שלום לכל אוהדי וחובבי הכדורגל באשר אתם, אני גולש קבוע באתר דאבל פס ונהנה מאוד מהתוכן שבו ומאוד נגע לי הטור של שקדי אוהד עירוני חדרה ורציתי לדבר על קבוצתי האהובה עירוני רמלה.
אני חי את העיר ואת הכדורגל, נוכח במשחקי הילדים הנוער וכמובן שהבוגרים.
נסעתי אחריהם לחדרה, רהט ירושלים ותל אביב ממש לכל חור אפשרי אך בניגוד לכל מיני מקורבים,לביזיון שנקרא "הכנה ראויה למשחק באילת" לא יכלתי להצטרף אפילו כאוהד.
עירוני רמלה הפכה להיות משהו זר לרמלאים,מאז עלייתה של הקבוצה לליגה א' לפני 4 שנים כל הצוות וההנהלה הפכו למתנשאים ושחצנים כאילו מדובר לפחות במכבי חיפה.
בכל שנה מוקצב לקבוצה סכום נכבד מאוד של כסף למטרות השונות והמשונות של קברניטי הקבוצה ואיכשהו בכל אמצע עונה הכסף יורד לטימיון יחד עם מטרותיה של הקבוצה שמסתפקת ב"שילוב צעירים".

חיים סירוטקין,לא העונה שפיללו לה ברמלה עד כה.(צילום:לירן דורף)
יש לי חדשות בשביל רובכם, בנוער של רמלה במשך מרבית השנים האחרונות גדלו תותחים שבשל סיבות כאלו ואחרות הלכו לאיבוד ובמירב השנים האחרונות רמלה הפכה לתחנה נוחה עבור שכירי חרב שמקבלים משכורת בליגה חובבנית עבור שירותם הנכבד בין (תחזיקו חזק) 5 אלף ש"ח ל10 אלף,ובשביל מה? האם לא עדיף לקחת את כל התותחים שנעלמו מהנוער ולעשות קבוצה רמלאית אסלית שתהיה מחוברת לעידוד של הקהל ולמה שקורה בעיר מאשר לשלם לשכירי חרב שבאים פעם לרמלה פעם לקביליו ופעם ללוד?.
אחר כך מספרים ששילבו צעירים, זאת פשוט גניבת דעת! מישהו צריך לתת את הדעת בעיריה על הביזיון הזה שמורידים קבוצת כדורגל לרבעו"ש באילת, על חשבון מי?.
בושה וחרפה שילד שעלה מהנוער לא מקבל תגמול של כמה מאות שקלים אפילו בשביל להרגיש שהוא גם מוערך מאשר כמה כרישים שבאים "לדפוק קופה",כי ברמלה זה ידוע..הכול ברמה גבוהה התלבושות,הכדורים,הדשא,חדרי ההלבשה ואפילו השמות הכל טוב, רק היכולת כמו לפני 10 שנים ליגה ג' מחוז מרכז!
בתקווה לעתיד טוב יותר וסירוטקין זכור..ברומא התנהג כרומאי ברמלה התנהג כרמלאי!
תגובות
+ הוסף תגובה