מאת: מיכאל וייסרמן | 20.04.13 | 21:46
שתי הקבוצות הגיעו לאולגה במטרה ברורה- לשרוד. מעלות נכשלה וירדה ואילו אולגה ממשיכה במסע שלה בדרך להישארות. בסיום התגרה קפטן מעלות אילן טל באוהדי אולגה
עכשיו זה רשמי. מכבי מעלות ירדה לליגה ב' לאחר שהפסידה בגבעת אולגה בתוצאה 1:3. מעלות שהייתה אחת הקבוצות בעלות התקציב הגבוה ביותר נכשלה בצורה מוחלטת העונה וירדה לליגה ב'. מעלות החליפה העונה שלושה מאמנים ואף אחד מהם לא הצליח לעזור לקבוצה לצאת לדרך המלך.
עשרה מאבטחים ו-20 שוטרים הגיעו לאבטח את משחק ההישרדות בין מ.ס. גבעת אולגה למכבי מעלות. בהתאחדות לכדורגל הבינו כי מדובר במשחק רגיש ושלחו אליו אבטחה כבדה שתשמור על שקט במשחק. בנוסף גם חוקר "ויצמן יער" הגיע למשחק בכדי לשמור על הספורטיביות. הסיפור הפיקנטי במשחק היה העובדה ששתי הקבוצות מאומנות על ידי מאמן שחקן, מצד אחד מעלות עם אילן טל ומצד שני אולגה עם גל פיבך. טל החליט להפתיע והעלה בשער הקבוצה את השוער גיא סלמה במקומו של אלירן אוחיון. בהתקפה פתחו טל עצמו, אבי עמר ויקי ויצמן.
מצד שני אולגה פתחה עם הרכב דומה לזה שפתח במשחק הדרבי רק עם שינוי בודד כאשר במקומו של שגיא חייט חזר להרכב אליעז שושן.
שוער מעלות לא מצליח לעצור את הבעיטה של אסי גומה (צילום: שלומי גבאי)
המשחק נפתח בסערה וכבר בדקה הראשונה מעלות הגיעה להזדמנות כאשר אי הבנה בין הבלם זיו אוסון לשוער אודי לוי אפשרה לחלוץ מעלות אבי עמר לבעוט מקרוב אבל לוי הדף לקרן. הקרן של מעלות דווקא הפכה להזדמנות נהדרת של אולגה והקשר שלו ברוור נשאר לבדו מול סלמה אבל שוער מעלות הוציא לקרן. עוד שש דקות עברו ואולגה השתלטה על המשחק ואסי גומה במסירה נהדרת העביר למיכאל בן חמו שפגע רק בקורת השער. עוד חמש דקות עברו והמשחק נמשך והפעם אילן טל מעביר כדור נהדר לויצמן אבל שוב שוער אולגה אודי לוי מציל את קבוצתו. בדקה ה-24 הגיע השער הראשון. כדור חופשי לזכות אולגה כ-23 מטרים משער מעלות, גומה בועט מדויק לפינה הקרובה ומעלה את קבוצתו ליתרון, 0:1. שתי דקות עוברות ומהלך נהדר של גל אלקנתי שמעביר לגומה אבל האחרון נוגח משני מטרים החוצה. עוד ארבע דקות עוברות ושוב הגבהה נהדרת של אלקנתי מכדור קרן מגיע לראשו של אליעז שושן שכובש את השני לאולגה.
הספסל שך אולגה. בשבוע הבא משחק העונה (צילום: שלומי גבאי)
המחצית השנייה נפתחת בלחץ קטן של מעלות ועשר דקות בתוך המחצית השנייה הגבהה של המגן חי בן לולו מגיע לראשו טל אבל שוב לוי במקום. המצב של מעלות מעיר את שחקני אולגה ששוב משתלטים על המשחק ומנסים לכבוש את השלישי לזכות קבוצתם. עשרים דקות לסיום שני המחליפים של אולגה שגיא חייט ורועי עבדיאן יוצאים למתפרצת אבל הכדור יוצא החוצה.
השער של אליעז שושן (צילום: שלומי גבאי)
שבע דקות לסיום שוב שושן מקבל כדור כעשרים מטרים משער מעלות, עובר שלושה שחקנים ובבעיטה מדויקת כובש את השני שלו והשלישי של קבוצתו, 0:3.
בדקה האחרונה של תוספת הזמן מצליח יקי ויצמן לכבוש שער כבוד למעלות. בסיום 1:3 לאולגה. מעלות נפרדת באופן רשמי מליגה א' ואולגה כולה מתעסקת במשחק העונה בשבוע הבא מול מכבי כפר קנא. בסיום המשחק עימות בין אילן טל לאוהדי אולגה שהסתיים לאחר התערבות של השוטרים במשחק. מאמן שחקן אולגה גל פיבך אמר בסיום: "היה לנו משחק טוב והעיקר שהייתה לנו מטרה ועמדנו בה. רצינו להגיע למצב הזה, סימנו וי מול מעלות וכעת אנחנו יוצאים למשחק על עונה שלמה בכפר קנא. יש לי כאב ראש בריא בשבוע הבא לגבי ההרכב כאשר גם חן טקץ' חוזר וחן וטורי בכושר מצוין וגם בהתקפה יש לי מספר שחקנים בכושר נהדר כמו אליעז שושן, שגיא חייט וגל אלקנתי"
מהומה בסיום בין אילן טל לאוהדי אולגה (צילום: שלומי גבאי)
אסי גומה בין שחקני מעלות. הרבה מונח על כתפיו (צילום: שלומי גבאי)
תגובות
+ הוסף תגובה