הקבוצה הכי טובה שעבד איתה. כחילה, בוכריס וברבי (שי מוגילבסקי)
מאת: גיא גולדפרב | 01.03.13 | 18:51
למרות ששבתו מאימונים כל השבוע עקב אי קבלת משכורות הציגו שחקני מכבי ב"ש את אחד המשחקים הכי טובים שלהם העונה. "זו חבורה של ילדים שהפכו לגברים", מתגאה המאמן, אהוד כחילה, "זו הקבוצה הכי טובה שעבדתי איתה עד היום".
doublepass_" id="img_0" class="story_img" ממועמדת לירידה הפכה מכבי באר שבע לאחת מאלה שרוצות מקום בפלייאוף. מפתיחת הסיבוב השני השיגה הקבוצה של אהוד כחילה 5 ניצחונות ותיקו שהעמידו אותה היום במקום ה-9 מרחק של שלוש נקודות בלבד מהמקום החמישי המוביל אל הפלייאוף העליון.
על המגרש אולי הכל נראה ורוד אבל מחוצה לו מצטיירת תמונה עגומה, לפחות ע"פ כחילה. מסתבר כי השחקנים לא קיבלו משכורת במשך חודשיים. זו הסיבה שהם החליטו להשבית את האימונים השבוע. רק ביום חמישי הם ניאותו לקיים את האימון המסכם.
לפני המשחק התייצב אפרים אביגדור ואמר כי השיג את הכסף למשכורות אך בגלל שהשחקנים שבתו, הם יקבלו אותו רק אם ינצחו את כפר יונה. על פניו זה עזר והיום (שישי) "נתנו בראש" ליריבה הנאבקת על חייה בליגה.
"זו אחת הקבוצות הכי טובות שאימנתי אי פעם", אמר כחילה, הם באים לאימון, נותנים 400 אחוז וזה מוכיח את עצמו".
האמת שכבר מן הפתיחה אפשר היה לנחש את התוצאה. חגי יצחק שהיה המחמיצן הראשי הספיק להחטיא מול שוער לפני שבדקה ה-20 הוגבה כדור קרן ע"י אדם תנעמי שהגיע לצד השני ליצחק שהוציא רוחב והבלם, אור לוי דחק פנימה, 0:1 לב"ש.
לאחר מכן הגיע מקבץ החמצות של יצחק. פעם אחת השוער של כפר יונה עצר אותו, פעם בעט החוצה והפעם השלישית החטיא מול שער ריק לאחר כדור רוחב של ליאל זגורי.
בדקה ה-34 הוא כיפר על ההחמצות. שוער כפר יונה, גסטון מזרחה לקח בעיטת 5, החליק והכדור הגיע ליצחק שפרץ מולו לבד וכבש בקלילות, 0:2 לבאר שבע.

כיפר על ההחמצות. יצחק (צילום: שי מוגילבסקי)
בדקה ה-52 נחתמה התוצאה. ליאל זגורי פרץ, עבר שלושה שחקנים ושלח לאדם בוכריס שהקפיץ באלגנטיות מעל השוער, 0:3 לב"ש.
המחליף, צחי מחלוף הספיק גם הוא להחטיא ממצב נוח כמו גם אלירן גבאי ובזה למעשה הורידו הבאר שבעים את הרגל מן הדוושה.
"זה היה אחד המשחקים הכי טובים שלנו העונה", אמר כחילה בסיום, "הם הציגו מהלכים שרואים רק בפלייסטיישן. הנעת כדור, מסירות מדויקת. ליריבה לא היה סיכוי. היום נשארו בליגה והעיניים נשואות קדימה".
המאמן גם התייחס למצב הכלכלי: "הקצה נוספת תיכנס ב-20 למרץ, כך לפחות הבטיחו לנו. כולי תקווה שלקראת חג הפסח השחקנים יקבלו את מה שמגיע להם".
תגובות
+ הוסף תגובה