100 כרטיסים לאוהדי קטמון, 400 לאוהדי שעריים
מאת: מערכת דאבל פס | 21.03.13 | 15:20
500 מאושרים בלבד יזכו לראות את המשחק המסקרן של המחזור ה-24 בליגה א' דרום שייערך ביום א'. הסיבה: זו הכמות שהמשטרה אישרה כתנאי לקיום המשחק במגרש בשעריים. תוך שלוש שעות נחטפו 100 כרטיסים ברחובות. בירושלים תיערך המכירה היום (חמישי) באימון הקבוצה
מבחינת פוטנציאל קהל היה למשחק בין שעריים לקטמון כ-1,500 ואפילו יותר. בשעריים רצו לשמור על הביתיות בכל מחיר (ובצדק) ולכן המשטרה אישרה הקצאת 500 כרטיסים בלבד למשחק ביום א' (15:30, כולל מחזיקי המנויים של מכבי שעריים.
האורחים קיבלו הקצאה של 100 כרטיסים בלבד ובגלל הביקוש העצום הוחלט כי הם יחולקו היום (חמישי) באימון בשיטה של כל הקודם זוכה. בקבוצה ביקשו להבהיר כי יינתן כרטיס רק בתמורה להצגת מנוי ולא יהיה ניתן "לשמור לחברים".
בשעריים לעומת זאת נחטפו יותר מ-100 כרטיסים במכירה מוקדמת כשהיתר צפויים להימכר עד מחר כך שיחד עם כ-200 בעלי המנויים שאמורים להגיע תתמלא המכסה.
כחלק מהסדרי הבטיחות הוחלט כי אוהדי קטמון יקבלו אוהדי קטמון כשליש מהיציע כשבין הקהלים תחצוץ גדר שהוקמה רק למשחק הנ"ל.
רק 400 יצפו במשחק נגד קטמון. אוהדי שעריים (צילום: ליאור בן שבת)
תגובות
+ הוסף תגובה