אייל שן בדרך לשעריים: "בשבוע הקרוב אחליט"
אייל שן. מי תזכה בשירותיו? (צילום: וואלה ספורט)
מאת: ארז נעמן | 30.07.13 | 11:54
פרסום ראשון: שחקנה של הפועל פתח תקווה שהושאל במחצית העונה שעברה לנס ציונה, קרוב לסיכום באחת מקבוצות ליגה א' דרום. גם קריית גת בתמונה, אם כי שעריים נראים כקבוצה הכי רצינית: "צריכים לחזור אליי משם" אמר השחקן.
אייל שן (33) השחקן הוותיק שעבר כל כך הרבה בקריירה ואת רוב שנותיו בילה בליגת העל, קרוב לחתום באחת הקבוצות הבכירות של ליגה א' דרום, שככל הנראה תהיה מכבי שעריים או קביליו יפו.
בשעריים כרגע נראים הכי רציניים לגבי השחקן, ורוצים להציע לו חוזה ראוי. לשן עדיין יש חוזה בהפועל פתח תקווה, והקבוצה תצטרך בכל מקרה להשלים לו חלק מהשכר, מה שיקל על המעבר שלו לאחר מקבוצות ליגה א'.
גם מכבי קריית גת ומכבי קביליו יפו נמצאות חזק בתמונה, אם כי המרחק לקריית גת ככל הנראה ישפיע על ההחלטה של שן. בסופו של דבר השחקן רוצה להגיע לקבוצה עם שאיפות שרוצה לעלות ליגה.
אייל שן אישר את הידיעה לדאבל פס: "אני אמור להחליט לאן ללכת, דיברו איתי משעריים ויצרו איתי קשר, צריכים לחזור אליי עם הצעה כספית ונתקדם. אין לי בעיה לשחק בליגה א', זה לא כל כך משנה ליגה לאומית או ליגה א'. אני מחפש אתגר בקבוצה טובה שרוצה לעלות ליגה ושעריים היא קבוצה כזו"
תגובות
+ הוסף תגובה