עולים שלב: נוכחות של חוקרי וייצמן יער בכל משחקי ליגה א'
אוהדי קטמון ואוהדי יפו - ראש בראש
מאת: ארז נעמן | 29.04.13 | 13:44
המחזור בליגה א' דרום מעורר הדים גם ברמה הארצית ובהתאחדות לא מקלים ראש: חוקרי וייצמן יער יהיו נוכחים בכל המשחקים הרגישים בשני המחוזות. "אנחנו קוראים לזה פיקוח" אמרו בהתאחדות.
המתח עולה שלב. בזמן שכל כלי התקשורת מתעסקים במחזור האחרון של ליגה א' דרום, גם ההתאחדות החליטה שהיא לא מקלה ראש בנושא וחוקרי וייצמן יער בנוסף למשקיפים יגיעו לכל המשחקים הרגישים בליגה א' דרום וצפון.
מההתאחדות נמסר: "אנחנו קוראים לזה פיקוח. אנחנו לא מטילים דופי באף אחד. אם שתי הקבוצות היו מסכימות על משחק מכריע אז היינו מדברים אחרת. גם קטמון צודקים, הם אומרים 'תבטלו את התוצאות של לוד לכל הליגה' יש פה מצב בעייתי"
גורם בהתאחדות מסר: "לא רוצים שמקרה כמו שהיה בליגה הלאומית בשנה שעברה עם לוד יחזור, שהיו צריכים 4 גולים בסוף כבשו 6 וכולם התרעמו על כך. בעתיד אולי נבטל בליגה א' את ההפרש שערים. חשבנו שהליגה השלישית צריכה להיות כמו שתי הראשונות. כנראה שזה לא כך"
המחזור כאמור, יתקיים באותה שעה כאשר שני המשחקים שיקבעו את זהות העולה ישודרו בשידור ישיר בערוץ הספורט.
תגובות
+ הוסף תגובה