשמאחוריה צפויות להתגנב קביליו יפו והפועל אזור בדרך לעונה מרתקת.

להלן תחזית "דאבל פס" לעונה הקרובה כולל מסע הרכש של הקבוצות וכל מה שצריך לדעת לקראת השנה המרתקת שבפתח.

מכבי קרית גת:
הצטרפו: דורון רוזנקוביץ', עידן ציון, עומרי כהן, דור אלקבץ, חיים פונטרומלי, ארנון טמיר, ראובן עובד, גיא עובדיה, ינון ברדה, עומר מולאי, יוני רביבו, שלמה שמר.

המפתחות בידיו: ראובן עובד: אין ספק בכלל שהרבה העונה ייפול על כתפיו של ראובן עובד שינסה סוף סוף להוכיח שמקומו ברמות גבוהות יותר מליגה א.
הדריבל עדיין ישנו וגם חוכמת המשחק, אם עובד יהיה בשיאו, ברדה ומולאי יחגגו כיבושים ללא סוף וקרית גת תהיה בחודש מאי בליגה הלאומית.

תחזית: 1-2
למען הסר ספק, המקום השני יהיה כשלון אדיר עבור שרון אביטן וקרית גת.

לקבוצה יש את התקציב הגדול בליגה בפער משמעותי מיפו ואזור והיא היחידה שהתמקדה בלהביא שחקנים מהליגה הלאומית שישחקו לראשונה בקריירה בליגה א', עובדיה, ברדה, עידן ציון ועומרי כהן הם רק חלק מהם ואם התלכיד יתחבר, האוהדים יוכלו להתחיל לשחזר את ימי העבר בליגות בכירות יותר.


מקום שני יהיה כישלון. קריית גת מודל 2013/4 (צילום: לירן דורף)
מכבי יפו:
הצטרפו: עומר פרץ, אסף רז, עלי מחאג'נה, גיל קין, רועי הררי, חי אטיאס, אלון רבינוביץ', חגי יצחק, יוסי פליקר, מאיר דרעי, אבי צבאג.

המפתחות בידיו: עומר פרץ: אין ספק בכלל שזו עונת המבחן של פרץ שכבר שיחק ברמות הגבוהות(נתניה בליגת העל, הפועל ר"ג כשעלתה מהלאומית) ויצטרך להוכיח שליגה א' קטנה עליו.
כרגע הוא עובר סדרת פציעות לא קלה שבעקבותיה השחקן לא מצליח לחזור לכושר מלא אך כשזה יקרה, יפו תרוויח ובגדול ואחרי שהיה שותף מרכזי בעליית הפועל הרצליה בזמנו ללאומית, הוא ינסה לעשות זאת שוב, הפעם עם קביליו.

תחזית: 1-2:
יפו כמו כל עונה, מכוונת גם הפעם לעלייה אך היא נתקלה במפתיע ביריב לא צפוי בדמותה של קרית גת שהתחזקה משמעותית ועל הנייר נראית חזקה ממנה.
ליאור זדה ינסה לעשות הכל כדי להעפיל אוטומטית מהמקום הראשון וזה גם יכול לקרות אך מקום שני והגעה לפלייאוף לא תהווה כשלון.

עדיין, תסמכו על יפו שתיתן פייט עד הסוף לכסף הגדול של קרית גת והמירוץ אמור להיות צמוד צמוד עד הסוף בדיוק כמו אשתקד.


פייט לכסף הגדול של קריית גת. זדה (צילום: לירן דורף)
הפועל אזור:
הצטרפו: יניב בן ישי, נוי וייצמן, חיים קנפו, אסי חקאק, יניב עמיאל, רביד אשר, אורי קרגולה, נוי וייצמן, חן לוי, מתן מסרי, ירדן פינטו, מתן יחיאל, בן אודראן, איתמר אופמן.

המפתחות בידיו: אורי קרגולה: בעונה שעברה מה שהפריד בין הפועל אזור להתמודדות רצינית על המקום הראשון היה החוסר בחלוץ תשע אמיתי והעונה הצעד הראשון של שי מאור היה להחתים את מלך שערי הליגה אורי קרגולה.
אמנם קרגולה כבר לא ילד (אוטוטו 35) אך סטטיסטית הוא לאורך שנים החלוץ הטוב בליגה ואם מאור יידע לנצל רק את יתרונותיו, אזור תרוויח ובגדול.

תחזית: 3-8:
הפועל אזור תיתן פייט גם לשתי הקבוצות שמעליה אך לבסוף תסתפק במקרה הטוב במקום אחד גבוה יותר מאשתקד ותנסה לעשות את כל הדרך הארוכה מהפלייאוף.
הקבוצה אמנם התחזקה כאמור בחלוץ מטרה אמיתי אך איבדה שלושה ברגים משמעותים ביותר בדמותם של פונטרומלי, רוזנקוביץ' ובעיקר שרון ברנשטיין ויהיה מסקרן לראות האם שי מאור יכול לחבר את הפאזל מחדש לעוד עונה מוצלחת.


מקום אחד יותר מאשתקד. מאור (צילום: לירן דורף)
מכבי קריית מלאכי:
הצטרפו: רן קדוש, אדיר קרן, דניאל בורחל, עומרי נווה, משה סולימנוב, לי זלייט, אסי בוזגלו, עידן חג'ג', מאור לובין, נתנאל בן אבו, חנן אלקיים, בן סיטלקול, ינון אליהו, סהר בן חמו, עדי מרציאנו.

המפתחות בידיו: רן קדוש: אחרי עונה לא ממש מוצלחת שהסתיימה בירידת ליגה עם נס ציונה, מגיע קדוש רעב ונחוש על מנת להוכיח שמקומו בליגה הלאומית ושמלאכי זו ירידה זמנית לצורך עלייה.
עונה טובה שלו בשער ומלאכי לפחות בחלק ההגנתי תהיה רגועה ומשם הדרך לפלייאוף העליון אמורה להיות סלולה.

תחזית: 3-8:
כמו הפועל אזור, גם מלאכי אמורה להתבסס בצמרת הגבוהה כשאוהד בוזגלו שינה לחלוטין את הסגל והביא עמו מעמישב שחקנים כגון נווה, סולימנוב ולובין כשגם אחיו אסי ישתף איתו פעולה.


הביא איתו שחקנים. בוזגלו ולובין (צילום: לירן דורף)
למלאכי יש שוער, הגנה וקישור ברמה גבוהה לליגה, אם משהו יכול להכשיל אותה זו רק ההתקפה שתהיה מבוססת על חנן אלקיים ונתנאל בן אבו, אם השניים(לסירוגין) יתפסו עונה טובה, מלאכי תהיה בוודאות בפלייאוף העליון.

מכבי שעריים:
הצטרפו: יותם זיגדון, אדם לם, קובי בדש, ציון אזולאי, אביב קורדובה, גל פורת, בן בריגע.

המפתחות בידיו: ברק ורד: הרבה מהעונה הזו יהיה תלוי בברק ורד, עושה המשחק של הקבוצה.
אם הוא ישמור על יציבות, ימשיך לספק מספרים(גם מהמצבים הנייחים) וינהיג את שעריים, יש לה סיכוי מצויין להיות בפלייאוף העליון יחד עם הקהל הנפלא שלה.

תחזית: 3-8:
שעריים בניגוד לאשתקד, אמורה להוות בורג מרכזי בצמרת הליגה, עובד לוי הוא האיש הנכון במקום הנכון ועל הקהל המסור והתמוך אין מה להוסיף.
הרכש היה נקודתי ובקבוצה מקווים שיותם זיגדון יפתור את בעיית השוער שהייתה לקבוצה אשתקד, קובי בדש ינסה לחורר רשתות ואלירן שערי הנהדר אמור לאזן את מרכז המגרש.
אם הכל יתחבר, שעריים תהיה בפלייאוף, מה שבטוח שעונת סיוט כמו אשתקד היא לא תחווה הפעם.

אם הכל יתחבר. אוהדי שעריים (צילום: לירן דורף)
בית"ר כפר סבא:
הצטרפו: שי ביטון, ארמון בן נעים, אופק בנטלולה, בן אוזן, יקיר קרטה, בר אלסברי, אבשלום ביטון, ניב בן דוד, גבריאל גרינר, אסף בכר, שי פטלק, ארנון רבינוביץ', דן רובינסון, עומרי הלבוס, אריאל ענבי.

המפתחות בידיו: שי ביטון: שחקן הכנף המוכשר ירד לראשונה בקריירה לליגה א' ולאחר עונות יפות במכבי הרצליה, ינסה להוביל את כפר סבא לפלייאוף העליון.
עם המהירות והטכניקה שלו, הוא אמור להיות שחקן המפתח של בית"ר שגם יביא מספרים סטטיסטים בתום העונה.

תחזית: 3-8:
אם יש קבוצה שקשה מאוד לחזות מה יקרה איתה העונה, זוהי בית"ר כפר סבא של פיני עייש.
הקבוצה איבדה את מרבית סגלה מאשתק כששחקנים בולטים כגון השוער אסף רז, הבלם עלי מחאג'נה, רועי הררי, אלעד כהן, חן חג'ג' ודרור ניר עזבו וכמוהם גם המאמן חיים סירוטקין.


סגל חדש לחלוטין. מהתמונה הזו נשאר רק אלעד שיק (צילום: לירן דורף)
על הנייר התחליפים שהובאו אינם מספקים מבחינת שמות אך תסמכו על בן אוזן(מגן מוכשר מאוד), דן רובינסון(בלט בנוער של רעננה), גבריאל גרינר(שחקן מפתח בנוער של מכבי חיפה לפני מספר עונות) וכאמור שי ביטון, שכפר סבא תהיה בשקט במרכז הטבלה ואולי אף תצליח לגרד פלייאוף עליון.

מ.ס כפר קאסם:
הצטרפו: גיא אבן, אלעד כהן, רוביל סרסור, רמי עאמר, רז קדושים, רווה אייזנקוט, סוהייב פריג'.

המפתחות בידיו: סאמח מרעב: אחרי עונה ענקית אשתקד בליגה ב', יצטרך מרעב להוכיח שגם ליגה א' קטנה עליו, אם הראש יישאר מפוקס נטו בכדורגל, כפר קאסם תרוויח מכך המון מכיוון שכשרון יש ובשפע.

תחזית: 3-8:
זה שחיים סירוטקין יודע להוציא מים מן הסלע כבר כולם יודעים, השאלה איך הוא יתפקד במקום רווי בלחצים כמו כפר קאסם שאחרי שניים שלושה הפסדים, כבר עושה אסיפות חירום.
ההנהלה בכפר חייבת להבין שמקום טוב באמצע ייחשב לעונה טובה ואין טעם לפתח ציפיות מוגזמות בסגל השחקנים הנוכחי.

כרגע נמקם את כפר קאסם במקום טוב באמצע אך אם יהיו שם בקרוב זעזועים כאלו או אחרים, היא בהחלט עלולה גם להיגרר לקרבות תחתית, מנגד, עם פתיחה טובה כפר קאסם בהחלט תוכל לאיים על המקום לפלייאוף העליון.


יחגגו בצמרת. שחקני כפר קאסם (צילום: לירן דורף)
הפועל כפר שלם:
הצטרפו: יניב דוד, דור דוידי, מדחת שעאר, צ'יקו דננבאום, שרון ברנשטיין, שון צעירי, רועי בניאן, טל משען, אברהים ג'רם, דניאל והאב, אייל גנלי, גיא עיני, יחיאל רובינוב, מאיר אוחיון, דניאל הייק.

המפתחות בידיו: שרון ברנשטיין: בשנה שעברה כפר שלם פיללה לשחקן מהסוג הזה, קשר אחורי חכם שיכול להנהיג ולאזן את מרכז השדה, העונה שוקי סדיס קיבל את ברנשטיין שהוא ללא ספק בין שלושת הדפנסיבים הטובים בליגה.
אמנם ברנשטיין כבר לא ילד (33) אבל על המגרש הדבר איננו ניכר ויכולת טובה ובעיקר יציבה שלו, עשוייה להפוך את כפר שלם למועמדת לגיטימית לפלייאוף העליון.

תחזית: 3-8:
על הנייר לכפר שלם יש סגל טוב יותר מאשתקד אך הכל תלוי איך זה יתחבר ובעיקר האם הקבוצה תצליח להתמודד עם איבוד שני הברגים המשמעותים שלה בהגנה מאשתקד, אסי חקאק ובעיקר איתמר בן דוד.
אם התחליפים יהיו ראויים, הכפר תיאבק חזק על כניסה לפלייאוף העליון ואם לא, היא תהנה מעונה טובה בחלק העליון של הטבלה.

עירוני בת ים:
הצטרפו: רון למל, רואי סנדורי, נידאל עותמן, נתנאל מולכו, מאור אוחיון, שגיא גידיץ, מייקל גרינברג, מיכה וקסלר, מישל נחמיאס, עבד מצליח, מוחמד עבדולקאדר, עבדאללה שעבאן, רונן פרץ.

המפתחות בידיו: אסי ברזילי: הקפטן הותיק והמנוסה יצטרך להיות במיטבו כדי להחזיק את מרכז ההגנה של הקבוצה.
בת ים אמורה להיות קבוצה שיהיה קשה מאוד לפצחה בחלק האחורי וכל עוד ברזילי יהיה במיטבו, יש לבת ים סיכוי גבוה לשמור על רשת נקייה במספר רב של משחקים.

תחזית: 9-10:
בת ים עברה בקיץ שינוי מהקצה אל הקצה כששחקנים מוכרים (ויקרים) כגון סמדג'ה, קופרלי, פליקר אבי אבינו ואסי בוזגלו עזבו ובמקומם הגיעו שחקנים צעירים שינסו לסחוב את העגלה קדימה.


שינוי מקצה לקצה. קבדה (צילום: גיא גולדפרב)
אני צופה לבת ים בעיות לא פשוטות בחלק הקידמי בסגל השחקנים הנוכחי ואילמלא פיני בלילי יחזור לשחק, נמרוד קוסטיקה צפוי לעבור עונה רגועה מאוד במרכז הטבלה.

מכבי באר שבע:
הצטרפו: גל צרויה, ניר חזוט, שמעון לוגסי, איציק וקנין, שלומי זיתון, דניאל טבוסוב, דור סבן, שי מלכה.

המפתחות בידיו: ליאל זגורי: אחרי שעשה אשתקד עונת פריצה מצויינת, ינסה זגורי לשמור על יציבות ולהוליך את באר שבע לעונה רגועה ושקטה במרכז הטבלה.

תחזית: 9-10:
כהרגלה, פותחת גם הפעם מכבי באר שבע את העונה עם בעיות כספיות וכרגע לא ברור האם תפתח את העונה כמו שצריך ואם לא יהיו שחרורי שחקנים, במידה והסגל יישאר כמו שהוא, לניסו אביטן יש הזדמנות טובה לעשות עונה סבירה ושקטה במרכז הטבלה.

מכבי עמישב פ"ת:
הצטרפו: אייל שן, מוראד מגמדוב, שי גלזר, פיני מתנה, דור גרוסבך, סער פרץ, נאור צ'יצ'יאן, ירין הלל, שחף נעימי, אלון לוי, שחף זיסקין, אפי אלון, דניאל ביטון, קובי דומר, מאור פיינשטין.

המפתחות בידיו: אייל שן: אחרי עונות רבות בליגת העל ובליגה הלאומית, יורד לראשונה בקריירה אייל שן לליגה א' ואמור להוות כח של ממש במרכז המגרש.
אם שן יפגין את היכולת של לפני שנתיים שלוש, הוא אומר להיות לא רק הקשר הטוב בעמישב אלא אחד הטובים בליגה ואיתו מאיר כהן אמור להסתכל לתחתית בדאגה אך לא מעבר לכך.

תחזית: 11-16:
מאיר כהן בנה בשקט בשקט תלכיד מעניין ואם עמישב לא תתפרק מנכסיה בינואר(כמו שקרה מספר פעמים בעבר), היא אמורה לשרוד בליגה בכבוד וללא קרבות תחתית של ממש.
עם מגמדוב מאחור ואייל שן בקישור, יהיה קשה מאוד לכל קבוצות הליגה מול עמישב שיכולה בנסיבות מסויימות להיות גם הסוס השחור של הליגה אך בשביל כך היא תצטרך להתחזק משמעותית בהתקפה.


הסוס השחור של הליגה ? מאיר כהן (צילום: לירן דורף)
הפועל מרמורק:
הצטרפו: מתי אברהם, טום גלברט, דרור ניר, דרור וייצמן, אדיר ממן, אדיר שהרבני, מישל רוס, פרדי ציון, עומר נעים, בן חיון, עמיחי יעקב, נדב עמר, רועי סבג, עדן לוי.

המפתחות בידיו: טום גלברט: מרמורק נבנתה רע מאוד בקיץ האחרון ולפיכך האיש המרכזי בשורותיה העונה יהיה גלברט שיצטרך להיות בשיאו כדי להשאיר את הקבוצה בליגה, את היכולות יש לו, השאלה איך זה יתבטא בלחץ התחתית, רק ימים יגידו.

תחזית: 11-16:
כאמור, מרמורק נבנתה בצורה לא מובנת ואקצין ואומר על סף ההזוייה בקיץ האחרון.
עדני השאיר בתפקיד המאמן את ויקטור גניש למרות עונה כושלת במיוחד והוסיף חטא על פשע כשהקשיב בקיץ ליועצי אחיתופל ששידכו לו שחקנים שפשוט לא בסטנדרטים הגבוהים של ליגה א'.
הקבוצה שהחליפה כמעט את כל סגלה מהעונה שעברה, נותרה גם ללא טל איילה שאמור היה להצעיד את מרכז השדה ולא הביאה לו תחליף הולם, מה שבטוח שאם מרמורק תצליח לשרוד בכבוד, זה יהיה בעיקר בזכות אוהדיה המסורים שמלווים אותה לכל מקום וגם בזכות המגרש הביתי שחייב להביא נקודות העונה.

בני אילת:
הצטרפו: ניר כהן, אדם בוכריס, אוהד סעדון, דוד קרב, גד עובדיה.

המפתחות בידיו: עידו אליהו: אילת תצטרך גם העונה את עידו אליהו בשיאו על מנת לא להיגרר כמו אשתקד לקרבות התחתית, אם נשאר בקיצוני הכל כך מוכשר הזה, רעב לכדורגל, אילת יכולה להיות רגועה לפחות בחלק ההתקפי.

תחזית: 11-16:
אילן אטלי הגיע לקווים ואם יקבל את השקט הנדרש מההנהלה, הוא אמור להשאיר את הקבוצה עונה נוספת בליגה א' ואולי אפילו בלי לחץ התחתית הלוהטת.
במגרש באילת תמיד קשה לקבוצות החוץ להוציא נקודות ואם אטלי יצליח לקבע את הבית כמבצר, אילת תסתכל רוב העונה על התחתית עם מרחק קטן של בטחון.

מכבי באר יעקב:
הצטרפו: איציק בן סלומון, מוטי אוחיון, יוסי אמר, עידן סרור, רועי אלקריף, בר אלון, גבי אלבז, מאור חלבי, עידו ישראלי, מאור לנקרי, אורן סממה, אלירן שמש, עמית מוראדי, אלירן סולימנפור, עוז עוזר.

המפתחות בידיו: מאור חלבי: אין ספק בכלל שחלבי הוא הרכש הטוב ביותר שעשתה באר יעקב בקיץ האחרון.
הקשר האחורי הנהדר(יוצא מכבי תל אביב) ששיחק מספר עונות בליגה הלאומית(הכח, רעננה, הפועל פ"ת), מגיע לראשונה בקריירה לליגה א' ואמור להוות הברומטר במרכז המגרש.

תחזית
: 11-16:
אין ספק שבאר יעקב העולה החדשה תאבק על חייה בליגה א' אך היא בהחלט עשוייה להינצל ברגע האחרון מירידה.
חלבי ואיציק בן סלומון הם חיזוק משמעותי למרכז השדה אך ההגנה תעמוד במבחן רציני מול חלוצי ליגה א' ולא בטוח שתצליח להתמודד עם כך בכבוד.
גם החוד חייב תגבור נוסף ואם סגל השחקנים יישאר כפי שהוא, לשרון מרציאנו יש הרבה סיבות לדאגה בעונה הקרובה.

הרבה סיבות לדאגה. מרציאנו (צילום: גיא גולדפרב)
הפועל מחנה יהודה:
הצטרפו: רע אשד, לירן אלמוג, אור חסון, שירן היימן, ארז פוניה, רפי עמרן, ניראל מחפוד, גיא לוי, עמית טל, גל אנגלשטיין.

המפתחות בידיו: רע אשד: הקשר הכל כך מוכשר של הוד השרון, מגיע לליגה א' ולאחר שעבר פציעה קשה, ינסה להוכיח שמקומו בליגות גבוהות יותר.
זו תהיה עונת המבחן הגדולה שלו ואם הוא יצלח אותה גם ברמה האישית וגם בקבוצתית, העתיד יישאר פתוח בפניו גם לליגות גבוהות יותר.

תחזית: 11-16:
מחנה יהודה אמנם חיה בהכחשה לגבי הסיכוי שלה להסתבך בתחתית אך הנפשות הפועלות יבינו מהר מאוד שליגה א' לא דומה כלל לליגה ב'.
הקבוצה הביאה מספר שחקני רכש אך רובם שיחקו אשתקד בליגה ב ולא נעשה כאן שדרוג משמעותי ביותר.
גיא לוי אם התאושש מהפציעה הקשה, עמית טל בקישור האחורי וננו ועקנין שנותר מאשתקד בחוד, יצטרכו להיות בשיאם כדי להשאיר את ראובן כץ ומחנה בליגה.

סקציה נס ציונה:
הצטרפו: יוסי גינזבורג, זיו אוסון. בדרך: דידי אונגר

המפתחות בידיו: מכיוון שכרגע מצבה של נס ציונה טרם ברור ושחקנים חדשים עדיין לא הגיעו, המפתחות יילכו לעמית אזולאי שנותר מהעונה שעברה ומשמש כברומטר במרכז השדה, עונה טובה שלו והסקציה תהיה במצב טוב.

תחזית: 11-16:
כאמור, מצבה של הסקציה טרם ברור ערב פתיחת העונה וכנראה היא תתחיל את העונה במינוס 9 נקודות לאחר מינוי מפרק.
אין טעם כרגע להעריך איך תראה הקבוצה בתום העונה אך כל הסימנים מצביעים על כך שצחי טיאר הולך להילחם בתחתית הלוהטת אם כי הכל תלוי במצב הכספים של המועדון ויתכן שהסקציה בסופו של דבר עוד תיאבק על הפלייאוף העליון אך כרגע זה רחוק שנות אור ממנה.


יאבק בתחתית ? טיאר (צילום: גיא גולדפרב)
לסיכום, שתהיה לנו עונה מותחת, רבת שעריים אבל הכי חשוב ספורטיבית. 



 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
כל הכבוד , אהבתי
2
חייבים לבוא עם הלב והנשמה
3
אימפריה
(יפו : 20:06 26-09-2013)
רק יפו השנה קרית גת עוד שנה לחיריה אתם יורדים ליגה אתם פסולת קבוצה זבל מיץ של זבל אזוריה בדאם יש חופש מאברבנאל מחר למישחק 50 שקל חחחפסולת
4
הוא מאמן טוב ומוכשר
5
המון שמות וציפיות
6
כפר קאסם ללאומית
(שחר: 20:23 26-09-2013)
בהצלחה לכפר קאסם, מכל הלב, שנה הבאה בלאומית!!
7
שעריים קבוצה טובה עם קהל ענק ודוחף
(אוהד שעריים: 20:25 26-09-2013)
ב"ה נסיים פלייאוף עליון
8
בליגה כזו מה שחשוב
(ליגה א: 20:30 26-09-2013)
זה בעיקר הנהלה שתתן גב למאמן ולשחקנים. וכמובן שקט תעשייתי, לרבות תשלום בזמן לשחקנים. כפי שזה נראה עכשיו יפו. קריית גת ,שעריים וכפר שלם יתמודדו בצמרת. בנוסף חייבים להביא בחשבון את ביתר כ"ס . לגבי אזור קריית מלאכי הכל תלוי במוסר התשלומים שם.
9
המשך
(ליגה א : 20:33 26-09-2013)
במרמורק בנו קבוצה שתשאיר בליגה ואם לאדני תהיה סבלנות, בתוך שנה הם יתמודדו בצמרת. נס ציונה עם מינוס 9, באר יעקוב אילת ומחנה יהודה יתמודדו על הירידה.
10
אחרת זה כישלון הכי גדול וזה לא סירוטקין כתב אלה אוהד מלאכי
11
שאמרת אחיתופל התכונת לאיציק עובדיה
(אוהד מרמורק: 21:41 26-09-2013)
12
לדוד גד
(קריית גתי: 22:23 26-09-2013)
נראה לי שאתה נראה טוב בוא אני יזי... אותך.. שחצנים על מה יטמבל אתה ויפו המסריחה שלך נבוא איתכם השנה בחשבון אל תדאג.
13
רק מכבי יפו תעשה היסטוריה !!
(אחד עשר הנסיכים: 22:27 26-09-2013)
אנחנו נעלה ליגה!!
14
מחנה ועמישה
(דני: 07:57 27-09-2013)
שתי אלה יורדות עמישב בעוד חודשיים לא משלמים חצי עוזבים ומחנה לקחו חיזוק טוב לליגה ב ולשם כניראה יגיעו
15
ליגה א
(חרירי: 01:32 27-09-2013)
כל הליגה על הההה
16
זאת ליגה א
(ultra: 17:29 27-09-2013)
וכל הכתבה הזאת לא שווה שקל) כי בליגה הזאת הכל עיניין מומנטום!
17
קשקוש
(אוהד כדורגל: 23:14 27-09-2013)
יש עולות יש יורדות אז בואו מנסגור את הליגה .בואו נמתין לסוף העונה בתקווה שכל הקבוצות יגיעו לסוף הליגה ולא יקרסו כלכלית .לא נראה לי שכל הקבוצות יסיימו את הליגה ויהיה לנו עוד אורתודוכסים לוד.

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?