חופים: כפר קאסם רוצים אליפות, יפו הישארות
רוצים מקום ראשון. עאמר יאתים (חאדר אניס)
מאת: מיכאל וייסרמן | 05.07.13 | 10:23
אחרי מנוחה בת שבועיים חוזרת כפר קאסם חוזרת למחזור האחרון של הליגה הסדירה במטרה לסיים במקום הראשון. יפו רוצה להפתיע או יותר נכון להבטיח את ההישארות
אחד ממשחקי המפתח של מחזור הנעילה בחופים יהיה בין מכבי "גלידה אנדריי" יפו לבין בני פאלפלה כפר קאסם.
יפו מגיעה למשחק הזה עם הרבה ביטחון לאחר ניצחון חשוב על חדרה שסיבך את הבית. חשוב לציין שיפו עשתה זאת ללא שני האחים אסי ואלמוג בוזגלו.
מצד שני ביפו יודעים כי הפסד של שלושה שערים ומעלה וניצחון חיפאי ישלח אותם אל משחק ההישרדות. המאמן אוהד בוזגלו: "אנחנו מגיעים עם המון ביטחון לאחר הניצחון על חדרה ומשחקים מול אחת הקבוצות הטובות בליגה, אם לא הטובה שבהן. מלכתחילה, המטרה שלנו הייתה להישאר בליגה ואני מקווה שכך יהיה. כל השחקנים מודעים לחשיבות המשחק וייעשו את המקסימום".
מן העבר השני נגיעה האלופה, כפר קאסם לאחר שבוע מנוחה. למרות זאת המאמן, מאמון עמאר לא ויתר ולא הוריד את הרגל מהדוושה. בכפר קאסם יודעים כי ניצחון ולא משה באיזו תוצאה יעלה אותם למקום הראשון בבית.
עמאר: "למרות שהבטחנו את העלייה לרבע הגמר, המשחק הזה הוא לא עוד משחק מבחינתנו. המקום הראשון חשוב לנו. אנחנו מכבדים כל יריבה וגם יפו הוכיחה שהיא קבוצה טובה. יש לנו קצת בעיה עם דניאל שנפצע אבל כולי תקווה שיהיה כשיר לקראת המשחק".
תגובות
+ הוסף תגובה