מסיבת העיתונאים. "תהיה קבוצה טובה"
מאת: אורי דוד ומערכת דאבל פס | 30.07.13 | 08:53
אמש פתחה אסי גלבוע את אימוניה במסיבת עיתונאים חגיגית בה ענו אנשי המועדון על שאלות העיתונאים מקו השער, והעיתונאים ישבו על רחבת החמש בקונספט חדש ומרענן, כמו שאסי גלבוע הולכת להיות העונה
30 שחקנים הגיעו אמש לאימון אסי גלבוע כאשר חוץ מעמי גילברט, עבדאללה קדאח, אפי סבג וגיא צרפתי, כל השאר היו שחקנים צעירים שנעים בין גילאי 19 ל-22. אסי גלבוע מחפשת עדיין חלוץ ושני שחקנים בכירים בכדי שיאזנו בין הצעירים לוותיקים. יש שלושה עשר שחקנים מהמועצה ששיחקו באסי בעבר ועוד ארבעה שעלו מהנוער.
במועדון רוצים קבוצה מכובדת, ולשמור על שפיות כלכלית. כרגע נראה שהקבוצה יכולה בקלות להסתבך בתחתית, אך אנשי אסי אופטימיים.
במסיבת העיתונאים החגיגית לא היו שום דיבורים על צמרת, דבר שאליו התרגלו בשנים האחרונות באסי, עוד נאמר שהגעה לפלייאוף העליון תהיה הפתעה. המטרה תהיה להבטיח כמה שיותר מהר את ההישארות בליגה והדגש הוא על החיבור בין האוהדים לקהל.
היו"ר ארז שטיין אמר במסיבת העיתונאים: "בסך הכל בחודשיים האחרונים בנינו סגל מקצועי שיש לו את הפוטנציאל הראוי להפוך לקבוצה-שתהיה ערוכה להתמודד על מקומות טובים בליגה, כשהשאיפה היא להגיע לפלייאוף העליון. בנינו קבוצה עם הרבה נשמה, שמחוברת לגלבוע. קבוצה שמחבקת את האוהדים ומחובקת על ידי האוהדים. יש לנו בסגל 13 שחקנים מקומיים כשבתוך השחקנים הללו יש גם בני מושבים, כפרים וגם קיבוצניקים. בסל בכל אנחנו נמצאים במקום שאפשר לצאת לדרך. יש לפנינו תקופה של שמונה שבועות של אימון, מדובר בתקופה ארוכה ומספקת לליגה הזו. בתקופה הזו אנחנו צפויים לקיים חמישה משחקי אימון. ב-25 לאוגוסט הקבוצה תצא למחנה אימונים בכפר בלום. ב-20 לספטמבר מתוכנן משחק גביע ראשון ושבוע לאחר מכן, ב-27 לספטמבר, מתוכנן משחק ליגה ראשון, ולהערכתי אנחנו נגיע מוכנים במועד".
המאמן מאיר ארמה דיבר: "זה נראה כמו התחלה אבל אנחנו פועלים כבר מזה חודשיים. בנינו תוכנית וסגל לפי ההנחיות שניתנו על-ידי המנהלים. יש לנו בסגל הרבה מאוד שחקני בית. חלקם גדלו במועדון, חלקם גרים כאן באזור ויש גם ארבעה שחקנים שיצאו ממחלקת הנוער.
ארמה המשיך: "להערכתי, 30 אחוז מהשחקנים הצעירים המקומיים שנמצאים איתנו כרגע בסגל-יהיו בהרכב או בסגל. יש לפנינו שמונה שבועות של הכנה שמחלוקים לשניים. ארבעה שבועות שמיועדים לבניית הסגל שיצא למחנה אימון. לאחר מכן, ארבעה שבועות נוספים שבמהלכם תיבנה גם השיטה והסגנון של הקבוצה. זהו, אלה הם פני הדברים ואנחנו מקווים להוות מקור גאווה ושמחה לתושבים כאן בגלבוע-שבסך הכל מגלים עניין רב בקבוצה ובעיקר בגלל קירוב שחקני הבית למועדון. ולגבי השאלה מה ייחשב כהישג מקצועי מבחינתנו אז פלייאוף עליון זה יהיה הישג גדול מאוד. ואם נסיים את העונה רחוק מקרבות התחתית ובמקביל נציג כדורגל חיובי ומהנה שימשוך קהל רב למגרשים אז גם זה יהיה נהדר מבחינתנו".
תגובות
+ הוסף תגובה