"לפי המצבים של אולגה, אני מרוצה מהתוצאה"

לאחר מחצית ראשונה שקולה, ומחצית שנייה שכולה עברה בשליטה מוחלטת של אולגה, שתי הקבוצות יצאו מאוכזבות מהתוצאה. הדיבורים מסביב היו דווקא על דברים מחוץ לכר הדשא

המשחק בין אסי גלבוע ומ.ס. עדי גבעת אולגה אומנם הסתיים בתיקו 1:1, אבל לפני וקצת אחרי המשחק דיברו מסביב על השמועות לפיהן חוקרים של ויצמן יער אמורים להגיע למשחק בחשד לכאורה על הטיית התוצאה. במהלך השבוע נפוצו שמועות סביב המשחק, שמועות שהגיעו גם למשרדי ההתאחדות לכדורגל על כשירותו ולכן הגיעה הפנייה גם לוייצמן יער.

נחזור לכר הדשא. אולגה הגיעה למשחק הזה בהרכבה החזק ביותר וחסרה רק את הקשר חן טקץ' המוצהב. מאמן הקבוצה טל בניה החליט לתת קרדיט לחלוץ תום חפץ שכבש שער שבוע קודם לכן מול מכבי דלייה. חפץ פתח על חשבונו של אליעז שושן. גלבוע מהצד השני הגיעה ללא שלושה שחקנים בולטים. תומר ברוקס מוצהב ובמקומו פתח עלי זועבי. הקשר בני בן זקן פצוע ובמקומו עלה יוני אוחיון שחזר מהרחקה. 24 שעות לפני המשחק גלבוע איבדה גם השחקן המצטיין שלה העונה שלומי מראד שחלה ובמקומו עלה קיקו כהן.

פתיחת המשחק הייתה של אולגה כאשר כבר אחרי עשר דקות קיבל חפץ כדור נהדר ומ-16 מטרים בעט חלש. לאחר רבע שעה גם האורחים מגלבוע הגיעו למצב ראשון אבל עידן שפשה היה לא מדויק. עוד עשר דקות עברו והגיע השער של גלבוע. כדור חוץ של זועבי הגיע לשפשה שפרץ משמאל, העביר מצוין לאמצע והחלוץ אלון בוזורגי ניצל טעות בהגנת אולגה והעלה את קבוצתו ליתרון, 0:1. לאחר השער המשחק הפך שקול כאשר שתי הקבוצות מנסות ללחוץ אבל לא מגיעות למצבים קורצים מול שני השערים. למחצית גלבוע ירדה ביתרון מינימאלי.

המחצית השנייה הייתה סיפור אחר לגמרי. אסי הגיעה למצב קורץ כאשר בוזורגי נשאר לבדו מול אודי לוי ופתאום משום מקום מגיע מגן אולגה שלו ברוור ומציל את הכדור, התמהמהות מיותרת של בוזורגי. שלוש דקות עוברות והתקפה טובה מהצד השני כאשר הגבהה נהדרת של אסי גומה מגיעה לראשו של חפץ שמחטיא מקרוב. אולגה לא עוצרת ובדקה ה-56 פריצה נהדרת של ברוור, המצטיין במשחק, מגיע לחפץ שמשמונה מטרים עוצר את הכדור ובועט נהדר לרשת של אסי, 1:1.

                 צרפתי מול שגיא חייט (צילום: יח"צ)

שער השיוויון הכניס עוד יותר מרץ לשחקני אולגה שהמשיכו לתקוף. בדקה ה-68 טעות קשה במרכז ההגנה של אסי מאפשרת לחלוץ שגיא חייט להישאר לבדו מול אהרוניאן, החלוץ שוגה ובועט היישר לגופו של השוער. עוד שבע דקות עוברות ושוב מתפרצת של אולגה, הגבהה של בר קרסנר מגיעה לראשו של מיכאל בן חמו אבל האחרון מחטיא. אולגה המשיכה לחפש את שער הניצחון אבל שחקני אסי מצליחים לשמור על עצמם ובסיום 1:1 שמוציא את שתי הקבוצות די מאוכזבות ובהרגשה שיכלו להוציא יותר.

מאמן גלבוע, פליקס נעים, אמר בסיום: "לפי המצבים של אולגה במחצית השנייה אני מרוצה מהתוצאה. אנחנו לא שיחקנו טוב היום ולמעשה לא שיחקנו את המשחק הרגיל שלנו. מצד שני הראנו הרבה אופי ונחישות. היו לנו חסרים מספר שחקנים משמעותיים ונאלצנו לעשות כמה אלתורים. הפנים כבר לשבוע הבא מול קריית אתא".


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
תיקון לכתבה
(קובי: 10:25 16-02-2013)
עד תום המשחק אסי נשארו ב11 שחקנים,לא היה אדום במשחק
2
אין עליך פליקס כל הכבוד.
(אוהד : 11:07 16-02-2013)
3
20 מחזורים עברו ולא ניצחנו משחק בית !!!
(אוהד של אולגה דיכאוני: 11:37 16-02-2013)
4
כנסו כנסו
(אוהד אולדה: 12:35 16-02-2013)
טל בניה הרס תמשחק שהוציא את החייט ואת חן ואתורי חייט אין לו בטחון בגלל הפציעות שהיו לו הארוכה לפני שבא לאולגה והקצרה שהייתה לו עכשיו זה גמר אותו והוא לא מצליח לכבוש ואוהדים במקום לאוהדד מורידים לו תביטחון וחן ואתורי החחילוף שלו בושה הוא עשה את הכל !!
5
מאיר אביטן ואלי שבת הרסו את הקבוצה !!!
(אלי שבת ומאיר אביטן: 13:18 16-02-2013)
6
שחקן מינימום ליגת העל
7
כן אולגה בטוח יורדת ליגה וזה בגלל חוסר הביטחון במאמן טל בניה שלצערנו כל השחקנים שהוא הביא לא עושים שום דבר ולעומת זאת יש שחקנים שלא היו בסגל וגם חלק משחקני ספסל שהם מעולים למה הוא לא מנסה אותם הרי במילא אין לו כבר להפסיד הוא לא יוכל "לעובד בעיניים"
8
יש בחירות בגילבוע??????
(זועבי חלדי אהרונין: 13:54 17-02-2013)
לפי ההתנהלות של יור ההנהלה עם חזרתם של הזועביז.מנו .חלדי.עלי יש בחירות בגילבוע.מישהו קונה את החמולות מהמיגזר לתובת ההצבעה,אל תשכחו שהמיגזר לא שוכח אך העפתם את הסולטנים.עלי.חלדי מנו.אפי.שחר ועוד.ניפגש בבחירות זה לא יעזור לאוסף ביצים מברק.היור של מדריד

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?