רימון עשן באימון מרמורק: "הדרבי מעל הכל"
רימון העשן באימון
מאת: מערכת דאבל פס | 22.01.13 | 20:06
כמאה אוהדי מרמורק הגיעו הערב לאימון הקבוצה בשביל לתמוך בשחקנים לקראת הדרבי, שלפי שעה, לא ברור היכן ייערך. "נגיע לכל מקום בארץ, סומכים על חנן" צפו בווידאו מהאימון
האווירה לקראת הדרבי של רחובות מתחממת. כמאה אוהדי מרמורק הגיעו היום לאימון הקבוצה לתמוך בשחקנים, שרו שירי הלל ואף הדליקו אבוקה ורימון עשן.
זר לו היה נקלע לאיצטוני היום, היה חושב שמדובר באימון לפני הדרבי התל אביבי ואלו בכלל אוהדי הפועל תל אביב. כבר הרבה זמן לא זוכרים תכונה כזו לקראת דרבי ובמרמורק מקווים שהאוהדים הצליחו להחדיר מוטיבציה בשחקנים, לא שהם צריכים יותר מדי.
אמש נערך ערב גיבוש בין השחקנים לאוהדים מה שקורה כבר מספר פעמים בקבוצה מרחובות. בכלל, החיבור השנה בין הקהל לשחקני הקבוצה הוא מדהים.
אחד מהאוהדים אמר: "איזו אווירה. אם ככה באו לאימון, אני לא יכול לדמיין מה יהיה בדרבי. אנחנו סומכים על חנן שהוא יודע מה הוא עושה. ביקשו ממנו שוטרים כאילו זה בוקה נגד ריבר"
לפי שעה לא ברור היכן ייערך הדרבי, אך אוהדי מרמורק כבר מוכנים.
תגובות
+ הוסף תגובה