זדה מדבר לראשונה: הגעתי למועדון עם מחוייבות

ליאור זדה ליאור זדה
למרות המינוי היוקרתי, ליאור זדה נשמע מאד רגוע ("אפילו אשתי התרגשה יותר ממני"), אך הוא חדור מוטיבציה ומבקש רק שקט בתקופה הקרובה. למשחק מול האקסית בשישי התייחס כשאמר: "עכשיו זה פיקנטי ומעניין. ביום ראשון כולם ישכחו וימשיכו הלאה".

רציתי מאד לראיין את ליאור זדה עוד אתמול בלילה. בגלל השעה שלחתי לו סמס: "דבר איתי, נעשה משהו בקטנה". תשובתו הייתה: "תן לעכל. מחר מוקדם".

לא ויתרתי: "אין זמן לעכל, בשישי קטמון. רק מילה". חיכיתי עד 00:45 ונשברתי.

הבוקר, ב-7:30 הרמתי לו טלפון.

"יש לי בקשה אליך", הוא פתח את השיחה, "אני מודע לעובדה שמדובר במינוי מחייב במועדון מפואר ואין לי כלום נגד התקשורת, נהפוך הוא אך השבוע אני רוצה שקט".

איך נוצר הקשר עם יפו ? התרגשת ?
"פשוט. אתמול ב-09:00 יצר איתי קשר איתן אלפסי. נפגשנו ואחרי שעה הוא הודיע לי שמבחינתו זה סגור. עניתי שגם מבחינתי. לגבי ההתרגשות, אחרי מה שלמדתי בקטמון אני מרגיש שקט ובטוח. אשתי התרגשה יותר ממני".

אני יודע שבהפועל ירושלים מאד מעריכים אותך, הם לא הקשו עליך ?
"ממש לא. יש לי סעיף בחוזה המאפשר לי לעזוב במידה ואקבל חוזה אימון. אתמול ישבנו ויש מצב שאשאר במערכת בקונוטציה מסוימת. הכל בתנאי שזה לא יתנגש לי עם יפו".

בשישי קטמון..
"נכון שיש כאן הרבה פיקנטריה עבורכם, העיתונאים, אבל חשוב לזכור שאחרי יום שישי אף אחד כבר לא יזכור את זה. יתעסקו קצת בתוצאה וילכו קדימה למשחק הבא. אני כאן לעוד 23 משחקים אחריו".

את מכיר את השחקנים?

"ברובם כן. אני מודע לכך שיש לי עבודה מוראלית יותר מאשר מקצועית".

כחלק מתהליך הקליטה של זדה ביפו תערוך הקבוצה היום (19:00 בוינטר) משחק אימון נגד הכח ר"ג. "אני חייב לראות את השחקנים בפעולה כדי ללמוד על היכולות והכושר בו הם נמצאים", סיכם זדה.

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
ותודה לקדמת עדן
(אריה קטן: 10:46 29-10-2012)
על האירוח המפנק והדאגה לחברים.
2
בהצלחה ליאור!
(התקליטן קביליו יפו: 11:47 29-10-2012)
3
הלוואי החלומות ייתגשמו ונעפיל ללאומית.
4
עם כול הכבוד לזדה
(אחד שמבין : 11:49 29-10-2012)
עם כול הכבוד לזדה אם לא יביאו בלם+חלוץ אין סיכוי לאבק על עליה . אבל מאחל לו בהצלחה.
6
מהכסף שאין.
7
בהצלחה ליאור!
(אדומה: 15:19 29-10-2012)
מתגעגעים ומאחלים הצלחה!
8
במיידי,אפשר להעיף שניים שלושה שחקנים,ליאור כבר ידע מה לעשות.
9
10
זדה תפסיק לפרגן לעצמך
(יפואי: 19:19 29-10-2012)
11
לבר
(יפואי: 23:10 29-10-2012)
בר היקר והחמוד מלכו שמולכו מי הוא בכלל זה שחקן שיעלה אותך ליגה? אולי למכה
12
ליאור זדה בהצלחה
(מוטיקו....: 23:49 29-10-2012)
ליאור היקר שיהיה המון בהצלחה אתה ראוי למינוי הזה ..... ממשפחת מכבי יבנה
13
גם אני כמוך חושב על בלם וחלוץ ובעיקר ב ל ם צריך בעל בית בהגנה עם כל הכבוד לאוננה שהביא בלם אבל הביא בלם מתלמד לא עם נסיון
14
אני מאמן בקבוצה מליגת על
(שתי חלוצי ולא אחד: 01:47 01-11-2012)
הסוד הוא משחק התקפי ולא לפחד ותבנה את הקבוצה סגיב כהן צדק

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?