אוהדי קריית מלאכי
מאת: מיכאל וייסרמן | 24.09.13 | 17:02
בניגוד לפרסומים השונים ולאחר יום מפרך הצליחה קריית מלאכי לבטח את השחקנים ולמעשה תוכל לקיים את המשחק הראשון כסדרו. המהלך התאפשר לאחר שראש העירייה, יוסי חדד התערב. המשחק הראשון יערך בבאר יעקב
48 שעות קשות עברו על עירוני קריית מלאכי אך בסופן חייכו אנשיה לאחר שהסתבר כי הקבוצה תוכל לפתוח את הליגה כבר ביום שישי הקרוב במשחק הבית מול בית"ר כפר סבא. הסוגיה העיקרית הייתה ביטוח השחקנים שהתאפשר רק בעזרתו של ראש העירייה יוסי חדד.
הסיפור החל לפני מספר שבועות כאשר חלק משחקני הקבוצה בעונה שעברה תבעו את ההנהלה הקודמת. בדיוק כפי שקרה למכבי ב"ש, השחקנים הטילו עיקול על כל הקצבות הקבוצה מה שמנע ממנה לבטח את השחקנים ולהירשם כדין בהתאחדות לכדורגל.
עוד בשעות הבוקר נראה היה כי הנושא אינו פתיר ויו"ר הקבוצה אברהם ג'מו כבר שלח הודעה לשחקנים על כך שהקבוצה לא תוכל לשחק בשישי וכי הם משוחררים עד יום ראשון. הידיעה עשתה לה כנפיים בעיר ומספר אוהדים פנו לראש העיר בכדי שיעזור בנושא. כאמור, חדד התערב והצליח למצוא דרך לבטח את השחקנים,. משמעות הדבר שקריית מלאכי תפתח את העונה והמשחק מול כפר סבא יתקיים כמתוכנן.
במהלך הימים האחרונים יהיעו חלק מהשחקנים בעלי החוב להסדר כספי וזאת לאחר התערבות של מספר חברי הנהלה ג'מו, אבי עמית, רונן שושני ועמרם בן שמואל. חשוב לציין כי החובות הם מהעונה שעברה ונוצרו, לפחות ע|פ אנשי מלאכי בהווה, ע"י ההנהלה הקודמת. אין להם קשר לתקציב של הקבוצה שנבנה לעונה הקרובה.
נושא נוסף שמטריד את קריית מלאכי הוא המגרש הביתי שאושר ע"י כל הגורמים מלבד משרד התמ"ת. בשל זאת תארח מלאכי את המשחק הראשון במגרש בבאר יעקב.
תגובות
+ הוסף תגובה