"יהיה לבת ים משחק קשה מאד"

זה מה שמבטיח מאמן גבעת שמואל אודי כבודי שיתייצב היום כמשוכה האחרונה של הבת ימים בדרך לליגה ב' ומזים בכל את כל הספקולציות. יובל עופרי: "מחובתי לסיים את העונה בצורה הכי טובה שאפשר". אלי שמואלי מביא רשמים מהאימון של הגבעה

אם העונה הייתה מתחילה בסיבוב השני סביר להניח שגבעת שמואל הייתה מתייצבת היום מול בת ים למה שקרוי "משחק עונה". 13 ניצחונות מ-14 משחקים השיגו אודי כבודי ושחקניו, הישג שרק העולות הצפוניות ובני טייבה יכולות להתגאות בו.

אך מה שהיה בעוכרי הקבוצה היה העונש הכבד שספגה בבית הדין המשמעתי עקב רישומם שלא כדין של שני שחקנים. הפחתת 6 נקודות ליגה ועוד הפסד טכני. אם היו לה את 9 הנקודות הללו היא הייתה מדורגת במקום השלישי.

כל זה קבע כי "משחק העונה" כהגדרתו יהיה רק עבורה של בת ים. "אני מכיר את בת ים ושיחקתי מולה בגלגול הקודם שלה כשהייתי בבית"ר ת"א", אמר כבודי, "אז היא הייתה כמו קביליו יפו של היום, אין ספק בכלל שזה משחק העונה שלהם".

אגב, זו העונה השנייה ברציפות שגבעת שמואל בועטת בדלי. בעונה שעברה היא פספסה את המקום השני בגלל שיתוף שחקן שלא כדין במחזור הנעילה. בדיעבד זה עלה לה בעליית ליגה למרות שהיא קיבלה הזדמנות לשחק בדרום ב' אך ויתרה עליה ובית שמש עלתה.

"איך שלא תהפוך את זה, עליתי ליגה בעונה הראשונה שלי כמאמן", אמר כבודי, "זה שהיו"ר שלי החליט לוותר לא מגמד את ההישג". צודק.
עונש שכזה ברוב המקרים מפרק קבוצה בליגה ג' אבל משום מה אצל כבודי קרה ההיפך. "אנחנו בתקופה הכי טובה שלנו. בכל אימון יש לי 17 שחקנים. תבין, אצל רוב הקבוצות בליגה הזו כבר מזמן אין אימונים. באים רק למשחקים".

אומרים שתרצו לנקום ברמת ישראל על שהתלוננו נגדכם ולכן "תתנו" את המשחק לבת ים
"מי שאומר את זה כנראה שלא מכיר את גבעת שמואל. אומרי שניסים גיני (היו"ר – א.ש.) הורה לשחקנים לא להתאמץ. גיני לא מתערב בצד המקצועי וגם לא משחק על המגרש. אין לנו כלום כלום נגד רמת ישראל. אני קודם כל מקצוען וזה מה שאני מעביר לשחקנים שלי. נכון שלא נתכונן בצורה מיוחדת למשחק אבל יכול להבטיח שנעלה עם ה-11 הכי טובים שלנו, על מגרש מצוין ונעשה הכל כדי לנצח. אם זה לא יקרה נלחץ ידיים לבת ים ונאחל להם בהצלחה".

היו"ר ניסים גיני הוסיף: "אם כבר מישהו שאמור להיות לי משהו נגדו אלה א.ס. חולון, הם הגישו את התלונה. אותי לימדו להיות ספורטאי וזה מה שאני מצפה מהשחקנים שלי".

מלך שערי הקבוצה יובל עופרי חיזק את הדברים כשאמר: "אחרי העונה הטובה שהייתה לי בגבעת שמואל מחובתי לסיים אותה בצורה הכי מכובדת שאפשר ואם זה יתבטא בשערים שאבקיע – ברכה".

אחרי עונה טובה מחובתי לסיים בכבוד. עופרי (מימין) ורפי חביבי (צילום: אלי שמואלי)
חזרה לכבודי. איך אתה מסכם את שתי העונות שלך בגבעה ?
"נהניתי פעם יותר ופעם פחות. אני לוקח המון חום ואהבה מהמועדון היקר הזה והעומד בראשו. קיבלתי תמיכה אדירה ממנו ומהשחקנים שלי. כשבאתי אמרו לי למה אתה לא מפעיל את הקשרים שלך והולך להיות עוזר בליגה בכירה או מאמן נוער? לכולם עניתי שאת הדרך שלי כמאמן אני עושה לאט ובהדרגה כי כשחקן כמו שעליתי מהר כך נפלתי".

יש הצעות לעונה הבאה ?
"ישנן כמה אופציות. נבחן את כולן ונחליט".


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
תכמן
(ניסים: 10:10 10-05-2013)
כבודי אחד התכמנים הגדולים אין לא מושג באימון מוכר ספינים וככה חושב להתקדם תכמן תככן קומבינטור איכס טיפוס מגעיל
2
מי אתה כבודי
(רמת ישראל: 11:37 10-05-2013)
סתם מאמן חלש אין לו מושג אנחנו לא רוצים שתנצחו אנחנו שונאים את הגבעה
3
פליקס המגעיל
(האורגינל: 13:34 10-05-2013)
פליקס, אתה חתיכת מושפל. איכס איזה מגעיל אתה. רק תדע שכל אלה שאתה שולח להם הודעות מראים את זה לכל העולם וצוחקים עליך. הפכת לבדיחה של הליגה. אתה מבייש את העבר שלך. אפילו אנחנו ברמה כבר רוצים שאתה תעלה ליגה. מרחמים כמובן...
4
כבודי
(חולון: 18:24 10-05-2013)
סמרטוט..מכרת את המשחק אתה לא תהיה גבר בחיים שלך
5
יאפס מסכן
(לכבודי: 22:58 10-05-2013)
רק אתה מדבר על קרירה שעשית אין לך קשרים ויש יותר אנשים שמתרחקים ממך מאשר לידך....לך לך לקרית אונו ימסכן נראה מה תעשה שם יזבל של בן אדם
6
כבודי אתה מאמן חלש שהביא איתו שחקנים חלשים אימונים גרועים ולהגיד שכולם באים לאימונים אתה שקן לא שיפרתה כלום בבקה בשתי עונות שהשקיעו הרבה כסף עווף כבר
7
מעניין
(קרית שלום: 23:18 10-05-2013)
מעניין כמה קיבל עופרי בשביל לפתוח את הרגליים
8
אודי תחזיר לי תכסף
(ראש העיר: 00:40 11-05-2013)
כמה כסף לקחת בשביל הקבוצה הזאת ורק בושות עשית הבאת את החברה שלך ודאגת רק להם לכסף ובנוסף לכל עשית עברה שתבייש תמועדון ותעיר כולה ינוכל לך הביתה אתה לא רצוי כאן.... היה הרבה יותר טוב לפני שהגעת!
9
הספד מוקדם
(batyam-fc.co.il: 13:20 11-05-2013)
הספדתם את הקשישים של בת-ים מוקדם מדי... :-)
10
תגובה ל 9
(רמת ישראל: 16:58 11-05-2013)
אחי, אף אחד לא הספיד אתכם, אתם קבוצה מצויינת. יום שני יהיה אחלה משחק וקרב אדיר.
11
הכול בלגאן
(רמותייםם: 17:47 11-05-2013)
אחלה קבוצה לגבעת שמואל הבעיה היא שלא נותנים ביטחון לשחקנים אחרים ורק עופרי מתנהג כמו עברין על המגרש ולא נותן לאחרים לשחק !!! אודי כול השחקנים של שנה שעברה ברחו ממך וזה בושה!!! שנה הבאה אנחנו נחזור שלא תהיה!!
12
בת - ים
(יניב: 07:25 13-05-2013)
הגיע היום הגדול... היום יתגלה הבלוף של... ובעזרת ה׳ ניצחון גדול יהיה במגרש של ברמת השרון
13
אין לך מושג
(ניסים : 21:54 13-05-2013)
עם תקציב כמןו שהיה לך לפי שלש שנים הגבעה היית עולה במחזור 20 אז היה כדורגל שמח אצלך כןלם עצובים עזוב לא מתאים לך לאמן בספינים ושקרים לא מגעים לכלום

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?