העולה המפתיעה מקרית אונו אירחה היום (שישי) בביתה את בית"ר ר"ג.
כ- 150 צופים ראו פתיחה מהוססת של שתי הקבוצות: המחצית הראשונה התנהלה ברובה במרכז המגרש, עם יתרון קל לקרית אונו.
רק בדקה ה- 30 הצליחו שחקני קריית אונו להגיע למצב ממשי, כאשר אודי כבודי מצא עצמו לבד מול גואטה, שוער ר"ג, אולם בעט בחופזה מ- 7 מטרים לרשת החיצונית.
לקראת סיום המחצית שוב התקפה מסוכנת של המקומיים: חנן אסור עצר והגיע ראשון לכדור חוזר, לאחר שגואטה הדף מצויין בעיטה של כבודי,אסור מסר כדור רוחב לציון בזר שדחק מקורב פנימה, אולם לתדהמת כולם פסל השופט את השער בטענת נבדל, בניגוד גמור לדעת הקוון שסימן לעבר מרכז המגרש.
כך ירדו שחקני שתי הקבוצות למחצית בתוצאה מאופסת.
עם פתיחת המחצית השניה ביצע אופיר קופל, מאמן הקריה שני חילופים (אשר התבררו בדיעבד כ-"בינגו"): שני החלוצים אוהד רון ו-רן דמרי החליפו את הקשרים אלדד מרוז וצח זוהר.

אופיר קופל,החילופים של מאמן קריית אונו שינו את המשחק.(צילום:לירן דורף)
בהמשך החליף גם המגן השמאלי גיל לברובסקי (המושאל מבית"ר ר"ג...בהופעת בכורה) את ששי עזר.
דמרי ורון הצטרפו לחנן אסור שהוסט מעט לאחור ויחד החלו לייצר מצבים מסוכנים.
לאחר מספר התקפות מעניינות שלח אסור את דמרי בכדור עומק (69). דמרי הגביה מקו הרוחב מעל גואטה שוער ר"ג ואוהד רון נגח מקרוב פנימה- 1 : 0 לקריה. מספר דקות לאחר מכן שוב אסור שלח את דמרי לרחבה וזה הוכשל על ידי בלם האורחים מר"ג,חנן אסור בעט היטב את הפנדל - 2 : 0 לקריה.
עד לסיום הגיעו המקומיים מקרית אונו למספר מצבים מסוכנים שהוחמצו כולם ע"י כבודי ו-אסור.
בקרית אונו בלטו אסור ורן דמרי, לצד משחק שקט של הגנת הקבוצה, בראשות הבלם גרוטובוי והמגן אמיתי לוי.
תגובות
+ הוסף תגובה