על עקשנות והתמדה

דין קוליה (21) היה צריך להיות היום במקום אחר בכל הקשור לכדורגל אך דלקת בקרום הלב בה לקה השביתה אותו לשנה מכדורגל. היום הוא עושה קמבק במועדון בו גדל, גדנ"ע. סיפור מופלא של עקשנות והתמדה.

סיומה של עונת 2009/10 הייתה אמורה להיות נקודת המפנה בקריירה של דין קוליה, חלוץ גדנ"ע. "בעונה הראשונה שלי בנוער נתתי עונה גדולה, כבשתי שערים וידעתי כי קבוצות רבות מליגה בכירה מתענינות בי", הוא משחזר את אותה תקופה, "בתחילת העונה השנייה הכנתי את עצמי היטב כי ידעתי כי בסופה כנראה שאשתלב באחת מהן. אך כחודשיים לאחר תחילת העונה חליתי בדלקת קרום הלב. אושפזתי בטיפול נמרץ ונעדרתי כשנה מהמגרשים".

ליגה ב' הייתה ברירת מחדל ?
"כשחזרתי כבר אף אחד לא התעניין גם מכיוון שנעדרתי תקופה וגם בגלל שפחדו מהמחלה. שמנתי והייתי מיואש. איבדתי את חדוות המשחק ובשתי העונות הבאות שיחקתי לסירוגין בליגה ג' כשהמחשבות היו לפרוש בכלל מכדורגל".

מה קרה השנה ?
"כשהגעתי לאסיפת הפתיחה ראיתי שהחתימו מאמן חדש, נמרוד קוסטיקה. אמרתי לעצמי, שאנסה שוב לחזור לעניינים. מהאימון הראשון איתו הבנתי שמדובר במאמן רציני שמבין כדורגל ונותן את הנשמה גם מעבר לשעות האימון. ערכנו הרבה שיחות אישיות בהן חיזק אותי. הרבה בזכותו אני חוזר לאט לאט לעניינים".


                                 הרבה שיחות אישיות. קוסטיקה 

ובכ"ז, גדנ"ע בתחתית ?
"אני לא חושב שהמיקום שלנו ריאלי ביחס ליכולת שלנו. אנחנו טובים מהרבה קבוצות שמעלינו אך לצערי סובלים מחוסר מזל. פציעות והרחקות מונעות מאתנו את היכולת להתחבר. צריך גם לזכור את העובדה שאין כסף מקשה על נמרוד מאד להחזיק מסגרת. לא כולם באים לכל אימונים וכל הזמן צריך לתמרן. אני מקווה שבחודשיים הנותרים כל אחד ייתן מעצמו את המקסימום ונישאר בליגה".

מה החלום שלך ?
"מבחינה קבוצתית להשאיר את גדנ"ע בליגה. הקבוצה היא הבית שלי. פה גדלתי וחונכתי ואני מת על המועדון הזה. מבחינה אישית הבנתי מנמרוד שיש התעניינות לגבי. מקווה לתת עונה טובה ובעזרת השם בעונה הבאה להיות בליגה גבוהה יותר".


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
אחד שיודע
(מאיר דרעי : 21:58 12-03-2013)
שחקןןי גדולל! עוד נשמע עליו!!!!
2
אחד שמבין
(19: 06:48 13-03-2013)
שחקן מוכשר עם הרבה נחישות ורצון לעבוד קשה ולהתקדם , לדעתי יגיע רחוק
3
שחקן מצוין
(שמשון טווילי: 12:26 13-03-2013)
אחד השחקנים הכי טובים בגדנע הוא ברמה של קובי דגאני. הוא צריך להיות מוזמן לנבחרת כבר שבוע הבא נגד פורטוגל
4
מאיר דרעי סגור בבת ים
(סירוטקין: 15:25 13-03-2013)
מאיר דרעי מכפר סבא סגור לעונה הבאה בבת ים
5
אחד שמכיר
(ירין זוארץ: 15:32 13-03-2013)
שחקן נשמה,אישיות ענקית !
6
הילד ענק..
(סהר לוי: 15:36 13-03-2013)
נשמה נשמה נשמה נשמה נשמה נשמה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?