מאת: גיא גולדפרב | 28.03.13 | 21:49
בעקבות הדו"ח הקשה שהגיש השופט נגד הקבוצה בו ציין כי קיללו אותו לאחר שער השוויון הדרמטי של בני בקה, ובעקבותיו הועמדה הקבוצה לדין משמעתי החליטו בקבוצה לשגר מכתב חריף נגד אבדילוב. "אף אחד לא קילל אותו ובטח לא בצורה כל כך בוטה כמו שהוא טוען", אמר מוסא גרכד אחד הנאשמים.
כזכור, הסתיים משחק התחתית בין בני בקה וכפר קמא בדרמה גדולה. האורחים מכפר קמא כבר הוליכו 1:4 בשלבי הסיום אך בקה חזרה למשחק בגדול ועמוק עמוק בתוספת הזמן (בדקה ה-105 לטענת אנשיה) היא אף השוותה ל-4:4 מפנדל מפוקפק מאד (שוב לטענת אנשיה).
לאחר כיבוש הפנדל שרק אבדילוב לסיום ואז הוא כותב בדו"ח ששחקני כפר קמא הקיפו אותו ואת עוזריו כששלושה מהם (נלבי שובש, דורון נמימי ויעקב פרטוש) הטיחו בו קללות קשות. עוד רשם אבדילוב טען כי המאמן הרשום (מורד שווג) עשה את אותו הדבר יחד עם עוד חבר הנהלה שאותו לא הצליח לזהות. מחוץ למגרש ניגש אליו שחקן אחר של כפר קמא, מוסא גרכד והחל גם לקללו. בנוסף, ביציאה עם הרכב כשחלף על פני האוטובוס של כפר קמא הוא גם ספג קללות שלא סובלות אפילו את עמוד האינטרנט.
בעקבות הדו"ח הקשה הועמדה כפר קמא לדין משמעתי וספגה קנס של 1,500 ₪. השחקנים אותם ציין אבדילוב בדו"ח הורחקו משלושה משחקים בפועל מה שאומר שהם יחזור רק למשחק הנעילה של העונה ולמשחקי הפלייאוף התחתון אם הקבוצה תרד לשם.
גרכד עצמו מכחיש בתוקף את הדברים. לדבריו הוא גם נכח במקום כשהשחקנים הקיפו את השופט: "ברור שאחרי פסיקה שכזו ברגע כ"כ דרמטי ששינה את התוצאה של המשחק יהיה סוג של כעס אולם אף אחד לא העז לקלל את השופט ובטח שלא לירוק עליו כפי שהוא טוען. אני אישית מודה כי אמרתי לו שהוא שופט חלש אבל לא קיללתי אותו. על זה אני מוכן להיבדק גם במכונת אמת. מי שמכיר אותנו יודע שאנחנו אחת הקבוצות היותר הוגנות בליגה הזו וכל מה שיוחס לנו הוא המצאה אחת גדולה. יתרה מכך, ואני לא מגזים, בזמן שהוא חלף עם רכבו על פני האוטובוס שלנו הוא זה שקילל אותנו ולא ההיפך".
בעקבות הדברים הללו החליטו בקבוצה לשגר מכתב חריף מאד להתאחדות לגבי התנהלותו של השופט.
לגבי המאמן שהיה רשום בטופס וצוין ע"י השופט, מורד שווג, מסתבר כי האחרון כלל לא נכח במשחק אלא במשחק קבוצת הילדים של המועדון שנערך במג'ד אל שאמס ופוצץ מסיבות לאומניות.
שווג שיגר תצהיר על כך והקבוצה גם הועמדה לדין על הופעה ללא מאמן מה שעלה לה בשני קנסות נוספים של 500 ₪ כל אחד.
תגובות
+ הוסף תגובה