המומנטום של בכר

מ.ס שיכון המזרח המשיכה את המומנטום המצוין שלה וניצחה היום (ו') את צפרירים חולון במשחק צמרת לוהט. משה משען וג'קי נתן כבשו למארחת שצימקה את הפער מצפרירים לשתי נקודות והרתיחה מחדש את מאבקי הצמרת בליגה ב' דרום ב'.

 הסיבוב השני של ליגה ב' דרום ב' נפתח במשחק הכי חם שיכל להציע, צפרירים חולון מוליכת הטבלה התארחה אצל מ.ס שיכון המזרח מהמקום הרביעי ערב המחזור. מאמן צפרירים חולון, שלומי שלמה, חיפש לפתוח פער ולברוח לשאר קבוצות הצמרת אך מנגד עמד מאמן שיכון המזרח, עופר בכר. "בליגה הזאת זה הכל של עניין של מומנטום", אמר בכר לפני המשחק, "המומנטום איתנו כבר כמה שבועות והיום אנחנו נמשיך אותו". בכר היה מלא ביטחון לפני המשחק במיוחד מכיוון שקבוצתו מגיעה לאחר ניצחון מרשים במחזור האחרון על היריבה העירונית, נחלת יהודה.

המחצית הראשונה הייתה ברובה גישושים. חניכיו של שלומי שלמה הסתגרו בעיקר ויצאו למתפרצות מסוכנות. שתי עבירות חסרות אחריות ומיותרות של יונתן מעוז, הובילו להרחקתו בצהוב שני כבר בדקה ה-33.

לאחר ההרחקה שיכון המזרח השתלטה על המשחק והמצבים החלו להגיע. ניסיון בעיטה של זאידה טרינק הגיעה לדודו ביטון שבעט חלש לידיו של שחר גרבובסקי. התקפה לאחר מכן, דווקא בעשרה שחקנים המצב המסוכן ביותר של צפרירים חולון הגיע. חיים ירמיהו קיבל כדור ארוך ועם המהירות שלו הגיע למצב של אחד על אחד מול עומרי בן דוד, אך בעט מעל השער.

ממש לפני השריקה למחצית, כדור קרן פשוט התגלגל ברחבת צפרירים, איך שהוא הכדור הגיע לדודו ביטון שבעט מקרוב לקורה וגם הכדור החוזר הלך החוצה.

                      רגע ההרחקה (צילום: אלירן ברנשטיין)

                       יונתן מעוז מפנה את המגרש. (צילום: אלירן ברנשטיין)

בכר הבהיר לשחקניו במחצית שיש להם הזדמנות ענקית להיצמד לצמרת. חמש דקות בתוך המחצית השנייה כדור חופשי מדויק הגיע לראשו של הבלם, משה משען, שנגח עם כל הלב פנימה את היתרון של השיכון.

                            איציק קדושים מנסה. צפרירים לא יכלה לשיכון (צילום: אלירן ברנשטיין)

אמנם השיטה של צפרירים הייתה להסתגר ולצאת למתפרצות אך במחצית השנייה לאחר ההרחקה נראתה רק קבוצה אחת על המגרש והיא שיכון המזרח. "זאת קבוצה במקום הראשון?" שאל בכר עקיצה לאוויר.

עשרים דקות לסיום נעצו חניכיו של בכר את המסמר האחרון בארון של צפרירים. כדור עומק מצוין הגיע לג'קי נתן שגלגל פנימה את השני וחתם את תוצאת המשחק.


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
לעומת חולון תקציב של שקל וחצי,אתה אדם מגעיללללללללל כולם שונאים אותך
2
מדליקים נר שיהיה לך רק רע בחיים...
3
ליצן שכמוך ,מהמר ,
4
בכר מי אתה בכלל???
(חולוני: 18:16 19-01-2013)
מה עשית בקבוצ בוגרים?!?!יש לך קבוצה של 400 אלף שקל ועם לא ההרחקה אתם מפסידים אתמול!! לא הייתם במשחק עד דקה 35 תשמור על צניעות שחצן
5
משחק עונה!
(שיכוניסט: 18:27 19-01-2013)
כתבה לא מספיק מופרטת למשחק עונה חבל! חסרים המון אירועים
6
בכר תתבייש התנהגות גועלית איכסההההההההה
(שיכוניה אתם בלוף גדול: 07:26 20-01-2013)
7
פירקנו את צפרירים!
(שיכוניק: 23:26 19-01-2013)
שיכוניה לליגה א'!
8
מכוער
(אוהד של השיכון: 08:35 20-01-2013)
אנשים זה מכוער מאוד הביקורת שלכם על עופר עד כמה אפשר ללכלך.הבן אדם אומר דעתו המיקצועית.אפשר להעביר ביקורת מיקצועית וזהו הגזמתםםםם.
9
כבוד למקצוע
(פילו שלמה: 12:21 20-01-2013)
אדון בכר.מאמן זה מקצוע אכזר.פעם מנצח פעם מםסיד.אמרו חכמים שאת הכסף סופרים במדרגות.חכה לסוף עונה ונראה מי במקום הראשון.
10
למחזמר 9
(אוהד: 13:21 20-01-2013)
צודק במאה אחוז רק מאמן 1 יצליח השנה אז מה נגיד על השאר שכולם לא טובים? עופר מאמן טוב בידיוק כמו כל מאמני הצמרת. מי שיעלה שיהיה לא בהצלחה.
11
אנחנו נזכור לך את זה ונזכיר לך את זה חכה
(עופר תתבייש אתה בושה: 22:27 20-01-2013)
12
אדום בושה
(צפריריםםם: 22:39 20-01-2013)
גמר לנו את המשחק האדום והשופט בכר תמות ימאמן אפס
13
יא שרמווטות
(שיכון: 14:18 21-01-2013)
כול אחד ואחד שמגיב פה קנאי מגעיל כולכם יוצאי שיכון שיכון המזרח הייתם מתים להיות מאחורי מאמן כזה מקצוען וגבר ואם הייתם גברים אז הייתם מפרגנים לעופר שעשה קבוצה מספר 1 בליגה . שבוע טוב לכול הקנאים !
14
בכר מאמן על ומקצוען
(שרית: 17:54 21-01-2013)
אין על עפר בכר מאמן מקצוען ברמה הכי גבוהה שיש בליגה בזאת עשה ועוד יעשה הרבה בקבוצה בשיכון ולקנאים המתוסכלים שבניכם כמה שתלככו עם עובדות לא מתווכחים ולדניאל קריטי הייתי מציעה לכם לשרוך לו נעליים מקנאים בו כי הוא שחקן ענק
15
עלובי החיים
(שרון: 18:40 21-01-2013)
לכל האנשים הלא ראויים שמנסים בצורה מטופשת להכפיש את בכר יש לכם שם אחד "עלובי החיים" צרות עין וקנאה היא אם כל הטיפשות שלכם בכר היה יהיה וימשיך להיות אדם ראוי ומקצוען במות גבוהותתתת
16
אנשים קטנים
(שרית: 19:36 21-01-2013)
אנשים קטנים ומתוסכלים אני גדלתי עם עפר בכר מי מהמר יטיפשים שכמוכם מקצוען מאמן נשמה לשחקנים שלו ועפר דרך אגב זמר תותח מהמר זה לא בפריפרייה שלו ..עד לאן תלכו מרוב קנאה אנשים קטנים...

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?