מאת: אבי פפיס | 09.02.13 | 22:48
משחק העונה בליגה ב' צפון א' סיפק את כל מה שמשחק עונה יכול לספק. שערים, מהפכים ודרמה גדולה בסיום. מג'ד אלכרום כבר הוליכה 1:3 ברבע השעה האחרונה אך צמד מהיר של יוני מששה ואסף סירקיס דאגו לחלוקת הנקודות לטובתה של בני מג'אר שצימקה את הפער בצמרת ל-3 נקודות בלבד.
איזה יופי של אווירה הייתה היום בנהריה. מזג אוויר מצוין, משטח דשא נפלא, אצטדיון וקהל יוצא מן הכלל בעיקר מהצד של מג'ד אלכרום שהגיעה "חמושה" ב-500 אוהדים שבהמשך הפכו לכמעט 700 עד לסיום.
אחרי שתי תוצאות תיקו רצופות רצו בנהריה סוף סוף לרשום ניצחון גם כדי לשמור על פער הביטחון מהשנייה וגם כדי להחזיר את כוח ההרתעה שקצת אבד במחזורים האחרונים.
עבור המג'דלאוים המשחק היה חשוב ביותר. ניצחון היה מצמק את הפער מנהריה לנקודה, הפסד היה הופך אותו ל-7. תיקו לא נלקח בחשבון.
כפי שדיווחנו באתר, ההתאחדות אישרה למג'דל את דקת הדומייה לזכרו של זכריה שאחדה ז"ל.
כיבדו את זכרו של שחאדה. אוהדי מג'דל (צילום: מיכה פישנזון)
נהריה פתחה את המשחק היטב וכבר בדקה ה-2 כדור קרן של אסף פחימה מצא את ראשו של יעקב רבינוביץ' אך השוער האורח, רשואן כריים היה במקום.
בדקה ה-10 טעות חמורה של עמראן בריק שאיבד כדור בחלק האחורי של נהריה, בילאל סבע חטף ושלח את ואג'די אבו יונס לאחד על אחד מול שוער נהריה, חיליק אליעז. החלוץ לא התבלבל וקבע 1-0 למג'דל.
נהריה נכנסה להלם מהשער המהיר אך התאוששה מהר מאד וכעבור 12 דקות כפתה שוויון. נגיעת יד של חסן מנאע ברחבה הביאה לשריקה לפנדל של השופט, שחר רחמיאן אותו הפך מיכה שושן ל-1-1.
חמש דקות מאור יותר כדור חופשי של עומר בנימין הסתיים בנגיחה מעל השער של הבלם, ליעד אסולין. מג'דל לא טמנה רגלה בצלחת ובדקה ה-35 סחט אבו יונס הדיפה נהדרת מאליעז כששיגר כדור חופשי. 1-1 בסיום המחצית הראשונה.
נראו רגועים במחצית. אלפסי וסבג (צילום: מיכה פישנזון)
המחצית השנייה נפתחה היטב מבחינת האורחים ובדקה ה-54 הם גם עלו ליתרון. בילאל סבע ניצל טעות קשה של הבלם, דודי בטאשוילי והכניע מקרוב את אליעז, 2-1 לאורחים. דקתיים מאוחר יותר בעט אבו יונס מתוך הרחבה החוצה.
בדקה ה-60 נאלץ ג'רי בן חמו לבצע חילוף כשאבי טפטה חש כאבים עזים בידו לאחר נפילה לא טובה. במקומו נכנס אסף סירקיס, במה שיתגלה בהמשך כחילוף של המשחק.
בדקה ה-73 המשחק נראה גמור עבורה של נהריה כשאבו יונס כבש את השני שלו ואת השלישי של מג'דל. קהל האורחים שחשב כי הניצחון מונח בכיס הקניט את הקהל מנהריה בקריאות: "יאללה, הביתה".
חשבו שהניצחון בכיס. אבו יונס חוגג את השני (צילום: מיכה פישנזון)
אך בנהריה חשבו אחרת. בדקה ה-75 חזר הצבע להפנים של ניסים אלפסי וראש העיר, ג'קי סבג שנכח במשחק שסירקיס בישל ליוני מששה את ה-3-2.
בדקה ה-78 שוב היה זה סירקיס (זוכרים שהוא נכנס בדקה ה-60 ?) שכבש מקרוב את השוויון הדרמטי וקבע את חלוקת הנקודות בסיום, 3-3 ענק.
חילוף של המשחק. סירקיס בדרך לשער (צילום: מיכה פישנזון)
התוצאה אמנם הייתה רעה לשתי הקבוצות במיוחד שבני מג'אר ניצחה 0:4 את אחווה חיפה והתברגה בינהן במקום השני אבל בסה"כ כולם יצאו מרוצים כי הכל עוד פתוח
תגובות
+ הוסף תגובה