שחקני הקבוצות עולים לכר הדשא (צילום: קובי פורטל)
מאת: קובי פורטל | 20.09.13 | 17:43
הפועל מגדל העמק ניצחה היום (שישי) את עירוני טבריה בתוצאה 0:2 והעפילה לשלב הבא בגביע המדינה. נירן רוטשטיין ולידור כהן כבשו למארחים. עירוני טבריה נראתה רע. אבי עמוס הצטיין.
משחק הפתיחה הראשון האיר פנים לחבורה של רפי בוסקילה, למרות יכולת לא טובה במשחקי האימון, ולמרות שטבריה הגיעו כפייבוריטים למשחק הזה, המארחים מהעמק ניצחו 0:2 והעפילו לשלב הבא בגביע. כמות צופים די מאכזבת (150) נרשמה באצטדיון העירוני במגדל העמק, אך זה לא מנע מהקבוצה הביתית להציג כדורגל נפלא. פיליפ וולוקובסקי נעדר בגלל כרטיסים צהובים מהעונה שעברה וגם תום בר יוסף לא נכלל בסגל. מהעבר השני המזל לא כל-כך האיר פנים לארז בנודיס, באימון המסכם נפצעו בטבריה שני שחקנים משמעותיים, שגיא סבג שלא שותף וליאור לינדר שלא נכלל בסגל כלל.

המשחק נפתח וניתן היה לראות שליטה של מגדל העמק במרכז השדה. כבר בדקה ה-6 המארחים בכחול זכו בכדור קרן, אופק מלול הרים כדור נפלא לעבר הרחבה הטבריינית, בלם הקבוצה מוחמד אבו חמיס התרומם מעל כל ההגנה ונגח כדור חזק אך לא מספיק מדויק. בדקה ה-11 אופק מלול קיבל כדור עומק נפלא, הגנת טבריה יצאה לא טוב לנבדל, מה שהותיר את מלול לבדו בתוך הרחבה ומ- 8 מטרים בזווית לא כל-כך נוחה בעט חזק, זיסקינד היה במקום. בדקה ה-22 ראינו את ההזדמנות הראשונה של האורחים מטבריה, שלומי ברז'יק הגיע למצב בעיטה נהדר ומ-20 מטרים בעט חזק, אבי עמוס היה במקום כדי לקלוט את הכדור. לא חלפה לה דקה ושוב מלול עשה תנועת עומק נפלאה, שריקי החליק את הכדור, ומלול הצעיר בעט מתוך הרחבה אך לא מדויק. בדקה ה-32 קובי שריקי ביצע פעולת הכנה מצוינת, הקשר פרץ על הקו והרים כדור מדויק לרחבה, נירן רוטשטיין שם את הראש וקבע
0:1 מוצדק למגדל העמק.

המחצית השנייה נפתחה עם שינוי במערך של בנודיס, עידן שפשה נכנס במקומו של שלומי ברז'יק כדי לחזק את החלק ההתקפי. ההזדמנות הראשונה במחצית הייתה שייכת גם הפעם למגדל העמק, ובדקה ה-52 שריקי הכניס כדור נהדר למאור ג'נח שבעט חזק אך לא מספיק מדויק. בדקה ה-61 שלום עקיבא קיבל כדור באגף ובנגיעה בעט לשער אך הכדור חמק ליד הקורה של עמוס. בדקה ה-90 שוב היה זה עקיבא שקיבל הזדמנות נהדרת לשלוח את המשחק להארכה, שפשה עצר את הכדור על סף קו הקרן ומתוך הרחבה הוציא כדור אחורה לעקיבא שבנגיעה בעט חזק ומדויק, אך שוב אבי עמוס היה במקום והדף את הכדור לקרן.

בדקה ה-94 טעות קשה בהגנת טבריה, מאור אושרי מסר לא טוב, אופק מלול עט על הכדור והוציא מסירת רוחב נהדרת, לידור כהן שנכנס מחליף בעט מתוך הרחבה וקבע 0:2 מגדל העמק.

עירוני טבריה הציגה משחק חלש מאוד, נדמה כי שום דבר לא היה מחובר בקבוצה של בנודיס וכמובן שהיכולת הזאת לא תספיק לשום דבר בליגה. אך עוד מוקדם מדי בכדי להספיד את טבריה. מאמן הפועל מגדל העמק רפי בוסקילה אמר בסיום: "אני מאוד מרוצה מהאגרסיביות של השחקנים ומהמשמעת הטקטית. בשביל משחק ראשון לעונה הזו זה הספיק אך עדיין יש מספיק עבודה להמשך".
תגובות
+ הוסף תגובה