אחמד ווהאב
מאת: מיכאל וייסרמן | 08.11.12 | 19:36
למרות פתיחת עונה מרשימה וכשהיא אוחזת במקום ראשון בליגה במכבי דליית אל כרמל ממשיכים לדחות את הדיבורים על כך שהקבוצה יכולה להתמודד על עלייה. לקראת המשחק מול חדרה דלייה תגיע בהרכב חסר.
חמישה ניצחונות ושתי תוצאות תיקו זה מה שהשיגה מכבי דליית אל כרמל מתחילת העונה ועם הרזומה המרשים הזה הקבוצה מובילה את טבלת ליגה א צפון. במחזור השמיני הקבוצה תארח את הפועל חדרה וגם בדלייה יודעים כי מחכה להם משחק לא קל.
בדלייה מודאגים מכך שהקבוצה תגיע למשחק הזה בהרכב חסר כאשר לא מעט שחקנים בסגל של אחמד ווהאב נמצאים בספק. הקשר היימן אבו סלאח והחלוץ לוטפי נסרלדין פצועים וככל הנראה ייעדרו מהמשחק. עוד אמרו בקבוצה כי עוד שני שחקנים ככל הנראה לא ישחקו. מאמן הקבוצה אחמד ווהאב נשמע ריאלי: "מצפה לנו משחק קשה מול קבוצה טובה ומהירה. ראיתי את חדרה בשבוע שעבר ומדובר בקבוצה טובה מאוד. כמו שאמרתי תמיד אין משחק קל בליגה הזאת. אנחנו מגיעים למשחק הזה בהרכב חסר וזה מאוד פוגע בנו".
גם לאחר הניצחון בטבריה ממשיך ווהאב להכחיש עד עתה את העובדה שקבוצתו יכולה להילחם על העלייה: "אני לא חושב שנעלה ליגה. יש קבוצות טובות מאיתנו כמו הפועל עפולה ואסי גלבוע".
בדלייה רוצים להתחזק בשבועות הקרובים אבל ווהאב מעדיף שחקנים משמעותיים שיחזקו את הקבוצה. על החלוץ רונן שוורצמן ששוחרר בשבוע שעבר מהפועל כפר קנא אמר ווהאב: "הוא לא בתוכניות של הקבוצה".
כרגע לא בתוכניות. שוורצמן
מהצד השני, חדרה מגיעה למשחק אומנם אחרי הפסד ביתי להפועל מגדל העמק, אבל עם הרבה מחמאות, כהרגלה העונה. הקבוצה החדרתית צירפה השבוע את השוער ג'ניה דונייב שהגיע מאורטודוכסים לוד. בעונה שעברה שימש דונייב כשוער שני בהפועל רעננה מהליגה הלאומית. בנוסף, חדרה צירפה השבוע גם את הקשר סטפאן דרויאנוב שהגיע מהפועל עפולה. דרויאנוב גדל במחלקת הנוער של נווה יוסף ועם הסגל המחוזק, ינסו חניכיו של אייל עמר לנצח את מכבי דלייה בביתה ולחולל את הסנסציה של המחזור.
תגובות
+ הוסף תגובה