מאת: מיכאל וייסרמן | 04.06.13 | 13:41
קבוצת החופים של חדרה תפתח את משחקיה בסוף השבוע הקרוב במשחק מול כפר קאסם. בקבוצה רוצים רק להישאר בליגה ומקווים שערן לוי יישאר כמה שיותר. לראשונה ישחק בשרותיה שחקן זר
קבוצת החופים של חדרה שנחה במחזור הראשון תיפתח בסוף השבוע הקרוב את העונה שלה. זו עונה שישית ברציפות (מאז ההקמה של הליגה) שהקבוצה משחקת שם.
לבית המוות בצוותא עם האלופה כפר קאסם, נתניה, יפו ומכבי חיפה. העונה יהיה שמה הרשמי "סינמה סיטי חדרה גבעת אולגה" סימן ראשון לסינמה סיטי ההולך להיות מוקם בעיר.
בהנהלת הסינמה סיטי בראשותו של לאון אדרי, סיפרו השבוע כי הסכימו להשקיע בקבוצת החופים עקב המסורת של הקבוצה בשנים האחרונות ולאור ההצלחות שלה.
מי שישמש כמנהל המקצועי הוא איציק בן תורה שעושה זאת כבר מאז הקמתה של הקבוצה. עדיין לא ברור סופית מי יאמן את הקבוצה אם כי מסתמן שאלון אברמוביץ יעמוד על הקווים. לאחרונה נערכה שיחה בין בן תורה למאמן הפוטנציאלי ועושה רושם כי הצדדים צפויים להגיע להסכמה.
ראוי לציין כי אברמוביץ שיחק בעבר במשך שנתיים בקבוצת החופים החדרתית ונמצא ביחסים מצוינים עם ראשי המועדון. מי שישמש כמנהל הקבוצה הוא קובי לוי ששימש במשך העונה כמנהל הקבוצה של מ.ס. עדי גבעת אולגה. בחדרה ציינו כי חשיבותו של לוי ואמרו כי הוא אמור להיות הצד המנטאלי המחבר בין הצוות המקצועי לשחקנים: "לוי עשה זאת באולגה על כר הדשא ואנחנו מקווים שייעשה כך גם אצלנו".
המטרה המוצהרת היא להגיע לרבע הגמר ולמעשה להבטיח עונה נוספת בליגה. בחדרה מודעים לקושי בעניין לאחר שהוגרלו כאמור ל'בית המוות'.
ההגרלה זימנה לה שלושה משחקים קשים מאד בפתיחה: כפר קאסם, נתניה ויפו ולכן בחדרה מסמנים את המשחק האחרון בטורניר מול מכבי חיפה כמשחק שיקבע ככל הנראה את עלייתה לרבע הגמר.
מבחינת מצבת השחקנים צירפה חדרה לשורותיה את אחד משחקני החופים הטובים בישראל ערן לוי. לוי ששיחק העונה בבית"ר ירושלים, נחשב לשחקן חופים אדיר הרבה בזכות הבעיטות החופשיות שלו. הבעיה סביבו היא שלוי המשחק בליגת העל ככל הנראה לא יוכל להישאר בקבוצה עד לסיום הטורניר.
בנוסף החתימו את חלוץ בית"ר רמלה תל אביב, מיכאל קורטיבה ואת חלוץ הפועל מגדל העמק אבי מלכה כמחליפים של לוי בתנאי שהאחרון יצטרך לעזוב.
למעט לוי חדרה תמשיך להתבסס על שחקני העונה שעברה: השוער עדי בויטר, הבלמים עדי מרציאנו ואסף בן מוחה והקשרים עמאר מנצור ושי סופר. בחדרה החליטו לתת קרדיט לשוער שלא שיחק בחצי העונה האחרונה וזאת לאור ההצלחה בעונה שעברה. מי שאמור לשמש כשוער שני הוא אלירן אפללו.
בעיה נוספת היא הבלם אסף בן מוחה שלא יוכל לשחק במשחק הראשון בשל חופשה פרטית בחו"ל. אגב, זו השנה השנייה ברציפות שבן מוחה מפספס את המחזור הראשון בשל סיבה זהה.
לאחרונה נעשים מאמצים רבים להביא לקבוצה מספר שחקנים מהקבוצות הבוגרות בעיר הפועל חדרה ומ.ס. גבעת אולגה. בחופים מתאמנים בימים אלה הבלם יעקב אבבא, המגנים אדם וייר וחן טקץ' והחלוץ מנשה זלקה. בחדרה מודעים כי לאף אחד מהארבעה אין ניסיון בחופים ולכן שילובם יהיה קשה.
תוספת משמעותית חדשה לחדרה היא צירופו של שחקן זר העונה לשם ג'קסון ברבוסה. השחקן נחשב לשחקן פוצ'יוולי נהדר ולראשונה בחייו הוא הצטרף גם לקבוצת חופים. בחדרה סיפרו כי מדובר בקיצוני שמאלי שיהווה תוספת כוח משמעותית לקבוצה.
תגובות
+ הוסף תגובה