ביפו מאמינים בהמשכיות: זדה סיכם עקרונית לעוד עונה
מאת: מערכת דאבל פס | 05.05.13 | 21:32
ביפו שמו לרגע את הכל בצד וקיימו הערב פגישה עם המאמן, ליאור זדה בסיומה סוכם עקרונית: זדה ממשיך עונה נוספת ולא משנה באיזו ליגה הקבוצה תשחק. "מקווה להמשיך את מה שהתחלתי בו העונה, הפנים לפלייאוף", אמר המאמן
מאז שהגיע, אחרי המחזור השביעי לא הסתירו ביפו את שביעות רצונם מהמאמן ליאור זדה. כזכור, הוא לקח את הקבוצה כשהייתה במקום האחרון והביא אותה על סף העלייה לליגה הלאומית.
מאז שהוקמה הקבוצה מחדש, ביפו מאמינים בהמשכיות ולכן החליטו לשים לרגע את כל הסיפור עם קטמון והחקירות בצד, ישבו עם המאמן וסיכמו עמו עקרונית לעונה נוספת וזאת בלי קשר היכן ישחקו בעונה הבאה.
"מקווה שאוכל להמשיך את מה שהתחלנו לעשות העונה", אמר זדה, "כרגע המטרה היא לדבר פחות ולעשות כמה שיותר. יש לנו פלייאוף להתכונן אליו ואני מקווה שנעמוד במשימה".
היו"ר, אילן אלפסי בירך על המהלך: "ליאור נכנס לנו ללב, מעבר להערכה המקצועית שאנו רוכשים כלפיו. אין ראוי ממנו להוביל את מכבי קביליו יפו".
תגובות
+ הוסף תגובה