הפועל אורנית עם החיזוק של אביב זלצמן יוצאת למשחק חוץ מול נווה גולן ומוכיחה שההרכב שלה בהחלט מנצח ויכול לתת לה סיכוי טוב להשתלב בצמרת.
אורנית פתחה את המשחק בסערה במטרה להגיע ליתרון כבר בשלבים המוקדמים שישמש לה כמנוף להמשך המשחק.
דקה 14 ,ניר טהר לב מקבל כדור מאביב זלצמן פורץ מהאגף הימני ונותן כדור אלכסוני לשלומי לוי שבועט לפינה הקרובה וקובע 1-0 לאורחים.
הלחץ נמשך ואורנית בתנופה .בדקה ה 30 כדור עומק לרחבה ניר טהר לב חולף על שחקן הגנה בעיטה שלו פוגעת בשחקן נווה גולן וזה מטעה את השוער פיטר סלאמה שסופג את השני 2-0 .
בדקה ה 39 ניר טהר לב מבקיע את השלישי לאורנית והשני שלו . דור מרקוביץ' מוסר לו את הכדור וטהר לב לא מהסס בועט חזק ונכון 3-0, זאת הייתה גם תוצאת המחצית.

ניר טהר-לב,צמד היום מול נווה גולן.(צילום:בועז רביד)
במחצית השנייה שינוי במגמה ,בניגוד להנחיות המאמן אוהד בוזגלו להמשיך בלחץ ,חל רפיון אצל האורחים והם יורדים להגנה ומנגד נווה גולן מנסה לחזור למשחק ויוצאת להתקפות משלה .
ליאור ירחי ואיתן קורן הצטיינו בנווה גולן . גם אשר בן דוד שנכנס במחצית השנייה ,תורם את חלקו להתקפה ומוסיף לה מחץ. נווה גולן מגיעים למספר מצבים מסוכנים ליד השער של אורנית .ליאור ירחי בדקה ה 75 מגיע לטווח אפס אך השוער הודף ברגע האחרון . בהמשך בדקה ה 82 גם אשר בן דוד פורץ לרחבה ומסכן את שערם של האורחים אולם שוער אורנית בן סלומון מונע בגופו את צימוק התוצאה שנשארת בעינה.
מנגד אלי אליהו מאורנית מקבל הזדמנות בדקה ה-84 להגדיל את היתרון כשהוא מקבל מסירה מגילי מועלם אבל מחמיץ מקרוב במצב של אחד מול אחד עם השוער .
לסיום 3-0 לאורנית שיכולה להיות מרוצה ואילו נווה גולן יכולה בהחלט להרגיש מקופחת. בשבוע הבא קרב צמרת בין הפועל אורנית ומ.ס רואי חשבון שממשיכה לדהור בליגה אחרי שהיום הביסה את כפר קאסם 5-0 .
תגובות
+ הוסף תגובה