קריית גת לבאקה: "אל תפנו לשחקנים שלנו"

ל"דאבל פס" נודע כי במהלך השבוע האחרון נעשו פניות מגורמים המזוהים עם הפועל באקה מליגה ב' לשחקני קריית גת החדשים ראובן עובד ועידן ציון. האחרון שוחרר לאחר שהביע רצון לקבל את ההצעה שקיבל מבאקה. היום (ראשון) נערך יום המבחנים הראשון

עירוני קריית גת והפועל בקה אל גרבייה מעולם לא נפגשו על המגרש וסביר להניח שגם לא תיפגשנה אלא אם שתיהן תעפלנה לליגה הלאומית או שיוגרלו זו מול זו בגביע. (סיכויים לכך די קלושים, לפחות בזמן הקרוב). זה לא מפריע, לפחות לטענת אנשי קריית גת, לגורמים המזוהים עם באקה לפנות לשחקני הקבוצה החדשים.

ל"דאבל פס" נודע, גם באמצעות כתבינו באזור השומרון כי גורמים המזוהים עם הפועל באקה פנו לשחקני קריית גת החדשים, ראובן עובד ועידן ציון והציעו להם, לפחות ע"פ דבריו של חבר הנהלת קריית גת אורן יצחקוב, סכומי עתק.

ציון הביע את רצונו לקבל את ההצעה שהגישו לו ובקריית גת החליטו לשחררו באופן מידי. באשר לראובן עובד אמר יצחקוב: "ראובן תחת חוזה וישחק רק בקריית גת".
במקביל פנה יצחקוב לאנשי באקה ודרש מהם להפסיק ולפנות לשחקני הקבוצה אשר תחת חוזה.

בתוך כך, נערך היום (ראשון) יום המבחנים הראשון של הקבוצה (מבחנים יהיו גם בשלישי הקרוב) בו נכחו המאמן שרון אביטן, עוזרו אבי בוחבוט ומאמן קבוצת הנוער אייל (בילי) שדה.

באימון נטלו חלק בין היתר האחים מויאל, משה שלו, שלמה שמר ובוריס ששניה. מי שנראה על הספסל הוא החלוץ, עומר מולאי שע"פ גורמים המקורבים לקבוצה ככל הנראה יצטרף בימים הקרובים לאימונים.

בדרך לקריית גת ? מולאי (בכחול. מוחמד חאדר אניס)



 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
לא להשאיר בכוח
(מושון: 22:57 21-07-2013)
אורן ומיכה להשאיר במכבי רק את מי שמוכן לשחק במכבי מי שהולך בשביל הכסף גם יפול בגלל הכסף צריכים להבין בזמנים אלו זאת גדולה להיות שייך למועדון כזה
2
באקה
(yelow booldog: 01:46 22-07-2013)
יהיה נחמד לפגוש אותם בגביע
3
ושחקן שחתום אם הוא רוצה לעזוב לאחר חתימת חוזה,שישלם קנס גדול ויעזוב את הקבוצה גם אם הוא מתחרט ,כי מי שמשחק בלי חשק לא שווה כלום.
4
עם לא יעלו ליגה
(אוהד מכבי באר שבע : 10:00 22-07-2013)
עם קריית גת לא תעלה ליגה זה אהיה כשלון חרוץ של שרון אביטן ושל הצוות המקצועי כי בסגיל הנוכחי הם צירכים לדרוס תליגה .
5
עמר מולאי
(רני: 19:28 22-07-2013)
לידיעה כללית לאתר יש לו חוזה לעוד עונה בעפולה
6
וואלה לא צריכים את מולאי
(קרייתגתי: 09:07 23-07-2013)
חלוץ בינוני ומטה עדיף את שרון גורמזנו ועוד חלוץ בכיר מולאי עושה פוזות של חלוץ גדול שישאר שם ורחוק

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?