גיא אהרוני. חוסר מזל
מאת: מיכאל וייסרמן | 30.10.12 | 10:03
24 שעות אחרי התאונה הקשה שעבר, גיא אהרוני מודה לקב"ה על כך שרק התעורר. גיא מקווה כבר להתחיל ללכת ובינתיים בכלל לא חושב על כדורגל.
מכה קשה לקבוצת הכדורגל של מכבי עמישב פתח תקווה כאשר 48 שעות לפני משחק הליגה החשוב מול הפועל כפר שלם נפצע קשר הקבוצה גיא אהרוני בתאונת דרכים קשה ורק במזל נשאר בחיים. לאחר התאונה הועבר השחקן לבית החולים "מאיר" שם נותח. אהרוני שבר את שתי עצמות השוק וגמר בוודאות את העונה.
הקשר חלה לאחרונה אבל כיאה לספורטאי למופת החליט להגיע לאימון למרות מחלתו. מאמן הקבוצה אוהד בוזגלו שראה את מצבו של השחקן הורה לו לא להתאמן ולחזור הביתה למיטתו. אהרוני יצא מהאימון כשהוא לא ידע מה הולך לקרות לו. במחלף ניצני עוז השחקן פגע בהאמר צבאי ורכבו נהרס קליל.
בראיון ראשון לאחר הניתוח מספר אהרוני על מה שעבר עליו. כבר בפתיחת הראיון אהרוני מספר בקול מתרגש: "כל מה שקרה לי זה הרע במיעוטו. כשהתעוררתי וראית את האוטו הבנתי שחיי ניצלו. אם החלום שלי עד עכשיו היה להגיע לפסגה אז היום החלום שלי הוא רק להתחיל וללכת. כשאני יושב ומדבר איתך עכשיו, אני מתקשה להקל את מה שעבר אלי"
הלכת לאימון חולה?
"אני מטבעי בן אדם מסור למקום העבודה שלי. רציתי לבוא שיראו אותי למרות שאני חולה אני מתייצב לאימון שלא חלילה יחשבו דבר אחר עלי. לאחר מכן יצאתי לכיוון הבית ומשם מה שאני זוכר זה שהתעוררתי בבית חולים"
מי האדם הראשון שראית מולך?
"חיים סירוטקין שהוא שומר עלי. הוא בן אדם מאוד קרוב אליי"
העונה הייתה אמורה להיות עונת הפריצה שלך. אתה חושב על זה?
"עונת הפריצה שלי למעשה הייתה בעונה שעברה בבית"ר כפר סבא. העונה הייתה אמורה להיות עונת הבגרות שלי וחשבתי שאוכל להמשיך את הדרך שהתחלתי בכפר סבא לעמישב ואוכל לעזור לקבוצה לעלות לליגה הלאומית, אבל החלומות שלי כרגע השתנו רק שאוכל לעמוד על הרגליים"
מה אומרים הרופאים כרגע?
"ממה שהבנתי מהאמא המדהימה שלי ששומרת עלי פה יום ולילה שתוך חודשיים אתחיל בפיזיוטרפיה ושאוכל להתחיל ללכת ותוך עבודה קשה אחזור גם למגרש הכדורגל".
תגובות
+ הוסף תגובה