מאת: אלירן ברנשטיין | 09.12.12 | 19:47
מכבי באר יעקב ממשיכה לצבור נקודות לאחר ניצחון חשוב, 0:1 משער יפה של חן נאוגאוקר. ניצחון בהחלט היה הכרחי על מנת להיצמד לחבורת הצמרת בליגה ב' דרום ב'. "אנחנו מנצחים את הגדולות ודווקא נגד הקטנות עושים תיקו", כך אמר לי אלי ברכה, איש המשק של הקבוצה לפני המשחק.
אחרי פתיחה רעה, בבאר יעקב מתחילים להרגיש שהחיבור בין השחקנים הגיע. נכון, הכדורגל שהיא מציגה עדיין לא גדול אבל בשורה התחתונה למי אכפת. הנקודות ממשיכות להיצבר והצמרת מתחילה להתקרב.
לעומתה, במרחבים לא בנו על פתיחה כה גרועה. למזלה יש את הפועל רהט, בני יהוד ומ.ס. ב"ש. לולא הן הקבוצה של דודו חפר הייתה כנראה מדורגת הרבה יותר נמוך.
בשישי נפגשו השתיים בבאר יעקב למה שנראה סוג של ציון דרך.
המשחק לא התעלה לרמה גבוהה עקב התנאים הלא טובים, בלשון המעטה, במגרשה הביתי של מכבי באר יעקב. שתי הקבוצות העדיפו לוותר על הנעת הכדור והרחיקו את כל הכדורים מההגנה היישר לחלק ההתקפי. סוג המשחקים שהרצון גובר על הכישרון והקבוצה שתרצה יותר תיקח את שלוש הנקודות.
הרצון גובר על הכישרון. המגרש בבאר יעקב (צילום: אלירן ברנשטיין)
בדקה ה-21 הגיע השער שהוריד את מד הלחץ של מאמן באר יעקב,אבי דבח. ערן חדד קיבל כדור באגף ימין, חיכה להצטרפות של שחקנים מאחור, העביר כדור בחצי גובה אחורנית לחן נאוגאוקר שמצא את הרשת בבעיטה מהאוויר. שער בכורה לחן נאוגאוקר העונה ויופי של שער- 0:1 לבאר יעקב.

השער שהוריד את מד הלחץ. נגאוקר כובש (צילום: אלירן ברנשטיין)
והחגיגה של המקומיים (צילום: אלירן ברנשטיין)
הפועל מרחבים שהיו בעיקר עסוקים במשך המחצית הראשונה בטענות כלפי השופט, נראו טוב יותר במחצית השנייה. שחקניו של דודו חפר הצליחו לסכן את השער של אוהב אהרון שהסתדר עם ניסיונות הבעיטה של אופיר פרץ, אייל דיין המבקיע המצטיין של מרחבים לא סיכן כלל את השער.
מרחבים סיכנה יותר את השער במחצית השנייה. אלעד פרץ מנסה לנגוח (צילום: אלירן ברנשטיין)
באר יעקב יכלו לגמור את המשחק מספר פעמים, ארז ירימי בעט לשמיים מקרוב, עדי שקרוקה וערן חדד ניסו את מזלם אך שגיא עמר השאיר את מרחבים במשחק. אלירן מגול כבר הכניע את עמר בנגיחה מכדור קרן אך המשקוף בא לעזרת מרחבים.
המשקוף הציל את מרחבים. מגול (צילום: אלירן ברנשטיין)
באר יעקב ידועה בספיגת שערים בדקות האחרונות ונלחצה לשערה אך הפעם השכילה לא לספוג. בסיום 0:1 קטן ושלוש נקודות חשובות.
צפו בתגובה של אבי דבח בסיום (צילום: אלירן ברנשטיין)
תגובות
+ הוסף תגובה