מ.כ. ערד: נגמרה ההסתגלות – מתחילה ההתבססות
מאת: גיא גולדפרב | 27.08.13 | 19:37
אחרי עונת הסתגלות במ.כ. מחפשים את ההתבססות כקבוצה לגיטימית בליגה ג' לקראת האפשרות של זינוק קדימה. אבי כהן שחקן העבר של הפועל ערד מונה למאמן. החובות הקטנים מהעונה שעברה כוסו וכעת מחפשים שם תורם/ספונסר
לא פחות מ-25 שחקנים נכחו באימוני הפתיחה של מ.כ. ערד מליגה ג'. הקבוצה שהוקמה בעונה שעברה כסוג של אלטרנטיבה לאחות הבכירה, הפועל סיימה במקום הלפני אחרון עם מאזן לא מחמיא כל כך של 97 שערי חובה ורק 37 שערי זכות ועם 18 נקודות בלבד, בדיוק כמו לאחרונה טירת שלום. מה שהפריד בינהן היה מספר הניצחונות של הערדים שעמד על 6 לעומת 5 של הקבוצה מנס ציונה.
בקבוצה ראו את העונה שעברה כעונת הסתגלות לליגה ג' והעונה מכוננים שם לעבר ההתבססות כקבוצה לגיטימית בליגה שקבוצות הצמרת יחששו ממנה.
למאמן מונה אבי כהן, שחקן העבר של הפועל ערד ובינתיים הצליחו לצרף מספר שחקנים מקומיים, כאלה שסירבו להגיע בעונה שעברה.
בנוסף, הצליח היו"ר אדם קולינס לכסות את החובות הקטנים שנותרו מהעונה שעברה וכעת המטרה היא לנסות ולמצוא ספונסר או תורם.
"התחזקנו ביחס לעונה שעברה", אמר קולינס, "מקווה שהעונה זה יחזיק יותר טוב ונהיה גורם משמעותי בליגה".
תגובות
+ הוסף תגובה