אופיר חלוואני (צילום: יח"צ)
בעירוני כפר יונה מקווים לשכוח מהר מהפתיחה הגרועה שלהם ולצאת לדרך חדשה. המטרה הראשונה היא לחזור ולנצח ובשביל כך היא צריכה את אופיר חלוואני בכושר טוב.
אם יש קבוצה שכל כך רצתה וחיכתה לפגרה שהולכת ומסתיימת היא עירוני כפר יונה שלאחר ניצחון מדהים במחזור הראשון, לא מצליחה לנצח וזאת כאשר בקבוצה טוענים שהם דווקא בכושר טוב ורק חוסר מזל עושה את ההבדל. מי שאמור להיות אחד הגורמים הבולטים בכדי להוציא את הקבוצה מהבוץ הוא החלוץ אופיר חלוואני שעד לא מזמן שיחק במדי מכבי אום אל פאחם בליגה הלאומית. חלוואני, שעדיין נחשב לאחד החלוצים הטובים בליגה, בטוח שעם מעט ביטחון הקבוצה תחזור לעצמה.
אופיר לא מנסה להסתיר את אכזבתו מפתיחת העונה: "לצערי כנראה שהניצחון על בת ים עשה לנו רע ולבת ים רק טוב. מאז אנחנו לא מצליחים לנצח למרות שלפחות בחמישה משחקים היינו יותר טובים מהיריבה ברוב שלבי המשחק"
אז איפה הבעיה, בהגנה או בהתקפה?
"הבעיה היא בכל הקבוצה. אנחנו משחקים כקבוצה אחת ואי אפשר לחלק את הבעיה לגורמים. אני בטוח שהפגרה הזאת עשתה לנו רק טוב וכבר מהתחלה נדע להביא את המשחקים הטובים שלנו לניצחונות"
איך אתה מגדיר את העונה שלך עד כה?
"בסך הכול פתיחה סבירה. כבשתי עד עתה שלושה שערים בתשעה משחקים שזה בסדר למרות שהרצון הוא לכבוש כמה שיותר"
"אני אף פעם לא מסתכל על עצמי" אומר החלוץ, "אלא על כמה אני יכול לעזור לקבוצה שלנו להגיע ולעמוד במטרה שלנו והיא לסיים באמצע הטבלה. הליגה העונה מאוד שיוויונית וכל קבוצה יכולה לנצח כל אחת. כמה שזה יישמע מצחיק אבל ההפרש בינינו למקום הראשון הוא רק תשע נקודות. רק לפני כמה שבועות דיברו רע על עמישב והיא חיברה כמה ניצחונות והיא כבר במקום השני, יש עוד ליגה ארוכה"
עם כל הכבוד לכפר יונה, לא היית רוצה לשחק בקבוצה עם רצון לעלות ליגה?
"ראשית אני חושב שאני יכול לשחק היום בכל קבוצת צמרת בליגה אבל הגעתי לשלב כזה בחיים שלי שאני לא רוצה לנדוד יותר, שטוב לי בכפר יונה ואני רוצה להמשיך. אין לי בעיה אפילו לשחק כאן עד סוף הקריירה אבל כדורגלן זה מקצוע נזיל".
תגובות
+ הוסף תגובה