על הנייר משחק הצמרת בין מוליכת ליגה ב דרום א' הפועל אזור לבין הדולקת אחריה הפועל קרית אונו היה אמור להיות קרב מרתק ושופע אירועים,בפועל קיבלנו משחק חלש מאוד בין שתי קבוצות שכנראה רצו לחזור הביתה עם נקודה וכך גם עשו.

ששי עזר(בלבן)במאבק עם אילן אוהל מאזור.(צילום:לירן דורף)
22 הדקות הראשונות היו משעממות ושתי הקבוצות בחנו זו את זו,בדקה זו הגיע המצב הראשון במשחק שכדור חופשי שהרים אורן סממה מאזור פגש את ראשו של רמי צבי אך מתוך הערבוביה ברחבה אף אחד לא הצליח לדחוק את הכדור פנימה והוא הורחק.
אזור לא הצליחה ממש להכנס למשחק והשליטה במרכז השדה הייתה שייכת לקרית אונו,חסרונו של גארי שפורקין האורח הורגש היטב ולמעשה משחק האגפים של האורחת לא הורגש.
חצי המצב של אזור בערבוביה גם הוא מסתיים ללא כיבוש.(צילום:לירן דורף)
בדקה ה -40 מצב מסוכן ממשי ראשון לקריה כשאוהד רון מקבל כדור ובתנועה חדה מושך שמאלה ומ 14 מטרים בועט כדור שטוח מצד לצד שחולף סנטימטרים מהקורה.
בתוספת הזמן של המחצית הראשונה אזור כמעט וכובשת כשאלעד קייזר פרץ באגף והעביר כדור רוחב מדוד לבן אדרת שבגליץ' שפשף את הכדור שנעצר ע"י ראובן.

אורן סממה מאזור רוכב על אוהד כהן מהקריה.(צילום:לירן דורף)
על המחצית השנייה כמעט ואין דבר לומר,אזור נכנסה מעט יותר למשחק אך דווקא חנן אסור שחזר להרכב הקריה היה קרוב להבקיע שנגיחתו פגעה בשנסי ויצאה לקרן.
אילן אוהל חלוצה הצעיר של אזור עוד הגיע לחצי מצב לפני שהמצב של המשחק התרחש בדקה ה -78 כשאסור מצא את רן דמרי המחליף שמול אוהב שוער אזור ניסה להתחכם ולמרות שכבר עבר אותו לא בעט לשער אלא מסר חזרה לאסור שהתמהמה וההזדמנות הלכה לאבדון.

דמרי(בלבן)בדרך לעבור את אוהב ולא לנצל זאת.(צילום:לירן דורף)
עד הסיום שתי הקבוצות לא הגיעו למצבים מיוחדים כשאזור מנסה אך נבלמת בקו ההגנה המסודר של קרית אונו בראשותו של עמרי כהן בלמה שהיה ללא ספק דרגה מעל כל שחקני השדה במשחק.

נאור ברקול(בשחור)ואוהד רון מקרית אונו,0:0 ללא אירועים.(צילום:לירן דורף)
בסיום 0:0 מאכזב שהותיר את אזור בפסגה ואת קרית אונו במרחק נגיעה אך אין ספק שעם כזו רמת כדורגל שתי הקבוצות יתקשו מאוד בהמשך העונה.
שפט היטב ישראל שנקמן בעזרת הקוונים צוריאל גלבר וזאב פרנקל לעיני 350 צופים בקרית אונו.
קרית אונו:ראובן 5.5,אמיתי לוי 6,עמרי כהן 6.5,ערוסי 5.5,עזר 5.5,אוהד כהן 6,בזר 5.5(פצלינדב),כבודי 5(דמרי 5),צח זוהר 5,אסור 5.5,רון 5.5.
אזור:אוהב 5,קיזר 5,ועקנין 5(מזרחי 5),שנסי 5.5,מרציאנו 5.5,צבי 5.5,זכריה 6,ברקול 5.5,סממה 5.5,אוהל 6(שפט),בן אדרת 5.

עמרי כהן(בלבן)ואורן סממה מאזור משחקים בכאילו,היום בקרית אונו.(צילום:לירן דורף)

ציון בזר(בלבן)ויחי זכריה מאזור.(צילום:לירן דורף)
תגובות
+ הוסף תגובה