חופים, מחזור 1: איתות ראשון מנתניה

המחזור ראשון של ליגת בנק יהב בכדורגל חופים הראה כי מצפה לנו חודש גדול במיוחד. נתניה ניצחה בסופר קלאסיקו את כפר קאסם, כפר סבא בדרך הנכונה, חיפה ניצחה בקרב האנדרדוג וראש העין פתחה עם ניצחון על האפס

ליגת כדורגל החופים יצאה היום רשמית לדרך וכבר במחזור הראשון קיבלנו בעצם כמעט הכול. ניצחון בהארכה, ניצחון במשחק רב שערים, ניצחון חד צדדי ובעיקר משחק עונה שהוכיח כי הקרב על האליפות יהיה עד הסוף כשנתניה הכריזה כבר בפתיחה כי היא כאן עד האליפות.

המשחק הראשון הפגיש את שתי האנדרדוגים של בית המוות, מכבי חיפה ומכבי יפו. חיפה כבר הובילה 0:3 מרגליהם של איתי בר דוד, משה ברנס ושגיב טייג והיה נראה כי יפו בדרך לתבוסה אך הדי אן איי היפואי לא מכיר תבוסות והיא הצליחה ליצור קאמבק מרגליהם של אלמוג בוזגלו, אורן פחימה ואסי בוזגלו ששלחו את המשחק להארכה.
בהארכה טעות של השוער רון למל אפשרה לשחקן משה ברנס לכבוש את שער הזהב ולהשאיר את הנקודות אצל הירוקים.אוהדי מכבי חיפה,הקופים הירוקים(צילום:שלומי גבאי)
משה ברנס כבש את שער הזהב לחיפה.



כפיר מלול חוגג שלושער.(צילום:שלומי גבאי)
המשחק השני הפגיש את תל אביב מול כפר סבא. החברים של אלמוג ספיר וליאור זדה התכוננו היטב למשחק וכבר הובילו 1:4 הרבה בזכות עוז צבאג שהציג משחק נהדר. תל אביב חזרה למשחק בזכות ג'וטו היפני (כבש רביעייה) ואלירן מגול אבל לבסוף כפיר מלול עם צמד קבע את תוצאת הסיום, 5:7 לכפר סבא.
גורמזנו (בשחור) נבלם ע"י הגנת פתח תקוה..
שרביט מנסה לעצור את ויטלי גנון
המשחק השלישי בין ראש העין לפתח תקווה סיפק את הרגע הנוסטלגי של היום כשבין הקורות בפתח תקווה ניצב רפי כהן, בן ה-42 שפרש השבוע מהמשחק.
על החול ראש העין הייתה טובה בהרבה מיריבתה וכבשה ארבעה שערים מרגליהם של ויטלי גנון, שרון גורמזנו וצמד של מרקו סילבה, 0:4 בסיום.
ראג'יד באדיר חולף על פני אבגי בדרך לשני של כאסם.
המשחק המרכזי של היום היה הסופרקלאסיקו בין האלופה כפר קאסם לבין המארחת והמועמדת העיקרית לתואר, יהלומי נתניה.
שתי הגדולות של הליגה פתחו בסערה. כבר אחרי 2 דקות עמאר יתים סיים מבצע אישי יפהפה והעלה את כפר קאסם ליתרון. התגובה של היהלומים הגיעה כעבור דקה עם פנדל מדויק של אדיר דנין שאיזן ל-1:1.
אחרי דקות ארוכות ללא שער באמצע השליש השני שסר רג'יד באדיר את הקרח והעלה את כפר קאסם ל-1:2.
עמאר יתים מחמיץ את הפנדל עצירה ענקית של איבגי(צילום:שלומי גבאי)
צחי אילוז כובש את שער הנצחון(צילום:שלומי גבאי)
נתניה חוגגת נצחון
בפתיחת השליש האחרון ההחלוץ קובי בדש פתח מבערים והשווה ל-2:2. קצת יותר מדקה עברה ודינו סיים מהלך קבוצתי יפה - 2:3 לכפר קאסם. הירוקים המשיכו את המומנטום עם נור סרסור שהעלה ל-2:4. גמור? ממש לא. אדיר דנין צימק, ו-20 שניות לקראת הסיום בדש כבש שוב וקבע הארכה עם 4:4 דרמטי.
אחרי שלא נכבשו שערים המשחק הלך לפנדלים. עאמר החמיץ ראשון לירוקים, אילוז ירה פנימה ונתן את הניצחון לנתנייתים.

הסקורר של נתניה אמר בסיום: "היה לנו משחק קשה מול קבוצה טובה שהיא פייטרית. מגיע הרבה קרדיט לשותף שלי בהתקפה קובי בדש. אני חושב שלאחר כל כך הרבה שנים בחופים ואחרי מה שעשיתי, אני חייב לקחת אחריות וזה מה שעשיתי".


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
כל הכבוד נצחון חשוב
(אייל: 20:44 31-05-2013)
נתניה שיחקתם כמו קבוצה של ווינרים עם אופי כל הכבוד
2
שחקן
(צחי אילוז: 21:23 31-05-2013)
השחקן הכי שחצן לא עשית כלום רק הפרעת לבדש
3
אתה נשמה
4
אתה איש שגמד ומגעיל
5
אתה חייב לחזק את ההגנה
6
תגובה ל-2
(קנאים חיים וסובלים : 10:59 01-06-2013)
אילוז הוא מלך החופים וזאת עובדה , ווינר אמיתי!!!
7
אילוז נשמה
(חבר : 11:01 01-06-2013)
אני מכיר אישית את צחי אדם מדהים ושחקן ענק , ימותו הקנאים
8
אילוז מקצוען אמיתי
(שחקן נתנייתי: 11:06 01-06-2013)
מתאמן כמו ילד , נותן את הכל והשנה מחבר את הקבוצה ומלכד אותה!
9
לאורן יחזקאל
(משקיף: 12:30 01-06-2013)
נפלת בבחירת השוער שוער זה חצי קבוצה בחופים
10
רבותי השדר הזה מעצבן .קשקשן שחושב שהוא המציא את הכדור רגל רבותי מדובר בשחקנים מליגות נמוכות והוא אומר זה אגדה וזה שחקן אדיר איפה מי שמע עליו!
11
אין על עוז צאבג
(סלומוניקו: 12:54 01-06-2013)
12
פתח תקוה
(חיים: 11:05 02-06-2013)
ברוכים הבאים למועדון אי כיבוש שער במשך שבע שנים רק נתניה שהפסידה בגמר נגד פתח תקוה ופתח תקוה שלא כבשו שער כך שאתם בחברה טובה במיוחד שיש לכם מנהל קבוצה חולה פרסום וקשקשן גדול

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?