הפועל קטמון הפסיקה את אימוניו של הבלם שחר ראז
סתירה בין גרסתו לזו של קטמון. ראז (באדום. ארז נעמן)
מאת: מערכת דאבל פס | 31.01.13 | 21:41
השעייתו של הבלם מאימוני הקבוצה הגיעה בעקבות החקירה המתנהלת בימים אלה במשרדי ויצמן – יער בנוגע לטופס ההשאלה שלו ממרמורק לקטמון, חקירה שהחלה בעקבות תלונה שהגיש יו"ר הפועל מרמורק, חנן עדני
פרשת העברתו של שחר ראז לקטמון הולכת ומסתעפת. בתחילה התייחסו אליה כולם בביטול וטענו כי מדובר בעוד גחמה של עדני אולם משיחות שקיימנו עם גורמים המקורבים לחקירה מסתבר כי יש דברים בגו' וכי קיימת סתירה בין עדותו של השחקן במשרדי ויצמן – יער לבין הגרסה שמסרו אנשי קטמון.
כזכור, הגיש בתחילת השבוע שעבר יו"ר מרמורק תלונה בהתאחדות לפיה חתם לשחקן על טופס השאלה לאורתודוכסים לוד ולכן נדהם לגלות שעבר לקטמון.
ביום שלישי הקרוב אמור לעבור המנהל, אשר גולה בדיקת פוליגרף כשלאחריה ימסור את גרסתה המלאה של קטמון בפרשה.
בשל זאת הוחלט בקבוצה להפסיק את אימוניו של הבלם לפחות עד לבירור הסופי של המקרה. במידה ובעקבות ממצאי החקירה, רישומו של ראז בקבוצה יבוטל, תבקש קטמון אישור מיוחד להחתים בלם אחר במקומו.
חשוב לציין כי הבלם צורף לקבוצה על מנת לעבות את הסגל.
תגובות
+ הוסף תגובה