צחי טיאר. הרצליה לא וויתרה על מקום בפלייאוף
מאת: מיכאל וייסרמן | 08.03.13 | 11:36
לאחר סדרה של תוצאות לא טובות ואיבוד המקום בפלייאוף מקווים בהפועל הרצליה לחזור למסלול הניצחונות כבר היום (שישי) מול גבעת אולגה. מן העבר השני, היריבה חייבת נקודות וכמה שיותר מהר
אומנם המשחק בין הפועל הרצליה ומ.ס. גבעת אולגה נראה כמשחק קצוות. הרצליה מדורגת במקום השישי ואילו אולגה במקום הלפני אחרון. אך בתוך המועדונים מספרים על חשיבותו רבה.
בהפועל הרצליה ממשיכים לחלום על מקום בפלייאוף עליון שתהיה מתנה נהדרת לקבוצה של צחי טיאר שנבנתה מחדש ומבוססת כולה על שחקנים צעירים. ולמרות המחמאות התוצאות לא הגיעו כשהקבוצה פתחה את הסיבוב השני בצורה חלשה כאשר השיגה רק חמש נקודות מ-18 אפשריות.
אף על פי כן, הרצליה מדורגת במקום השישי בפער של שלוש נקודות מהפלייאוף. הניצחון היחיד של הרצליה בסיבוב השני היה בבית על הפועל כפר קנא ובקבוצה רוצים להמשיך לפחות את המסורת במשחקי הבית גם מול גבעת אולגה. "אם אנחנו רוצים את הפלייאוף, אנחנו חייבים לנצח את אולגה" אמרו בהרצליה והוסיפו: "ההפסד למכבי כפר קנא זעזע אותנו ולכן אנחנו חייבים להחזיר לעצמנו את הביטחון כמה שיותר מהר". ראוי לציין כי בהרצליה לא הסכימו להתראיין השבוע.
הקבוצה של טיאר תגיע למשחק בהרכב חסר כאשר שלושה משחקניה סוחבים פציעה ולא בטוח האם וכמה ישותפו במשחק: אור אטון, גיל גילקרוב ורז קדושים.
אצל היריבה מגבעת אולגה הלחץ גדול הרבה יותר במיוחד לאחר הפסד ביתי להפועל כפר קנא בשבוע שעבר. כל תוצאה פרט לניצחון לא תתקבל. ההפסד הגדילח את הפער ממנה למקום שנשאר בליגה (13) לשש נקודות.
טל בניה ניסה השבוע בכל כוחו לדרבן את שחקניו ולהוסיף להם ביטחון לקראת הישורת האחרונה של העונה. מי שלא יהיה בסגל הקבוצה בהרצליה הוא המגן שי סופר שנזרק על ידי בניה לאחר שאיחר למשחק מול כפר קנא וזלזל לטענת המאמן במספר אימונים.
מנגד, יחזרו המגן חן וטורי והקשר אסי גומה שהיה מאוד חסר לאולגה בהפסד הביתי בשבוע שעבר. שחקן נוסף שככל הנראה יחזור להרכב הראשון הוא הבלם גל פיבך.
הבלם שהיה גורם חשוב באולגה בשנים האחרונות הודח בחודש האחרון על ידי בניה מההרכב על הרקע מקצועי אבל לפי האימונים האחרונים נראה כי הוא בדרכו חזרה לשם.
תגובות
+ הוסף תגובה