הוכנבוים, ממה אתה מפחד?

הוכנבוים. הרצחת וגם ירשת? הוכנבוים. הרצחת וגם ירשת?
ארז נעמן בטור דעה: האם שגיא חייט ימנע מעפולה עלייה, או בכלל שלו ברוור? האם חי בן לולו ייקח על כנפיו את מעלות ויביס את אסי גלבוע? ומה רוצים מאבי עמר? שמעתם פעם על חופש העיסוק?

יש מנהג עלוב בנוף הכדורגל (העולמי יש לציין) שבו קבוצה משחררת שחקן, דגש על משחררת, ומחתימה אותו על מסמך שבו הוא מתחייב לא לשחק מולה. אני לא תמים, זה מקובל. אבל אתם יודעים מתי? כשהקבוצה משלמת לו חלק מהשכר, כשהוא מושאל ממנה, או כשהיא עדיין חייבת לו כסף (מה שגם לא חוקי). מלבד זאת, אין תוקף משפטי למסמך הזה, גם אם הוא חתם עליו.

מכאן לעניינינו, אסי גלבוע והפועל עפולה לקחו את המלחמה הפתאטית ביניהן והשליכו אותה על כל ליגה א' צפון. תגידו לי שם במרומי גלבוע, מה חי בן לולו יכול לעשות לכם במשחק ביניכם לבין מעלות? מה קרה, לא רציתם אותו הרי, פתאום הוא שחקן כל כך משמעותי בשביל שלא ישחק מול אסי?

הלאה, שלו ברוור ושגיא חייט מעטרים את הסגל של מ.ס עדי גבעת אולגה. מה הם יעשו לכם שרי המלכים של הפועל עפולה? יעזרו לאולגה? קבוצה שקרובה יותר לליגה ב' מאשר לשליש תקציב של עפולה? ממה אתם מפחדים?
כאמור, אין תוקף משפטי למסמך הזה ולידיעת השחקנים שמאולצים, כן כן, מאולצים, לחתום על מסמך כזה כדי "לסיים יפה" וש"רק לסיים עם זה כבר" ו-"מה זה עוד משחק? תן לי רק להשתחרר" אז דעו לכם, קיבלתם את כל הכסף? אין ביניכם לקבוצה שום קשר? תשחקו, הם לא יכולים לעשות כלום.

במדינת ישראל ישנם חוקי יסוד שנועדו להגן עלינו כאזרחים, הגנה על כבוד האדם וחירותו, חופש התנועה, חופש הביטוי, חופש העיסוק וכדומה.. חוק העיסוק נועד להגן על חופש העיסוק של כל אדם בכל מקצוע בו הוא חפץ ובכל משלח יד. לחוק זה ולחוק היסוד 'כבוד האדם וחירותו' העניקה הכנסת מעמד על-חוקי(!), שעל-פיו ניתנה לבתי המשפט הסמכות להכריז על ביטולו של חוק העומד בסתירה לחוקי יסוד אלה.

וגם יש תקדים. בהפועל חדרה לא ספרו את עפולה במשחק ביניהן העונה ושיתפו את סטפן דרויינוב למרות שזה התחייב לא לשחק מולה וגם חדרה התחייבה כביכול. אבל למה שהוא לא ישחק? הוא חייב כסף? הוא מקבל משכורת מעפולה? לא, ולכן, למסמך שהוא חתם עליו אין תוקף משפטי.

                    אבי עמר. שוחרר? תשחררו באמת

ומה רוצים מאבי עמר? מר ירון הוכנבוים הנכבד, השורות הבאות הן בשבילך: לקחת חלוץ, שבארבע השנים האחרונות כובש דו-ספרתי קבוע, הבאת אותו בתחילת העונה על תקן שחקן מפתח, שכבר הוכיח את עצמו. נכון, הוא קיבל קרדיט ולא כבש, אך אתה לא נמצא בעמדה שאתה צריך לקבור אותו, אלא להיפך.גם אתה יודע מה הוא שווה. עפולה כבשה עם או בלי אבי עמר ומאמן צריך להרים שחקנים מהקרשים לפעמים, זה חלק מהתפקיד. יוסי זוזוט שיתף את אורי קרגולה בשישה משחקים ברציפות כשהחלוץ לא כבש בעונה שעברה וכשהקבוצה קיבלה פנדל, לאיש לא היה ספק מי בועט, ככה, בשביל הביטחון. ועכשיו, כשהוא משוחרר, הרצחת וגם ירשת אדון הוכנבוים? שאבי עמר לא ישחק (במעלות ככה הנראה) נגד עפולה? אם אתה לא רצית אותו, גמרת אותו על הספסל, שחררת אותו ביודעין שהוא ילך לשחק בקבוצה שתשחק בליגה א' צפון, למה לגרום לו עוד נזק? שחררת? תשחרר באמת, מספיק עם המשחקים הילדותיים האלה.

אני מבין את צורך ה"הפרד ומשול" של עפולה, וגם את כוחו של הכסף שמסריח מהודו ועד כוש, אבל תסלחו לי אם אחטא ואומר בקול רם את מה שכולם חושבים, השנאה העזה של קבוצות הליגה כלפי הפועל עפולה, יכולה להפיל אותה. אני לא אתפלא אם מכבי דלייה תעקוף את עפולה בסיבוב, רק בגלל שכל קבוצות הליגה פשוט לא יכולות כבר לסבול את ההתנהלות של המועדון שמתיימר להגיע לליגה הלאומית השנה. 


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
יש רמז למכירה לדליהה חחח
(מוחמד בדארנה: 10:21 08-01-2013)
העיקר שהוכנבוים ימשיך להיות לוזר
2
טור ענק חכם ועוקצני
(יישר כח ארז: 10:23 08-01-2013)
4
ארז נעמן למה ללכלך על עפולה
(עובר אורח: 10:40 08-01-2013)
בנתיים מי מנוהלת בצורה הכי מכובדת ובהכי מקצועיות זו עפולה..ובמקום כל הכתבה המזובלת הזו יכולת לעשות כתבה על שתי קבוצות ליגה צפון שהעולם התחתון השתלט עלהם.. כן כולם יודעים את זה! ואפילו יש שמועות שויצמן יער יושב להם חזק על הזנב.
6
ארז מוריד בפניך את הכובע
(איש תקשורת מהצפון: 11:02 08-01-2013)
אמרת כאן בצורה ראויה את כל מה שכולנו רוצים לומר. שאפו, טור נפלא.
7
תפסיק ללקק להוכנבלוף
(שהתקשורת: 11:03 08-01-2013)
כדאי מאוד
8
עפולאים לא להתרגש הכל בשליטה כנסו
(אלירן מעפולה: 11:10 08-01-2013)
נגד עפולה מנוהל קמפיין שנאה וקנאה אדיר, אותו מובילות 2/3 קבוצות ובמשותף עם מספר עיתונאים זה פורץ אחוצה בכזה גועל...מה לא ברור ? עפולה מקום ראשון ומלאכי חבלה בלחץ אטומי...מלאכי חבלה יעשו הכל כדי שעפולה לא תברח לליגה וכמובן שלא תעלה !
9
שונא עפולה
(טביירני בדם: 11:34 08-01-2013)
שתשירף בגנהנום
10
הנה התחיל הלחץ האדיר של עפולה.פאניקההההה
(עפולה בלחץ אטומי: 11:40 08-01-2013)
11
מהדרום כי אולי עוד חמש חודש הם יפגשו במבחנים
13
ירון
(אחד שיודע : 13:04 08-01-2013)
ארז אני מקווה שאתה תמשיך למגר את הפגע רע הזה ירון הוכנבוים זה איש מגעיל שנזרק מכל קבוצה שבא הוא עבד והוא הורס ופוגע בכל המאמנים בליגה עפולה הוא מביא את השינאה כל הליגה נגדכם חכו רק יבוא המשבר הריאשון ותשמעו את כל הליכלוך יוצא מחדר הלבשה
14
עפולה יאבדו נקודות כל קבוצות הליגה לא סובלים אותם
15
שנה עברה עם עשו את זה לספואן זועבי..
(שחקן מאסי גלבוע: 13:38 08-01-2013)
ובמשחק נגד דליה השתתך ספואן זועבי והבקיע גם..הכל שטויות..
16
וקנאים לא יעזור לכם אתם סובלים כי עפולה מקום ראשון אמן תמותו מקינאה כי רק הקבוצה של היהודים מעפולה תעלה ללאומית
17
איך איך עוצרים את עפולה ??? וגם יגאל בעניינים........?
19
ומשחררים אותם לקבוצות תחתית. על הדרך גם מקלקלים להם את הקריירה. מישהו זוכר כוכב שהיה פעם בשם שגיא חייט? והמבין יבין!
21
ירון הוכנבום
(אוהד כדורגל נייטרלי: 14:50 08-01-2013)
אני חייב לדעת מדוע כל הליגה [ההנהלות , והאוהדים] שונאים את ירון הוכנבום ואת עפולה.?...........
23
ירון הכנבוים
(שמעון כהן: 16:40 08-01-2013)
על מה נפלו גיבורים פשוט שמו להם רגל וזה בישבלך אדון ירון שמתיימר להיות מאמן אתה יכול רק לדחוף את התעודה לת... כי אתה אפס מאופס וכולם שונאים אותך ממש לא מקנאים ממך יגועל
24
וצדקתי
26
הקנאה מוציאה מהדעת...
(עפולה: 18:40 08-01-2013)
27
חיחיח
(אחד שמבין הכול : 19:46 08-01-2013)
כול ליגה א תתן תמשחקם שלה לאסי ולמכבי דליה ועפולה תשאר בליגה א;
28
ירון עושה בית ספר לראש העיר
(עפולאי: 20:38 08-01-2013)
29
ארז אתה לא מעניין מספיק
(דרום: 21:22 08-01-2013)
30
תמשיכו ככה דאבל פס
31
ארז נעמן אתה תותח
(יגאל סם: 22:43 08-01-2013)
אני מנסה להסביר לעפולה כבר שנתיים שהם קבוצה מקוללת ושנואה עפולה רק בליגה א ...ולא יותר
32
דיי לשינאת החינם הזאת !!
(מושיקו- עפולאי גאה: 14:24 09-01-2013)
לא מבין מה כואב ומציק לכל שאר הקבוצות והאוהדים (בפרט הטבריינים) ,הרי זה ברור שאתם אחוזי קינאה שבעפולה מיתנהלת קבוצה ברמת של ליגת העל!, שיש לנו ראש עיר והנהלה שתומכים ואוהבים את הספורט בעיר ומשקיעים יומם ולילה בקבוצה, על אפכם וחמתכם עפולה תעלה ב"ה !!
33
לכל הקנאים ולארז
(עפולאי גאה !: 15:23 09-01-2013)
פשוט בושה, בושה שאתם מקנאים בקבוצה רק בגלל שהיא מקום ראשון! טבריה שונאת את עפולה בגלל שעפולה הבטיחו שלא יגעו להם בשחקנים, מה זה השטויות האלה? מה עפולה חייבת לכם משהו? אין חוק שאומר שלעפולה אסור לקנות שחקן שהוא לא תחת חוזה, כולכם קנאים! עפולה ללאומית
35
מאז ומתמיד ישב במערכות העיתונים
(ירון שלגון על מקל: 16:39 11-01-2013)
כמה קטן ככה לקקן תחמן.

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?