משולש קטלני

מחנה יהודה הביסה בדרבי את בית"ר פתח תקוה 3:0 כששלושת השחקנים המרכזים בקבוצה מעורבים בשערים. רמי צבי כבש צמד, ארז ללוז כבש ובישל ואילו תומר שפט "הסתפק" בשני בישולים.מחנה רק נקודה מהמקום הראשון בטבלה.

אם הייתם שואלים כל חובב סטטיסטיקה, הוא היה מהמר על תיקו בדרבי הקטן של מלאבס בין בית"ר פתח תקוה ומחנה, ההיסטוריה מראה שארבעת מחמשת המפגשים האחרונים(כולל גביע) הסתיימו בתיקו שבמשחק החמישי מנצחת דווקא בית"ר.

עם הנתונים הללו פלוס מזג האוויר הסוער, התייצבו שתי הקבוצות בשעת בוקר מוקדמת (10:45) למשחק המסקרן, מעניין לדעת באיזה שעה התעורר בשישי השופט אלירן בן סימון שעשה במבול הכבד את כל הדרך מבאר שבע.


               כל הדרך מבאר שבע. בן סימון (בכתום. צילום: לירן דורף)

עוד לפני שריקת הפתיחה התחנן מנהל מתקן האימונים בסירקין בני שבתאי בפני השופט שידחה את המשחק, הסיבה? המגרש רק סיים שזרוע (שני במספר העונה) ביום רביעי ושני משחקים עליו (הדרבי פלוס עמישב-כפר יונה) יהרוס לחלוטין את כר הדשא, בן סימון בדק והחליט שאפשר לשחק כשבשלב הראשוני, למעט שלוליות גדולות ליד איזור הספסלים, שאר המגרש נראה סביר למדי.


              מגרש סביר למדי. שוורץ, שימול וצברי בשחייה צורנית (צילום: לירן דורף)

המשחק נפתח ועם השריקה החל לרדת גשם כבד שהחמיר עוד יותר את תנאי המגרש, השחקנים טבעו בשלוליות אך המשיכו לשחק כשמחנה פותחת טוב יותר את המשחק ומגיעה לאיזור המסוכן די בקלות אך נוביצקי שוער בית"ר היה עירני והדף היטב את בעיטותיהם של ניר שימול וללוז.

בדקה -15 התגבר הגשם עד כדי מבול כבד והשופט בן סימון התלבט קשות האם להמשיך לשחק אך נשך שפתיים, המשיך לדבוק בהחלטתו ואכן הגשם נרגע משמעותית כעבור מספר דקות.

בדקה ה-37 עלתה מחנה ליתרון מוצדק כשבסיומו של כדור קרן נוצרה עירבוביה, תומר שפט קיבל את הכדור והגביה היישר לראשו של רמי צבי שמשלושה מטרים לא התקשה ונגח פנימה, 1:0 למחנה כשבחגיגות השער סהר טוינה מתקל מאחור בגליץ' את הכובש צבי שקיבל את העניין בהומור.


                  חגיגות השער. טווינה מתקל את צבי (צילום: לירן דורף)

                         שמקבל זאת בהומור (צילום: לירן דורף)

בהפסקה חשב דודו שרון האיש הכל יכול בבית"ר איך הוא מצליח להפסיק את המשחק ולהתחילו מחדש באמצע השבוע, זה התחיל עם רעיון להצפת המגרש בקצף (שנפסל עקב חוסר בתקציב) והמשיך בתחינות כלפי שמיים שיווצר איזשהו שבר ענן חזק שיגרום לבן סימון לשרוק לסיום.


                  "התפלל" לשבר ענן. דודו שרון עם ואליאס רן (צילום: לירן דורף)

כשזה לא קרה, נפתחה המחצית השנייה בבליץ של מחנה ובדקה ה-51 היא גם סגרה עניין כשללוז קיבל כדור עומק משפט ומ 14 מטרים בעט חד לפינה הקרובה ופנימה, 2:0 למחנה ושער בכורה לארז ללוז העונה.


                               שער בכורה העונה. ללוז כובש (צילום: לירן דורף)

בית"ר ניסתה לצאת קדימה, בעיקר עם שהם צברי הפעלתן אך סבלה מחוסר נוכחות משווע ברחבת ה-16, זה הגיע למצב ששחקני מחנה מתקלים את עצמם ברחבה מכיוון שאין יריב מסוכן באיזור.


                                 תיקלו את עצמם. מועלם וצבי (צילום: לירן דורף)


מחנה המשיכה להיות הדומיננטית ובדקה ה-66 שחמט כשללוז הגביה כדור חופשי משמאל שעבר את כולם והגיע עד לרמי צבי הבלתי מכוסה שמחמישה מטרים המשיך בנגיעה פנימה וקבע 3:0 מוחץ לאורחת.


                        ניצחון מוחץ. צבי כובש את השלישי (צילום: לירן דורף)

                                וחוגג עם החברים (צילום: לירן דורף)

המשחק נכנס לגארבג' טיים ארוך אך בדקה ה-72 הגיע האירוע המצער של המשחק כשסהר טוינה האורח חדר לרחבה, עשה תנועה לא נכונה על המגרש החלקלק וסובב את ברכו, לאחר מספר דקות של טיפולים על הדשא, הוא הוחלף ומה שנותר זה לאחל לו החלמה מהירה.


                         תנועה לא נכונה. ספיר מקצץ את טווינה (צילום: לירן דורף)

רק בדקה ה-76 הגיעה בית"ר לחצי מצב ראשון במשחק כשחן לניב המחליף פרץ לרחבה ומזווית אלכסונית לא קלה, בעט כדור שטוח מצד לצד שחמק החוצה.

אקורד הסיום היה שייך למחנה עם שתי החמצות מזעזעות, הראשונה בדקה ה-88 כשארז ללוז פרץ משמאל, עבר בקלילות את שוורץ אך מול נוביצקי בעט דווקא לגופו של שוער בית"ר.


                      שתי החמצות מזעזעות. ללוז בדרך לראשונה (צילום: לירן דורף)

בדקה ה-90 קרן של ללוז מצאה את ראשו של יוסי אליהו שהמשיך בנגיחה למרכז הרחבה שם ניצב לבדו ננו ועקנין המחליף שאיכשהו מחמישה מטרים, נגח ברשלנות החוצה.

בסיום 3:0 למחנה כששחקני שתי הקבוצות רק מאחלים לסהר טוינה החלמה מהירה.

בעקבות תוצאות המחזור, מחנה סוגרת את הפער בצמרת מהמוליכה בקעת הירדן לנקודה אחת בלבד, בית"ר פתח תקוה לעומתה, מסתכלת בדאגה לתחתית, בעיקר לאחר נצחונה של השרון נתניה.


                    סגרו את הפער מהבקעה. שני הראובנים, קטן וכץ (צילום: לירן דורף)


שפט היטב אלירן בן סימון בעזרת הקוונים רועי כהן ואלי וקנין לעיני 30 צופים אמיצים במגרש סירקין.

בית"ר: נוביצקי 4.5, נשיא 4, סורמלו 4, שוורץ 4, קראוזה 4, ספיר 5, בן חמו 4 (לניב 5), נס שמעון 4, צברי 5.5, קלטקצי 4 (זילברג), רוזנפלד 4.5 (בניסטי).

מחנה: רן 5, מזרחי 5.5, יער 5.5, מועלם 5.5, זאבי 5.5, צבי 7, שוורץ 5 (אליהו), שימול 5, טווינה 6 (נקש), שפט 6.5 (ועקנין), ללוז 7.

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
סיקור מעולה
(אוהד: 20:13 22-12-2012)
כולל הציונים
2
סורמלו
(אוהד ושחקן: 15:50 23-12-2012)
סורמלו אתה שחקן מגעיל ורע אפס מאופס ותיזכור תמיד שלא ההיית שחקן ולא תהיה כבר שחקן כל החיים רק שחקת בגלל הפה שלך .מסכן השחקן של מחנה יהודה ההיית עצבני שמחנה קורעים אתכם עשית גליץ שברת לו תרגל
3
אפס
(סוראמלו: 18:20 23-12-2012)
למ"ס 2 אתה צודק לסוראמלו אין ולא היה מושג בכדורגל סתם שחקן אפס בלי מושג ובאמת שבלי הפה שלו לא היה יכול לשחק בשום מקום לא יודע למה נותנים לו לשחק בן אדם רע ושחקן מגעיל בלי שום מושג בכדורגל
4
המתחזה סורמלו
(לסוראמלו המתחזה: 15:40 24-12-2012)
למשה מענין למה אנשים שלא שיחקו איתך ולא באו איתך בשום מגע או עינין מרגישים צורך ללכלך עליך ואני יגיד לך למה כי אתה מתחזה מתחזה לשחקן מתחזה למאמן ומתחזה לבן אדם אתה אדם מסוכן ומקומך זה רק בבית לא בשום מקום אחר ואתה הבן אדם הכי רע שאני מכיר במגרש וכבר
5
שמועה על ביתר פ ת
(שמועה: 19:56 24-12-2012)
יש שמועה ששמעון אבו לוקח את ביתר פ ת ורוצה לעלות ליגה א
6
שמעון אבו
(שחקן ביתר: 13:43 25-12-2012)
הלוואי שאחד כמו שימעון יהיה חלק מבייתר שימעון בחור טוב וחיובי .למרות שלא כל כך הצליח כמאמן בשנה הרישאונה לא אומר כלום לגביי ההמשך בכל אופן שיהיה לשימעון בהצלחה
7
סורמלו
(שחקן: 20:05 26-12-2012)
עם שמעון אבו מגיע אני הולך הביתה
8
תמשיכו ללכלך
(משה סורמלו: 13:06 27-12-2012)
קודם כל לכל אותם סמרטוטים שמלכלכים עלי ומדברים בשמי תמשיכו כי כנראה שאני מענין.בנוגע לשמעון אבו .שמעון חבר שלי ואני אשמח מאוד עם אבו יהיה איתי בכל דבר גם כשחקן מאמן מנהל בכל דבר .אז תקשיבו יחבורת סמרטוטים תמשיכו ללכלך כמה שאתם רוצים יחבורת עלובי נפש
9
יצחק יעקוב
(יצחק יעקוב: 22:23 27-12-2012)
אליהו???????לא פרש???

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?