שחקני כפר יונה. בטח לא פראיירים
מאת: ארז נעמן | 28.04.13 | 08:14
בתוך כל הספקולציות נעלמה לה עירוני כפר יונה בין הכיסאות ובמועדון העבירו מסר חד משמעי: "אנחנו לא פראיירים" בקבוצה יתפללו לניצחון של שעריים על ערד
האם לוד יופיעו, כמה יחטפו, האם זה יספיק בשביל שיפו תוכל לעלות ליגה, כולם מתעסקים באורתודוכסים וכולם שכחו שמול מכבי יפו תתמודד קבוצה שנאבקת על החיים שלה. "לא סופרים אותנו, אבל זה בסדר" אמרו בכפר יונה, "כל פעם שלא ספרו אותנו עשינו תוצאות מפתיעות. קטמון לא ספרו אותנו והובלנו שם 0:2 עד דקה 80. גם בת ים הפסידה כשלא ספרה אותנו"
"אם בליגה כולם גברים, אנחנו לא נרד, מקסימום נלך למבחנים" אמרו בכפר יונה, ושלחו לשעריים מסר ברור: "אם שעריים יעלו בחצי הרכב הם יפרקו אותם (את ערד), אילת נתנו לקריית ארבע בקריית גת. אם זה בתחילת העונה הם לא נותנים להם ארבע בחיים. יבנה באו אלינו שנה שעברה במחזור הסיום ושיחקנו כמו גברים ונגמר 2:2, אנחנו לא מבקשים מאף אחד לתת לנו, רק שכולם ישחקו בצורה ספורטיבית"
"אנחנו קבצה לא צפויה" מעיד על הקבוצה אחד השחקנים, "אמנם אנחנו לא נותנים הרבה, אבל גם לא חוטפים. רק מצבים נייחים ופנדלים, חוסר ריכוז וחוסר מזל של עונה שלמה מובילה אותנו לרגע הזה"
"אם אני הייתי ביפו גם אני הייתי חושב כמה לתת לנו. גול אחד מהיר יכול לפרק את כפר יונה, ככה הם חושבים בראש של יפו. זה בסדר, שיחשבו ככה"
בינתיים, בקביליו שומרים על דממת אלחוט ואיש אינו יודע מה מתבשל מתחת לפני השטח. גורם במועדון היפואי אמר: "אני חושב שההתאחדות צריכה לקחת החלטה, שני משחקים, בית וחוץ, בין שתי הקבוצות על העלייה. לא משנה מה יקרה במחזור הסיום, העונה הזו תוכרע בצורה לא ספורטיבית. כפר יונה? אנו מאמינים שבבית שלנו, לעיני הקהל שלנו, נעשה את העבודה"
תגובות
+ הוסף תגובה