מאת: מיכאל וייסרמן | 27.01.13 | 13:34
משחק בין שתי קבוצות מוכשרות עם שאיפות שונות נערך ביום שישי בחדרה בין הקבוצה המקומית לעירוני טבריה אשר הסתיים בשמחה כבירה של צד אחד, קבוצתו של אייל עמר. שחקני טבריה לא חזרו מהפגרה
doublepass_" id="img_8" class="story_img"doublepass_" id="img_7" class="story_img"doublepass_" id="img_6" class="story_img"doublepass_" id="img_5" class="story_img"doublepass_" id="img_4" class="story_img"doublepass_" id="img_3" class="story_img"doublepass_" id="img_2" class="story_img"doublepass_" id="img_1" class="story_img"doublepass_" id="img_0" class="story_img" המשחק בין עירוני טבריה להפועל חדרה היה אמור להיות אחד המשחקים המרתקים של המחזור הקרוב, בטח שאחד המותחים שבהם. שתי הקבוצות משחקות כדורגל התקפי ויפה לעין ובמזג אוויר נהדר הצליחו המועדונים להביא את יכולתם הגבוהה לכר הדשא, עם יתרון גדול לחדרה, שנתנה משחק מדהים.
נתחיל מהסוף. למרות הניצחון של חדרה, הפער בין הקבוצות היה צריך להיות קטן הרבה יותר עם קצת יותר ריכוז של שחקי חדרה במשחקים הקודמים. מאמן חדרה אייל עמר החזיר להרכב את שני החלוצים שלו, רונן שוורצמן ומנשה זלקה במקומם של סבי שאולוב ואליאס זאנה. מהצד השני טבריה הגיע למשחק הזה ללא הקשר אלון רבינוביץ והחלוץ החדש עומרי אלמקייס שחזר מפציעה ארוכה ופתח לראשונה על הספסל.
אבבה בולם את שחקני טבריה (צילום: שלומי גבאי)
טבריה פתחה את המשחק בלחץ אדיר וכבר בדקה החמישית יכול היה החלוץ ניר אברגיל לעלות את קבוצתו ליתרון כאשר חטף כדור מהבלם יעקב אבבא, אבל אברג'יל החטיא. עוד חמש דקות עברו ואברג'יל ספג מכה חזקה בראשו שגרמה לכך שהחלוץ נאלץ לצאת מהמגרש מוקדם מהצפוי. בדקה ה-18 יצאה חדרה להתקפה ראשונה שלה במשחק וזלקה עבר בשמאל והוכשל בצורה לא ברורה על ידי מאור אושרי. קשר חדרה אבירן תורג'מן הגביה נהדר והמגן אדם וייר נגח מחמישה מטרים פנימה, 0:1 לחדרה.
אדם וייר. משחק טוב שלו (צילום: שלומי גבאי)
השער גרם לשחקני חדרה לרדת לאחור ודווקא לשחקני טבריה להשתלט על המגרש והקבוצה של שביט אומנם הניעה כדור מצוין אבל לא הצליחה כמעט להגיע למצבים קורצים. רבע שעה למחצית עלה אלמקייס במקומו של אברג'יל וכבר בנגיעה הראשונה מסר מצוין למידן שטיינברג שבעט מקרוב אבל השוער החדרתי המצוין נמרוד כהן הדף.
אייל עמר. חדרה בדרך הנכונה (צילום: שלומי גבאי)
גם בתחילת המחצית השנייה טבריה פתחה בטירוף ופעם אחר פעם סיכנה את שערו של כהן כאשר גם הקשר אביאל גבאי, גם אלמקייס וגם תום דן בראש ניסו את מזלם מול כהן ששמר על רשתו נקייה. בין ההתקפות של טבריה דווקא חדרה יצאה למתפרצת מסוכנת כאשר שוב תורג'מן פרץ מימין, העביר כדור נהדר לשאולוב שנכנס כמחליף והאחרון כבש את שערו השלישי בחדרה בשלושה משחקים. גם לאחר השער השני ניסו שחקני טבריה לחזור למשחק אבל היום הזה היה כולו של חדרה ושתי דקות לסיום הגיע השער היפה במשחק. טמניו החל בהתקפה של חדרה, העביר כדור ארוך למגן אבי קרמר שהכניס כדור לרחבה לשאולוב שהחזיר מצוין לקרמר והמגן בעט מ-11 מטרים וכבש את השלישי לקבוצתו, 0:3.
אליאס זנה מול שערה של טבריה (צילום: שלומי גבאי)
בסיום, ניצחון ומחמאות לקבוצה של אייל עמר והרבה כאב ראש לאלדד שביט בכדי להחזיר את הקבוצה למסלול הנכון. אחד מאוהדי טבריה אמר בסיום: "גם אם היינו משחקים עד מוצאי שבת לא היינו כובשים". מי שהיה אחראי לרשת הנקייה של חדרה יותר מכולם הוא השוער והקפטן נמרוד כהן שאמר בסיום: "היה לנו משחק טוב וניצחון חשוב מול קבוצה טובה. אני שמח שאני שמרתי על רשת נקייה אבל עשיתי את זה בעזרת חבריי לקבוצה. אני מקווה שנמשיך ככה גם במשחקים הבאים"
שחקני חדרה חוגגים (צילום: שלומי גבאי)
קרמר עם הכדור. טבריה לא יכלה לחדרה (צילום: שלומי גבאי)
סבי שאולוב. שלושה שערים בשלושה משחקים (צילום: שלומי גבאי)
אלדד שביט. הפסד כואב (צילום: שלומי גבאי)
שלישיית השופטים (צילום: שלומי גבאי)
תגובות
+ הוסף תגובה