ראובן כץ: "אנחנו הכי טובים בליגה"
ראובן כץ. מלא ביטחון
מאת: ארז נעמן | 14.11.12 | 13:00
מאמנה של מחנה יהודה לא סופר את יריבותיו לצמרת: "גם בבקעת הירדן וכפר קאסם יודעים את זה" ומכוון הכי גבוה שאפשר: "השאיפה היא לעלות מהמקום הראשון. חד משמעית"
כשהוא נמצא כעת במקום השלישי בליגה, מרחק 4 נקודות מהמוליכה מבקעת הירדן, ראובן כץ מלא ביטחון בבחורים שלו: "השאיפה היא לעלות ליגה מהמקום הראשון. לפי דעתי אנחנו הקבוצה הכי טובה בליגה. יש לנו סגל מצוין, 22 איש שכל אחד יכול לשחק. באמת חבר'ה משכמם ומעלה. כל יום רוצים להגיע שחקנים חדשים. האווירה בחדר ההלבשה בליגות האלה, יותר חשוב מהיכולת במגרש"
אם ישמעו אותך בבקעת הירדן וכפר קאסם, יצחקו.
"התוצאות לא אומרות שאנחנו קבוצה מספיק טובה? עזוב שבקעת הירדן גנבו לנו את הניצחון, ממש גנבו אותו והיינו צריכים לתת להם שמונה שערים. אנחנו משחקים הכי יפה בליגה, אני וראובן קטן בנינו קבוצה בריאה עם חבר'ה טובים וצעירים. השלד הוא כבר שנים ביחד ואנחנו לא משתגעים, התקציב שלנו הוא אחד הנמוכים ואם לא הכי נמוך, מעבר לפעילות שירון גרייה (היו"ר) מארגן לנו כל הזמן, בסוף השנה שעברה קיבלנו כל הקבוצה סופשבוע באילת עם הבנות זוג וזה היה מעולה למרקם החברתי"
"גם כפר קאסם ובקעת הירדן יודעים שאנחנו יותר טובים מהם" אומר המאמן, שמתכונן למפגש הקרוב מול כפר קאסם לאחר הפגרה: "לכפר קאסם יש את הצרות שלהם והם מביאים הרבה שחקנים. יש בכפר קאסם הרבה אגו, נקווה שננצל את זה לטובתנו"
תגובות
+ הוסף תגובה