הדרבי ייערך ברחובות. עדני: אעמוד בכל הדרישות למען הקהל

חנן עדני חנן עדני
תפנית דרמטית: הדרבי בין מרמורק לשעריים ייערך באיצטוני. המשטרה נתנה את ברכת הדרך ועדין מתכונן: ״אם צריך, גם נביא טנק שישמור על הסדר״

תפנית דרמטית בדרגת האצטדיון: בישיבה שהסתיימה לפני שעה קלה הוחלט סופית: המשחק יתקיים באיצטוני. תהיה הפרשן מלאה בין היציעים וכל קבוצה תקבל 250 כרטיסים. "הצעתי למשטרה שאביא להם יציע מלא בשבילם ויציע מלא בשבילי"

חנן עדני השיג את מבוקשו וגם ניסיונות חוזרים ונשנים מצד אנשי שעריים לא הועילו. ״מוריס שביט אמר למפקד התחנה שיש לו קהל מסוכן ושהוא צריך להביא גדוד של צבא. אתה מבין? מה אנחנו בסוריה? אמרתי למפקד התחנה שאמנם הייתי במלחמות, אבל הנשק שלי זה מדינת ישראל וחוקיה״ אמר עדני.

היו״ר מוכן לכל תרחיש: ״מה שהמשטרה תבקש בשביל לשמור על הסדר היא תקבל. הכי חשוב זה שהמשחק ייערך אצלנו בבית לטובת הקהל ולטובת השחקנים״

עדני חייב כעת גם להביא שוב מהנדס ביטחון, מה שאומר עוד הוצאות עבור יו"ר מרמורק, שלא נשמע מודאג: "לא יעזור להם, הם יכולים לעשות מה שהם רוצים, המשחק יהיה במרמורק. מה שיחליטו המשטרה, כמה שוטרים
 כמה סוסים, כמה נגמש"ים, הכל יהיה"

כרגע עדיין לא ידוע בדיוק כמה שוטרים וכמה סדרנים יצטרכו להעמיד במרמורק והמשטרה אמורה לפקסס למשרדו של עדני את הדרישות והוא מבטיח שהוא יעמוד בכולן.

מהנהלת שעריים נמסר אמר: "אין הרבה מה להגיד בעניין, חוץ מזה שאנו מקווים שכל אלה שיבואו ולא יהיה להם כרטיס, שלא יהיו נזקים. יש צפי ל-2000 איש, הוא אומר שיתן לנו 100 או 150 כרטיסים, שלא יהיה בלאגן"

בדרבי האחרון שנערך במרמורק, בשנת 2001, שעריים ניצחו 0:1 משער של עידו יוסף שצפוי גם לפתוח במשחק הקרוב. בשעריים אומרים שהם יגיעו עם אותן תלבושות של הדרבי ההוא, בשביל המזל.

צפו באותו דרבי משנת 2001/2002 בו ניצחה שעריים במרמורק:



תגובות

+ הוסף תגובה
1
הייתי במשחק כמה כיף להיזכר
(היה במשחק ההוא: 15:54 15-01-2013)
גם השנה עידו יוסף ידפוק אותם!
2
עידו יוסף הגדול הכישרון הכי גדול בעיר...
(רחובותי אוהב כדורגל: 16:12 15-01-2013)
3
אוהבים אותך יא חנן
(הקוף: 16:18 15-01-2013)
איזה גבר תאמינו לי מספר אחד
4
מרמורק יפתחו לשעריים את התחת
(מכבי יבנה: 16:50 15-01-2013)
5
הדרבי באחרון היה ב2003
(שקר!: 23:03 15-01-2013)
ומרמורק ניצחו את הירדנים 3:1 http://www.youtube.com/watch?v=-7hr7P4Q5Xk
6
האיש הכי מגעיל עלי אדמות
(איכס: 13:55 16-01-2013)
כמה הוא אוהב להתנגח וכמה הוא אוהב לעשות דווקא, ואיך הגיעה לו ההזדמנות למרר את אוהדים שעריים, והנה הוא לא מתתחשב בכלום חוץ מבאגו שלו כדי להראות כמה הוא שולט במה שייעשה במרמורקף וכמה הוא שומר על אוהדי מרמורק. האיש חלאה לספורט ואפילו קללה הוא לא שווה.
7
חותר תחת מאמנים
(ויקטור חתרן גניש: 18:18 18-01-2013)
שמע ויקטור גניש ותפקידי לחתור אחרי כל מאמן שהולך לו קצת לא טוב ואז אני חותר תחתיו ולוקח את התפקיד ככה עשיתי לאופיר חיים השנה ושנה שעברה ליוסי גרודנה אני פשוט בהלם מהחתרן

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?