חשיפה: יפו רשמה שחקן עם 5 צהובים
אילן אלפסי. הלם מוחלט
מאת: רז זהבי | 26.02.13 | 02:25
ההכרעה במשחק הצמרת בין עמישב פ״ת למכבי יפו תעבור לבית הדין של ההתאחדות. מישהו ביפו התרשל ורשם בטופס המשחק את השחקן מאור חרדון שהיה אמור להיות מושעה בשל צבירת 5 כרטיסים צהובים. בעמישב יערערו על הנצחון של יפו במשחק. ביפו מתפללים. בלעדי !
מכבי קביליו יפו ניצחה בצדק 1:0 את עמישב פ״ת והתקרבה מרחק 6 נקודות מהמקום הראשון. האם תוצאת המשחק תשתנה בבית הדין של ההתאחדות לכדורגל ואולי בכל זאת עמישב פ״ת למרות הכדורגל המכוער הפחדני והמגעיל שהציגה במשחק תצליח להפריע ליפו סביב השולחן הירוק,זאת מאחר ועל הדשא היתרון האיכותי של יפו בולט.
אנחנו חושפים לראשונה על מחדל ניהולי חסר תקדים ותמוהה ביפו שהוביל לרישום של שחקן מוצהב בטופס המשחק . מבדיקה מקיפה שנעשתה בנושא ובה היו מעורבים גורמים בכירים מיפו ועמישב. וכמוכן שופט המשחק רון שבתאי עולה כי הכדורגלן מאור חרדון נרשם בשורות מכבי יפו כשלחובתו 5 צהובים שעל פי הנחיות ההתאחדות אותו כדורגלן היה אמור להיות מורחק מהמשחק ורישומו היה בניגוד לחוק. בעמישב יפעילו לחץ על הערעור שיוגש מטעם ההתאחדות לגבי חוקיות המשחק .ביפו מתפללים לטוב ומסתמכים על תקדימי העבר ולפיהם שחקן שאך ורק היה רשום בטופס ולא שיחק במשחק או השפיע על התוצאה אמור לספוג עונש וקבוצתו יכולה לספוג קנס, אולם לא יהיה כל שינוי בתוצאת המשחק. בשעות הלילה של יום שני הוכו אנשי יפו בהלם שהתבררה הפרשה והיו״ר אילן אלפסי בילה שעות ארוכות בשיחות טלפון על הנושא והשלכותיו.
אוהד בוזגלו. ירוויח מן ההפקר ?
תגובות
+ הוסף תגובה