מאת: מערכת דאבל פס | 17.05.13 | 10:40
איכסל שלטה והייתה טובה יותר אך כפר קנא עלתה ליתרון. שי דהן שחזר לאחר פציעה השווה אך החטיא בדו קרב הפנדלים יחד עם השוער, אסעד אסעד וכפר קנא חגגה הישארות. כ-4,000 צופים חזו במשחק שנערך בעילוט
"מצד אחד זה היופי שבכדורגל מצד שני זו האכזריות שבו", כך סיכם מאמן הפועל איכסל, אוסמה מ'ריח אחרי ההפסד של קבוצתו בקרב העלייה למכבי כפר קנא בתום דו קרב פנדלים.
איכסל למעשה הגיעה כפייבוריטית גם ביציעים. כ-3,000 אוהדים באדום ניצבו מול כ-500 ירוקים. הקהל האדיר נתן לשחקני איכסל דחיפה אדירה בדקות הראשונות אותן הם םתחו עם הרבה התלהבות אך ככל שהזמן עבר היא מעט שככה אם כי איכסל המשיכה להחזיק יותר בכדור אך לא להגיע לידי סיכון ממשי של עומרי עבדי שעמד בין הקורות של כפר קנא.

בדקה ה-22 נרשמה ההזדמנות הממשית הראשונה כשאחמד דראושה בעט מקרוב אך חלש מידי ועבדי לא התקשה לעצור. בהמשך היה זה דייגו ווקשטין שניסה את בעיטה מרחוק אך גם הוא מצא את שוער כפר קנא מוכן. 0:0 בסיומה של מחצית פושרת למדי.
המחצית השנייה נפתחה בסערה. בדקה ה-54 קיבל מחמוד אלג'אבר מסירה, פרץ באגף, חדר לרחבה תוך כדי שהוא עובר שניים משחקני איכסל ושלח רוחב לשאדי חטיב שכל מה שנותר לו הוא לדחוק פנימה ולהכניע את אסעד אסעד, 0:1 לכפר קנא.
איכסל נכנסה מעט להלם ובדקה ה-60 כמעט ספגה את השני כששאדי סאלח בעט לקורה. בהמשך היה זה גם נור עודה שהחטיא הזדמנות לגמור את המשחק.
וכשלא כובשים - סופגים. בדקה ה-78 פרץ אחמד דראושה לבדו, שלח כדור רוחב למחליף, שי דהן וזה מקרוב קבע 1:1.
כפר קנא לא רצתה הארכה וניסתה להכריע את המשחק עוד לפני תום 90 הדקות. נור עודה עוד הפסיק לקבל כדור משני מטר אך בעט חלש לידיו של אסעד. הארכה.
ב-30 דקות הנוספות לא נרשמו אירועים מיוחדים והקבוצות הלכו להרכרעה האכזרית מכל - פנדלים.
ראשון הבועטים היה שראבי דראושה מאיכסל והוא לא התקשה לכבוש. גם אלג'אבר ניצל את הבעיטה שלו היטב והשווה. אחריו ניגש כובש השער של איכסל, שי דהן אך הוא בעט החוצה.
נדיב סימן טוב עשה 1:2 לכפר קנא. בועט מספר שלוש של איכסל היה תמיר שלוסברג שהשווה ל-2:2. אמיר גדיר החזיר את היתרון לכפר קנא אחרי שלוש בעיטול לכל קבוצה. כפר אזולאי השווה ל-3:3, שאדי סאלח עשה 3:4 לכפר קנא ומי שניגש לבעיטה החמישית של איכסל ההי השוער, אסעד אסעד. הוא ידע היטב שאם הוא מחטיא המשחק נגמר וזה מה שקרה. כפר קנא חגגה הישארות ואיכסל נותרה עם המחמאות.
.jpg)
"רצינו לשמח את הקהל הגדול שלנו ולעשות היסטוריה", הוסיף מ'ריח בסיום, "עצוב לי שזה לא קרה, ננסה שוב בעונה הבאה".
האמנת שאפשר להגיע עד הסוף ?
"האמנתי בדרך שלי. הכנסתי חשיבה אחרת לקבוצה,י הבאתי יושר מקצועי ואני חושב שבזכות אלה הגענו עד הלום".
ממשיך בעונה הבאה ?
"מאמין שהקשר ביננו ימשך. בוא נעכל את מה שהיה ואז נחשוב על ההמשך. בגדול האתגר לתקן ולשמח את את האוהדים, קיים".
מן העבר השני נשמעה אנחת הרווחה של היו"ר, חוסאם אבו חלף: "מה שעברנו העונה היה פשוט סיוט אחד גדול. עונה קשה מאד. שמח שנשארנו בזכות האופי של השחקנים. תן לי לנוח חודש- חודשיים ואז נדבר שוב על מה יהיה בעונה הבאה".
תגובות
+ הוסף תגובה