מאת: מיכאל וייסרמן | 25.07.13 | 10:40
יהלומי נתניה מודעים למצב הקיים כשלמרות הסגל הנוצץ, הכדורגל שהקבוצה מציגה עדיין לא מרשים למרות ההעפלה לחצי הגמר. בראש העין מגחכים לנוכח המשפט שבכותרת אך הבטיחו לשחקנים סוף שבוע באילת במקרה של זכייה אליפות
מפגש חצי הגמר הראשון (שישי, 14:00) יפגיש שתיים מהמועמדות העיקריות לזכייה באליפות יהלומי "דורון מוטורס" נתניה ועירוני ראש העין למה שהיה בקלות יכול להיות הגמר.
בנתניה מתכוננים היטב למשחק ומקווים שהיכולת הלא משכנעת שהציגה הקבוצה עד כה תשתפר וסוף סוף הקהל ב'ארנה' בפולג ייראה את נתניה האמיתית.
מאמן הקבוצה בני לם אמר לקראת המשחק: " נתניה לא הציגה את היכולת שהיא אמורה להציג ובמשחק האחרון היינו מאוד גרועים ולכן לראשונה אחרי שבע שנים בחופים אני יכול להרשות לעצמי לומר שאנחנו מגיעים כאנדרדוג. זו גם הסיבה שאני לא לחוץ. בשבוע שעבר הייתי הרבה יותר לחוץ כי היה לנו מה להפסיד. ".
סיבה נוספת לדאגה אצל הנתנייתים היא העובדה שהם יעלו ללא השוער המצוין שלהם, אבי איבגי. איבגי כבר הודיע לראשי הקבוצה כי קבוצתו, הפועל פתח תקווה לא שיחררה אותו. במקומו יעמוד בין הקורות, אופיר בקר שכבר הוכיח את עצמו כשמילא היטב את מקומו של איבגי שהיה מורחק.
"זו תהיה הפתעה אם נעלה לגמר", הוסיף לם, "אנחנו משחקים מול הקבוצה הכי טובה בליגה עם שני זרים ושוער נבחרת ישראל".
מן העבר השני, בראש העין מגחכים לנוכח דבריו של לם וטוענים כי הןא מנסה להרדים אותם.
ראש העין צפויה להגיע בהרכב מלא כשעוד לפני המפגש הבטיח הבעלים, ערן אביב כי אם הקבוצה תזכה באליפות, כולם יזכו בסוף שבוע באילת.
מאמן הקבוצה נמרוד קוסטיקה אמר לקראת המשחק: "אנחנו בכלל לא פייבוריטים. חושב שמי שתצא ראשונה מהמתח תיכנסלמשחק, וכנראה גם תנצח. השחקנים שלנו רגילים למעמדים גדולים ואני מקווה שגם הפעם הם יוכיחו את עצמם".
תגובות
+ הוסף תגובה