הצהרת כוונות ? עירוני מודיעין מתחזקת
מאת: גיא גולדפרב | 04.07.13 | 13:18
השוער אוהב אהרון, הבלם אופק שפיר, המגן ניסים אזרזר והחלוץ אסי כהן סיכמו בקבוצה של דורון ממן. גם שחקני הבית כמו יוני זכריה, לי לוי ואמיר ציון בדרך לסיכום "רוצים צמרת גבוהה" אמר המנהל וחבר ההנהלה, אילן זנו
עירוני מודיעין החליטה שהעונה היא מכוונת גבוה ולא רק זאת היא גם עושה צעדים כדי שזה יקרה. בקבוצה הפיקו את לקחי העונה שעברה ולפני כחודש וחצי החתימו את דורון ממן למאמן הקבוצה הבוגרת ולמנהל המקצועי של כל המחלקה.
בימים אלה שוקד ממן על בניית סגל לעונה הבאה שיעמוד בציפיות שלו וכמובן של ההנהלה. ההחתמה הראשונה הייתה של השוער אוהב אהרון שכזכור עלה ליגה עם באר יעקב.
בנוסף אליו צורף הבלם אופק שפיר ששיחק בחצי העונה שעברה הפועל רהט והמגן ניסים אזרזר ששיחק בקטמון. עוד הצטרף החלוץ, אסי כהן ששיחק בתחילת העונה שעברה בקריית גת ועבר באמצעה לקריית מלאכי.
בנוסף לארבעת ההחתמות הללו מעוניינים בקבוצה להשאיר את שחקני הבית כמו יוני זכריה, אמיר ציון ולי לוי ובמקביל להעלות שחקנים מקבוצת הנוער.
"המטרה שלנו היא הצמרת הגבוהה", אמר אילן זנו, מנהל הקבוצה, "יודעים שזו לא תהיה משימה פשוטה".
תגובות
+ הוסף תגובה