מאת: גיא גולדפרב | 11.07.13 | 06:35
החלוץ שכבש בעונה שעברה 37 שערים והיה שותף לעלייה של כפר סולם לליגה ב' מצטרף לקבוצה של שרון סויסה. גם השוער, יורי סרקולסקי סיכם. "המטרה היא עלייה ורק עלייה", אמר סויסה.
מ.כ. נצרת עילית "חנן אוחיון" מאותת על כוונותיה לקראת העונה הבאה בשתי החתמות משמעותיות.
הראשונה היא של החלוץ, מוחמד עבאס (ברטי) שהיה בעונה שעברה אחד הגורמים העיקריים לעלייה של מכבי כפר סולם לליגה ב'.
עבאס בן ה-33 כבש בעונה שעברה 37 שערים כולל צמד נגד אותה נצרת עילית בסיבוב הראשון כולל שער ניצחון (2:3).
"אני ווינר בנשמה", אמר החלוץ, "ואם הגעתי לנצרת עילית סימן שהמטרות שלנו רציניות".
בנוסף סיכם בקבוצה גם שוער בני נוג'ידאת בעונה שעברה, יורי סרקולסקי שספג הכי פחות שערים בליגה.
רוב הסגל מהעונה שעברה אמור להמשיך ומי שאמור לחזור לקבוצה הוא ליאור אדלר המנוסה. ישראל זכריה מונה לעוזרו של המאמן, רועי כהן. מאמן הכושר של אסי גלבוע, יבגני בורבוי מצטרף אף הוא אל הצוות המקצועי.
"אנחנו מתכוונים ללכת בעונה הבאה בכל הכוח", אמר שרון סוויסה בתגובה, "יש לנו מספר ספונסרים שעוזרים לנו השנה. עוד שני שחקנים משמעותיים אמורים להצטרף. תהיה קבוצה חזקה".
תגובות
+ הוסף תגובה