מאת: גיא גולדפרב | 08.03.13 | 06:59
המשפט הזה שייך אמנן לאלון מזרחי אך מתאים מצוין למצב בו נמצאת מכבי שעריים היום. בקבוצה לא נבהלו מהעבודה שהמשחק נגד עמישב יתקיים בסירקין. "אנחנו באים למלחמה", הוסיף לוי. מתי אברהם וברק ורד לא ישחקו בגלל צהובים
העתקת המשחק בין עמישב לשעריים למגרש הגרוע של סירקין לא ממש הבהילה את הצוות המקצועי של שעריים. "המגרש שלנו לא נראה הרבה יותר טוב", אמר המנהל מוטי נדב והוסיף: "אנחנו באים לאכול את הדשא או את מה שיש על המגרש".
גם אוהדי הקבוצה לא התעסקו יותר מידי בסוגיה, אותם הטרידה יותר העובדה האם ימכרו כרטיסים. כשהתברר כי לא, מקווים כי יגיעו יותר אוהדים למרות השעה (13:00) והמרחק.
מי שעוד נשמע מעודד ממה שהיה השבוע באימונים היה המאמן החדש, עובד לוי: "אני מרגיש שאנחנו מתחברים. הקבוצה נראית טוב וניצנים ראשונים לכך ראיתי מול בת ים. נקווה שכל זה יבוא לידי ביטוי במגרש. המטרה היא להחזיר את הביטחון והאמונה לשחקנים ואת כוח ההרתעה שהיה לשעריים בתחילת העונה".
לגבי המוטיבציה שהוא מנסה להחזדיר לשחקניו אמר לוי: "אני אומר לשחקנים שאין קבוצה מעל הליגה. ביום נתון כל קבוצה יכול להפסיד לאחרת. כוונו לשמש, בסוף תיפלו בין הכוכבים".
באשר לסוגית האוהדים אמר המאמן: "הקהל של שעריים שווה נקודות ולכן אנחנו זקוקים להם מעכשיו ועד סוף העונה בכל משחק".
מי שיעדרו מן ההרכב של שעריים הם ברק ורד ומתי אברהם המוצהבים.
ייעדר מהמשחק. ורד (צילום: ארז נעמן)
תגובות
+ הוסף תגובה