סהר דהן במדי כרמיאל/צפת
מאת: קובי פורטל | 12.09.13 | 14:12
קשרה המוכשר בן ה-24 של כרמיאל/צפת, סהר דהן, פתח את העונה בנצרת עלית אך בסופו של דבר חזר לקבוצת הבית. דהן: "לא הסתדרתי בנצרת עלית בנושא הכספי. החלום הוא לעלות ליגה יחד עם כרמיאל".
סהר דהן, מלך השערים של הקבוצה בעונה שעברה, פותח עונה נוספת בכרמיאל/צפת. דהן המוכשר, ניסה את מזלו בהפועל נצרת עלית בפתיחת העונה אך משהו שם לא הסתדר. בסופו של דבר החליט הקשר המצוין לחזור הביתה לכרמיאל/צפת ולנסות לשחזר את ההצלחה הפרטית מהעונה שעברה.
פתחת את העונה בנצרת עלית, מה בדיוק לא הסתדר שם?
"נכון התחלתי את העונה בנצרת עלית התאמנתי איתם שבועיים, והאמת שלא הסתדר בגלל מספר סיבות, גם מבחינת הנסיעות הארוכות, גם מהבחינה הכספית ואת האמת רציתי לקבל דקות משחק וידעתי שבנצרת עלית לא בטוח שאשחק".
עברת די הרבה בקריירה, שיחקת בעראבה, ניסית את מזלך בנצרת עלית, לא חשבת על מעבר לקבוצה אחרת בליגה א'?
"היו לי מספר הצעות גם בשנה שעברה, כמו מעפולה ודליית אל כרמל שבאמת שאפו ושואפות להגיע לליגה לאומית. אבל אני לא שוכח את העובדה שכרמיאל/צפת זה הבית שלי. העונה הציבו מטרה שם שהם כן מכוונים גבוה ורוצים פלייאוף עליון".
איך האווירה בקבוצה?
"כרמיאל היא קבוצה מאוד צעירה, עם שניים שלושה שחקנים ותיקים שבראשם עומד אילן סויסה שהוא זה שמקשר בין כולם, הוא הגורם לאווירה המצוינת שיש בקבוצה. יש לנו חדר הלבשה בריא עם מאמן והנהלה מהדרגה הראשונה".
כמו בכל קבוצה, שחקני בית מקבלים יחס שהוא שונה, מרגישים את זה בקבוצה?
"אני מקבל את ההרגשה שאני מנהיג, יש המון שחקנים צעירים שאני עוזר לכוון אותם, לדעתי כל שחקן שמגיע לכרמיאל מרגיש שהוא שחקן בית".
מה המטרה העיקרית שלך העונה?
"בראש ובראשונה לכבוש שערים ולסיים מלך השערים כמו בעונה שעברה. לתת 15-16 גולים בעונה בליגה א' זה לא פשוט, ואני מקווה שההצעות מליגה הלאומית יגיעו".
איפה נראה את כרמיאל/צפת בסוף העונה?
"אני מאוד מקווה שנעמוד במטרה שלנו שהיא פלייאוף עליון".
חלומות שלך בתור שחקן?
"החלום שלי הוא להגיע לליגת העל, משם השמיים הם הגבול, להמשיך לשאוף הכי גבוהה שיש".
מילה לסיום...
"מאחל לכל השחקנים ועם ישראל גמר חתימה טובה ושנה טובה".
תגובות
+ הוסף תגובה