מאת: גיא גולדפרב | 27.06.13 | 13:21
הדובר הוא שלום עקיבא וזה שאליו מתכוון, הוא לא אחר מאשר המאמן העוזב של טבריה, אלדד שביט. " לדעתי טבריה של היום יותר טובה מנצרת עילית, הוסיף וסיכם: "אני בטוח שמי שיבוא במקומו ייהנה מקבוצה מצוינת"
ההודעה הפתאומית על עזיבתו של אחדד שביט את טבריה הותירה רבים מהאוהדים וגם מהשחקנים בסוג של הלם. אלה שנחשבו בני טיפוחיו של המאמן, בתוכם גם שלום עקיבא, מתחילים לעכל לאט לאוט את המהלך.
"כולם היו לחוצים ומודאגים וגם לי אישית לא היה קל. בסך הכל אלדד נכנס לכולנו ללב", אמר עקיבא, אבל מהר מאוד חזרתי לעצמי. אני בטוח שכפי שהוא חסר לנו, אנחנו נחסר לו. לדעתי, טבריה של היום יותר חזקה מנצרת עילית כפי שהוא מקבל אותה".
בכ"ז מאמן זו דרך, שיטה
"מסכים איתך אבל בשורה התחתונה, אנחנו השחקנים הם אלה שעומדים על המגרש ומבקיעים בסופו של דבר את השערים. אלדד הוא מאמן מצוין אבל מי שעשה אותו עוד יותר טוב היו השחקנים".
משנה לך מי יבוא במקומו ?
"לא ממש אם כחי אני מקווה שזה יהיה ארז בנודיס. בלי קשר, כל מאמן שיבוא יקבל קבוצה מצוינת שתרוץ לדעתי עד הסוף. כאן המקום להגיד מילה טובה על ההנהלה שלא חוסכת מאמצים לעשות את מה שהכי טוב בשביל הקבוצה והשחקנים".
אחרי עונה בדרום, התגעגעת לליגה א' צפון ?
"התקופה בקטמון הייתה חוויה מסוג אחר שחישלה אותי. אני חושב שהיום אני רואה את הדברים בפרספקטיבה קצת אחרת. כן, אפשר לומר שהתגעגעתי לצפון".
תגובות
+ הוסף תגובה